Navras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Command menusunde plevel 5 e yazıyorum serv dıye ama oyunda acılmıyor yardımcı olabılırmısınız ?
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 1- resync ettinmi? 2- serv komutu 6 ve 7'de de varmı. eğer 5e koyuyorsan 5 ve üstü kullanır anlamına gelir, 6ya koyarsan 5 kullanamaz vs vs.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Navras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [plevel 5] ALLCLİENTS SERV felan dewam edıyo ben servı koydum ama oyunda olmuyo rysnc te ettım ama olmadı
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Eger 6 ve yedide de varsa kaldır onları sadece Plevel 5 te olsun. düzelicektir.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
dogan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 İyi Olmus[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan
Navras Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ama bana plevel 5-6 ve 7 de lazım developerede acmak ıstıyorum
suicide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 [plevel 6] serv [plevel 7] serv Bunlardan biri vardır biyerlerde. Bunları silip sadece [plevel 5] serv yazarsan 5 ve üstü serv komutunu kullanabilir.
suicide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: thelegbra, 09 Aralık 2005 18:01 tarihinde demiş ki: 1- resync ettinmi? 2- serv komutu 6 ve 7'de de varmı. eğer 5e koyuyorsan 5 ve üstü kullanır anlamına gelir, 6ya koyarsan 5 kullanamaz vs vs. thelegbra cevabı vermiş gerçi.
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Güzelim sana Plevel 6 ve 7 den kaldır sadece Plevel 5 te olsun düzelir demek istiyorlar. Bunun anlamı zaten Plevel5 ve uzerı kullansın[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Navras Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bakın aynen yazıyorum sıze [PLEVEL 1] // extra player commands. AFK ANIM FIX RESEND SYNC RESYNC DETAIL SLEEP UNDERWEAR WHERE HUNGRY CAST TELE SUICIDE FLIP SELF LAST BARK HELP PASSWORD EMAIL HelpPage [PLEVEL 2] // extra counselor commands. INFO PROPS TWEAK CLIENTS ADMIN PAGE GO GOUID GOCHAR GOSOCK GOCLI XGO JAIL FORGIVE PARDON [PLEVEL 3] CHARLIST [PLEVEL 4] SAVE SERV LINK TILE NUKE GOTYPE GONAME [PLEVEL 5] [PLEVEL 6] ACCOUNT SETPRIV DIALOG BLOCKIP TOME EXTRACT UNEXTRACT EXPORT IMPORT burdakı plevel 4 tekını ben ekledım serı ama oömuyo gene
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 shelp.scp ye bak yada spherehelp.scp ıkısınden bırının ıcınde varsa ordan ayarlıyabılırsın.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Navras Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Sphere help dosyasının ıcındede yapamadım cunku ıcınde .serv ıle ılgımı functıon yok .add var .dupe v.b var ama .serv ıle ılgılı yok
Öne çıkan mesajlar