dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 link gençlik repçi gelişiyor diyenler..yalan söylüyorsunuz. işte benim küçük kardesim:D 2 gun once 7 yasına bastı.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İyiymiş...Oda hanginizin bilmem ama dağınıkmış hafiften...Gençlik işte...Heyt be...(neyle kandırdın dans etmesi için!!!) *!Hatıralara dalar*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 13 Aralık 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eheh cok istekliydi aslinda o dans ederken aklima geldi cekmek, tabiki karsılıgında verdik bi iki çikolata:D ps: oda benim, toplu oldugunu hiç hatırlamıyorum eheh [signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 13 Aralık 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kKüçükken en sevdiğim şeydi büyüklerimin istediği(özellikle abimin) istedikleri şeyleri yapmak(yalan olay tamamen duygusaldı)...Peh...Gerçi her seferinde nakitle çalışırdım ben...Şlink en sevdiğim ses.... Gençlerimiz repe mi yöneliyor yoksa rock a mı?Cevap basit gençlerimizin 100de 80 i tarzını birinci planda kendi seçmiyor...Ya büyüklerini örnek alıyor yada arkadaşlarından görüp baskın kişi değilse onları örnek alıyor...Bu arada kardeşin canavar gibiymiş...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 indiremedim ben ya :( url bulunamadı diyo. bidaa denicem şimdi. bence gençliin %70'lik kısmı rape yöneliyo. ama 5-10 sene soonra rock tekrar canlancak herkes busefer rock dinnemeye başlıcak yeni kavram oluşcak tikky rockçu felan diye :P düşünemiyom bile "donjem ben saa"ların rock dinnediini.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 http://rapidshare.de/files/9102701/DSCI0029.rar.html aynı link acaba ust mesajda mı hata yaptım:/[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eheh ilerde nasıl bi rocker olcak merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Pinpon topu gibi zıplıyor oradan oraya (: Allahtan kafasını bi yerlere vurmamış, içimden dedim yarılacak bi yeri.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eğer bu videoyu ben çekiyor olsaydım kesin kolumu ısırıyor veya bacağımı çekiştiriyor olurdu :) yine de videoda çok masum çıkmış (benim bildiğim diğer hallerine göre hehe)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 "Hiç formum kalmadı" Bombaymış xD[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kardeşe bak be benimde kız kardeşim var öğreteyimde o da yakında headbang e başlasın ama yinede tebrik etmek lazım güzel bir performans :)[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: thelegbra, 13 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: eğer bu videoyu ben çekiyor olsaydım kesin kolumu ısırıyor veya bacağımı çekiştiriyor olurdu :) yine de videoda çok masum çıkmış (benim bildiğim diğer hallerine göre hehe) Bunu büyüğünü başkalarından kıskanıyor olarak alabilir miyiz?Eh işin zor geçmiş olsun...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aman allahım bu nedir :D doryyyyyyy İMDAKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar