obaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 uzun süredir kullandığım bütün barlarla çalışabilecek (DAB, Flexbar, CT vs.) bir cooldown gösterici arıyorum.. Sonunda buldumda; CooldownCount diye adından amacını belli eden bir addon.. Fakat oyun içerisinde bir türlü aktive edemedim.. Oyun açıldığında yüklenen modların reklamlarından (chat logda) CooldownCount'uda görüyorum ama "/cooldowncount enable" dediğimde "type /help for hede hödö" diyor.. E peki nası? Teşekkürler..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Discord action bar kullaniyorsun sanirim. onun cooldown count gösterme özelliği var. ayarlardan seçiyorsun. ben mi anlamadim soruyu acaba.[signature][hline] power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cooldowncount un kullandığın bar modlarıyla alakalı olan parçalarını aktif ettin mi addon menüsünden?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben CT ve Flexbar kullanıyorum.. Cooldown Count'un özelliğiyse bütün bar addonlarıyla uyumlu olması; ama oyun açıldığında kendini yüklemesine rağmen kabul etmiyor komutları.. CT'ninde küçük bir cooldown göstericisi var; ama Flexbar'la uyumsuz ve ben çoğu özelliğimi Flexbardan kullanıyorum..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2572 CCWatch yi indirebilirsin ben bunu kllanıyorum CT ile bi sorun çıkarmadı, senin kullandığın diğer add-on ları kullanmadığım için bişey diyemicem. Linkte ve dosyanın içndeki Readme dosyasında nası kullanabiliceğin ve ayar yapabiliceğini anlatıyo.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 key bindings den colldown count a bir tus ata kendi bolumu var goreceksin sonra atadigin tus ile acip kapatabiliyorsun[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cooldown count dediğiniz cd daki büyünün üzerinde eşek gibi rakamlarla geri sayımı göstermesiyse ctmodda o özellik var zaten. edit: senin ctdekinin sorunlu olduğunu yazdığını yeni gördüm.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 13 Aralık 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Wendigo, 13 Aralık 2005 12:08 tarihinde demiş ki: key bindings den colldown count a bir tus ata kendi bolumu var goreceksin sonra atadigin tus ile acip kapatabiliyorsun YAY!! Oldu sonunda; çok teşekkür ederim :) Şimdi geriye ayarları yapmak kaldı :) Herkese teşekkürler; Pati FTW!![signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cooldowncount yerine abinfo kullan derim ben, son versionla birlikte çok geliştirdiler gayet kaliteli oldu :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 shamanım var ve addon arıyorum güzzel birsey ne cok abartılı ne çok zayıf tavsiyeleriniz bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya benim programda bi sorun var.. Wen'in dediği gibi bir tuş atadım ve enable yaptım; ama şimdi ayarları yapamıyorum.. mesela "/cooldowncount nospaces" diyorum "type /help for help" hedesi çıkıyor.. AddOn mu sorunlu acaba? Yanlız CD'leri falan gösteriyo mis gibide; bazı ayarlar yapmak istiyorum işte..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar