Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cooldown Count AddOn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uzun süredir kullandığım bütün barlarla çalışabilecek (DAB, Flexbar, CT vs.) bir cooldown gösterici arıyorum.. Sonunda buldumda; CooldownCount diye adından amacını belli eden bir addon.. Fakat oyun içerisinde bir türlü aktive edemedim..

Oyun açıldığında yüklenen modların reklamlarından (chat logda) CooldownCount'uda görüyorum ama "/cooldowncount enable" dediğimde "type /help for hede hödö" diyor..

E peki nası?

Teşekkürler..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
Discord action bar kullaniyorsun sanirim. onun cooldown count gösterme özelliği var. ayarlardan seçiyorsun.

ben mi anlamadim soruyu acaba.[signature][hline]
power is when we have every justification to kill, and we don't.
Mesaj tarihi:
cooldowncount un kullandığın bar modlarıyla alakalı olan parçalarını aktif ettin mi addon menüsünden?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
ben CT ve Flexbar kullanıyorum.. Cooldown Count'un özelliğiyse bütün bar addonlarıyla uyumlu olması; ama oyun açıldığında kendini yüklemesine rağmen kabul etmiyor komutları..

CT'ninde küçük bir cooldown göstericisi var; ama Flexbar'la uyumsuz ve ben çoğu özelliğimi Flexbardan kullanıyorum..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
cooldown count dediğiniz cd daki büyünün üzerinde eşek gibi rakamlarla geri sayımı göstermesiyse ctmodda o özellik var zaten.
edit: senin ctdekinin sorunlu olduğunu yazdığını yeni gördüm.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri

[Bu mesaj sunsh1ne tarafından 13 Aralık 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 13 Aralık 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
key bindings den colldown count a bir tus ata
kendi bolumu var goreceksin
sonra atadigin tus ile acip kapatabiliyorsun

YAY!! Oldu sonunda; çok teşekkür ederim :)

Şimdi geriye ayarları yapmak kaldı :)

Herkese teşekkürler; Pati FTW!![signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
cooldowncount yerine abinfo kullan derim ben, son versionla birlikte çok geliştirdiler gayet kaliteli oldu :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
ya benim programda bi sorun var.. Wen'in dediği gibi bir tuş atadım ve enable yaptım; ama şimdi ayarları yapamıyorum.. mesela "/cooldowncount nospaces" diyorum "type /help for help" hedesi çıkıyor.. AddOn mu sorunlu acaba?

Yanlız CD'leri falan gösteriyo mis gibide; bazı ayarlar yapmak istiyorum işte..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
  • Yeni Oluştur...