Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cooldown Count AddOn

obaaa

Öne çıkan mesajlar

uzun süredir kullandığım bütün barlarla çalışabilecek (DAB, Flexbar, CT vs.) bir cooldown gösterici arıyorum.. Sonunda buldumda; CooldownCount diye adından amacını belli eden bir addon.. Fakat oyun içerisinde bir türlü aktive edemedim..

Oyun açıldığında yüklenen modların reklamlarından (chat logda) CooldownCount'uda görüyorum ama "/cooldowncount enable" dediğimde "type /help for hede hödö" diyor..

E peki nası?

Teşekkürler..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben CT ve Flexbar kullanıyorum.. Cooldown Count'un özelliğiyse bütün bar addonlarıyla uyumlu olması; ama oyun açıldığında kendini yüklemesine rağmen kabul etmiyor komutları..

CT'ninde küçük bir cooldown göstericisi var; ama Flexbar'la uyumsuz ve ben çoğu özelliğimi Flexbardan kullanıyorum..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2572
CCWatch yi indirebilirsin ben bunu kllanıyorum CT ile bi sorun çıkarmadı, senin kullandığın diğer add-on ları kullanmadığım için bişey diyemicem. Linkte ve dosyanın içndeki Readme dosyasında nası kullanabiliceğin ve ayar yapabiliceğini anlatıyo.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

cooldown count dediğiniz cd daki büyünün üzerinde eşek gibi rakamlarla geri sayımı göstermesiyse ctmodda o özellik var zaten.
edit: senin ctdekinin sorunlu olduğunu yazdığını yeni gördüm.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri

[Bu mesaj sunsh1ne tarafından 13 Aralık 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 13 Aralık 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
key bindings den colldown count a bir tus ata
kendi bolumu var goreceksin
sonra atadigin tus ile acip kapatabiliyorsun

YAY!! Oldu sonunda; çok teşekkür ederim :)

Şimdi geriye ayarları yapmak kaldı :)

Herkese teşekkürler; Pati FTW!![signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim programda bi sorun var.. Wen'in dediği gibi bir tuş atadım ve enable yaptım; ama şimdi ayarları yapamıyorum.. mesela "/cooldowncount nospaces" diyorum "type /help for help" hedesi çıkıyor.. AddOn mu sorunlu acaba?

Yanlız CD'leri falan gösteriyo mis gibide; bazı ayarlar yapmak istiyorum işte..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...