Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 misal şu topicteki 2. mesaj favorim. http://forum.paticik.com/view.php?id=120605[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
che Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Sence bu sorular mantıklımı amacını ortaya koyuyorsun.Al sana soru Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? süferrmiş be :lol:[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bune yaaaaa .ahaaa[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf)
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hahaha guzelmıs gercekten bence ınsan :D canı sıkılmıs ondan atıo olabılır yada bırı ondan topu ıstedıgı ıcın :P[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oda güzel.. garbage'dan taşınmış topic ehe[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried.
bayat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ASP mi PHP mi daha basit hack'lenir? http://forum.paticik.com/view.php?id=120189[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 forumda degil ama real da diap ın bana sorusu gayet ilginçti.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 osmanlilar kanadayı ne zaman fethetti?!! o_O[signature][hline]Our time has come...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bayat sorunun nesi var gayet düzgün bişey[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben de bakındım ilginçlik neresinde diye ama bulamadım =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
bayat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Super bir soru iste bisiyi var mi dedim alala :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne alakaysa şimdi aklıma matematik yeni bir deterjan mı sorusu geldi. ıyk ne bayık ya. of .[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hiçbirşey "Çikolata meyve midir?" sorusundan daha güzel olamaz...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pauh onu unutmusum ya euhe[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ahmet kakaomu deilmi :D kakaomu deilmi sen bana bunun cevabınınver sen bana bunun cwp ver ya ya bırak yaaa :D[signature][hline]sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 evet ne var demiş olamaz mıyım.. o cümlenin içindeki derin anlamlara bakınız..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol babacum=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 babacum orda çok güzel bi noktaya parmak basmıştır aslında[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hastasıyım o yazının.. :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Chemical; Bilen yokmudur burada kaynağın detaylarını?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eleştiriden önce özeleştiri lütfen..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Chem in sorularını citti alırsanız işin içinden çıkamazsınız...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
VentoChild Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 gördüğüm kadarıyla chemical çok zeki bir arkadaşımız çok ilginç topicleri var.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 zehir gibidir öyle göründüğüne bakma sen[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Öne çıkan mesajlar