Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstikamet İzmir Marş Marş...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt evt yanlış duymadınız 18 kasım 2004den bu yana ıstanbulda askerlık surecım bu aksam ıtıbarı ıle doluyor vee ben bır seneyı geckın suredır gormedıgım dogdugum buyudugum yasadagım ooo kutsal topraklara gerı donus yapıyorum bu ıstanbula arkama bıle bakmadan veda edıcem umarımda bır daha yolum bu taraflara dusmez .....

şafak : doğan güneş [signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun. Darısı tüm teskere bekleyen askere :) Şimdi senin için kıpır kıpırdır. Heyecan dorukta bu akşam uyuyamazsın sen :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
insallah insallah artık aranızdayım yarından itimaren fotolarla birlikte görün Llama nasıl askerlık yapmiş çok özledim yaa burayı ben[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun hocam.
Benden 1 yıl sonra kurtuluyorum bursadan izmirime kesin dönüş yapıcam izmir aşkı bambaşka.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ya sevindimm ...:)
darısı bütün tezkere bekleyenlere..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
waaay?
llama?
hayırlısı olsun.
özledik yav.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
  • Yeni Oluştur...