10ur_10ur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar hepinize böle bi mail gelmiştir işte bu maili başkalarına yollarsan 3 gun içinde şansın aıclcak yollamassan ölcen fln die az önce böle maişl geldi garip olanı okurken annem girdi dediki o ne okudu maili bana ne dedi dersiniz olum nolur nolmaz yolla bi kaç kişiye benm o an sandalyeden dustum gulmekten zor kendime geldim NOT: diceksiniz türkiyede böle insanlar çok cahillikten başka bişey deil ama annem böle biri deil namazını kılar fln ama nedne öle yaptı bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 belki namaz kılacağı zamanları akıl ve ilim bilimlerine harcasaydı şu an profesör olurdu.[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ^ yukardaki post saçmalamış da.. ya türk insanı tedbiri elden bırakmaz bence bu düşünceden yola çıkmış annen...[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur_10ur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 annem namaz kılmayı 2 sene önce başladı ve hala kumar oynar yani okey gibi 2 senede ilimle bilimle profosor olunmaz yani sende patiye takılcaana ilimle bilimle urassaydın belki profosör olurdun hı?? neyse konuyu deiştirme istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sen prof. musun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşın "not" olarak yazdığı bölümü tekrar tekrar okursanız saçmalayıp saçmaladığımı anlarsınız. "normalde türkiyede cahil insanlar var böyle şeyler yapan ama benim annem namaz falan kılıyor öyle biri değil yani" namaz kılmak cahilliği alıp götürüyor mu?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur_10ur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 cahilliği alıp goturmuyor ama böle şeylerin bathıl olduğunu bilinçlendiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 -Nae +1[signature][hline]Dennis Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bence senin annem namazda kılar demen yanlış olmuş namazla noluyoki pfff "islamiyette ne der yaptığın işle övünme"[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: 10ur_10ur, 11 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki: cahilliği alıp goturmuyor ama böle şeylerin bathıl olduğunu bilinçlendiriyo namaz kıldıktan sonra emaille gelen mesajlar bathıldır forwardlamayınız diye bir mesaj mı geliyor?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur_10ur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşlar piyangomusunuz sadece namazında niyazında insnaların böle şeylerle ilgisi olmaz demeye calısıorum alla alla siz tmm illa tartıscakmsınız tartıscaksanız msnem [email protected] burda tartısabiliriz buraya saçma yazılar yazmayın namaz kılıo derken böle şeylere inanmaz namazında biri olduunu kasdediyorum ama düz kafalısınız işte o cahillik kelimesi sizin içinde gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 peki özür dilerim, mesene kullanmıyorum boşver :)[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 O rly ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya rly[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 off yine din tartışmasına dönüştürmeyin bunu da ya[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ne demek namaz kilacagi zamani ilme harcasaydi profosor olurdu ya o.O bu ne sacmalik boyle :O !! namaz kilana karisiyor muyuz ? ve öyle maillere ben de sinir oluyorum. yollamazsan en kotu ruyan gerceklesicek fln :P bn hiç yollamadim .[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 batıl inanç[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: stoneheart, 11 Aralık 2005 23:36 tarihinde demiş ki: belki namaz kılacağı zamanları akıl ve ilim bilimlerine harcasaydı şu an profesör olurdu. 1. adam annesinden bahsediyor saygılı ol 2. git misyonerliğini başka tarafta yap burası yeri değil[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 0kok[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Çoluk çocuk basmış gene[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Rofl!?[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: stoneheart, 11 Aralık 2005 23:36 tarihinde demiş ki: belki namaz kılacağı zamanları akıl ve ilim bilimlerine harcasaydı şu an profesör olurdu. ne alaka ? ne alaka ? ne alaka ? ne alaka ?[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar