Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şunada Bakın Yarıldım

10ur_10ur

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar hepinize böle bi mail gelmiştir işte bu maili başkalarına yollarsan 3 gun içinde şansın aıclcak yollamassan ölcen fln die az önce böle maişl geldi garip olanı okurken annem girdi dediki o ne okudu maili bana ne dedi dersiniz olum nolur nolmaz yolla bi kaç kişiye benm o an sandalyeden dustum gulmekten zor kendime geldim

NOT: diceksiniz türkiyede böle insanlar çok cahillikten başka bişey deil ama annem böle biri deil namazını kılar fln ama nedne öle yaptı bilmiom
Sosyal ağlarda paylaş

^ yukardaki post saçmalamış da..

ya türk insanı tedbiri elden bırakmaz bence bu düşünceden yola çıkmış annen...[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın "not" olarak yazdığı bölümü tekrar tekrar okursanız saçmalayıp saçmaladığımı anlarsınız.

"normalde türkiyede cahil insanlar var böyle şeyler yapan ama benim annem namaz falan kılıyor öyle biri değil yani"

namaz kılmak cahilliği alıp götürüyor mu?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me?
ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend.
I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
10ur_10ur, 11 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
cahilliği alıp goturmuyor ama böle şeylerin bathıl olduğunu bilinçlendiriyo
namaz kıldıktan sonra emaille gelen mesajlar bathıldır forwardlamayınız diye bir mesaj mı geliyor?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me?
ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend.
I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar piyangomusunuz sadece namazında niyazında insnaların böle şeylerle ilgisi olmaz demeye calısıorum alla alla siz tmm illa tartıscakmsınız tartıscaksanız msnem [email protected] burda tartısabiliriz buraya saçma yazılar yazmayın namaz kılıo derken böle şeylere inanmaz namazında biri olduunu kasdediyorum ama düz kafalısınız işte o cahillik kelimesi sizin içinde gecerli
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek namaz kilacagi zamani ilme harcasaydi profosor olurdu ya o.O bu ne sacmalik boyle :O !!
namaz kilana karisiyor muyuz ?

ve öyle maillere ben de sinir oluyorum. yollamazsan en kotu ruyan gerceklesicek fln :P

bn hiç yollamadim .[signature][hline]im so goth,i shit bats
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stoneheart, 11 Aralık 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
belki namaz kılacağı zamanları akıl ve ilim bilimlerine harcasaydı şu an profesör olurdu.

1. adam annesinden bahsediyor saygılı ol
2. git misyonerliğini başka tarafta yap burası yeri değil[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stoneheart, 11 Aralık 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
belki namaz kılacağı zamanları akıl ve ilim bilimlerine harcasaydı şu an profesör olurdu.

ne alaka ? ne alaka ? ne alaka ? ne alaka ?[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...