NuKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 jediların gelmesini durdurmak için bin bir çeşit yol var. Zaten gelemeden ölürler. Ama bir gelirlerse...[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rise Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 [Bu mesaj Rise tarafından 12 Aralık 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 o sith geyigi işler çünkü onun amacı bi alandaki yaaşam enerjisini tamamen yok etmek yani o alandaki yaşam enerjisi tamemen yok oluyor kurtluşu yok (anca xavier en üst derecede vb kasarsa) cerebronun etkileyebielceginden emin degilim cünkü sw evrenindeki insanların yapılarıyla x-men evrenindekilerin farklı etki etmeyebilir. neyse asterothun dedigi gibi fb-gs maçı gibi oluo bu durumda turn based rulz diorum :)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Asteroth, 12 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: @Kenshin; Abi bu böyle çözümlenmez, cidden bak... Turn Based Strategy diyorum... Çıkar X-Men serisinden 6 karakter, ben de çıkarayım karşına Star Wars serisinden 6 karakter, bi mekan seçelim, sırayla kapıştıralım... Burda tartışmak Galatasaray mı Fenerbahçe mi yener gibi oluyo çünkü... Ben diyorum 35 metreden Prekazi, sen diyosun frikikten Johnson... Bir Ben Beşiktaşlıyım İki İşin Zevkli Yanı O Zaten..Ama Cok Israr Edersen Msn e Gel Bakarık..İkimizde Biraz Araştırma Yapalım Kapıştıralım...(Benim Wolverine Oyuncaklarım Nerde =))[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: NuKe, 12 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki: jediların gelmesini durdurmak için bin bir çeşit yol var. Zaten gelemeden ölürler. Ama bir gelirlerse... bizr türlü yolu açıoruz, sende bi nbir çeşti diyecegini açarmısın lütfen. aynı şekilde çünkü x-men i ngelmesini durdurmak içiden bi nbir çeşit yol var.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bleda, 12 Aralık 2005 00:16 tarihinde demiş ki: o sith geyigi işler çünkü onun amacı bi alandaki yaaşam enerjisini tamamen yok etmek yani o alandaki yaşam enerjisi tamemen yok oluyor kurtluşu yok (anca xavier en üst derecede vb kasarsa) cerebronun etkileyebielceginden emin degilim cünkü sw evrenindeki insanların yapılarıyla x-men evrenindekilerin farklı etki etmeyebilir. neyse asterothun dedigi gibi fb-gs maçı gibi oluo bu durumda turn based rulz diorum :) Ozmn Time Stop Ve Cerebronun Direk Öldürmeside Etki Eder Nie Etmesin...Sonucda Beyin Aynı Beyin..Ha Küçük Ha Büyük..=) Hangisi Önce Çekerse Ozmn Batı Düellosuna Döndü Olay =)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bleda her 2 taraf hakkındaki bilgine saygı duyuyorum : ) Neye kardeşim konuyu saptırıyorum ahanda diyorumki oaya dmc den dante sallarsam jedi ların hepsini alır diyorum ve dedim : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bleda, 12 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki: said: NuKe, 12 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki: jediların gelmesini durdurmak için bin bir çeşit yol var. Zaten gelemeden ölürler. Ama bir gelirlerse... bizr türlü yolu açıoruz, sende bi nbir çeşti diyecegini açarmısın lütfen. aynı şekilde çünkü x-men i ngelmesini durdurmak içiden bi nbir çeşit yol var. Ice Man Duvarı..Pyro Alevi...Avanlnche Falan Bunlar Geldi Direk Aklıma Tabi Bunlar Basit Ama...Bunlarla Beraber...Xavierın Beyin Saldırısı...Magnetonun Yolldagı Bilyeler..Ne Bilim Cyc'ın Işınları...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ehehe aslında yapmak lazım ya böyle bişeyi... Fena para kırarız ha, düşünsene X-Men vs. Star Wars FRP'si :-P[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Jedi'ları biraz küçümsemişsiniz. Evet, jedi tanrı değil, ama herşeyden önce bir "Jedi Guardian" olabilecek her türlü tehlikeye karşı savaşma eğitimi alır. Sadece storm trooperlar, sıradan askerler ya da bh ler değil, her türlü yaratık ve güç duruma karşı hayatta kalmak konusunda eğitimliler. Güçlerini sınamak, insanlara yardım etmek ve tecrübe kazanmak için galaksinin her yerini geziyorlar, her türlü tecrübeyi kazanıyorlar. Grevious extrem bir örnek olmuş. Çünkü greviousu biraz incelersen beynindeki robotik çipte her türlü kılıç dövüş tekniğinin olduğunu görürsün. Her masterı yenmesinin sebebi ilk birkaç hamleyle masterı denedikten sonra o jedinin dövüş stilini öğrenmesi, ve beyninde o stile karşı en uygun stili seçmesi. Bu sayede her masterı yokedebiliyor. Karşısında zorlandığı mace windu darkside kullanan bir stil kullandığından ve bu stiller greviousa yüklenmediğinden dolayı afallıyor başta. Obi Wan ise ustası Qui Gon'dan öğrendiği "Living Force" sayesinde öldürüyor greviousu. Bu living force sayesinde sadece hissettiği gibi ve stilsiz dövüşüyor. Bu da greviousun kafasını karıştırıyor, lan napıyo bu derken kendi kılıçlarını bir bir kaybediyor. İkinci olarak clone warsta ölen jedi masterlar ağır ateş altında yüzlerce trooperın arkadan vurması ya da aynı anda ateş etmesi sonucu ölüyorlar. Buna zaten hiçkimse dayanamaz. Wolverine vs Jedi kapışmasına gelirsek. Standart bir Jedi Knight Wolverine'i teke tek savaşta öldürebilir inancındayım. Herşeyden önce force speed gibi inanılmaz avantaj sağlayan bir şey var jedi'da. Bu da insanüstü ve wolverine üstü hıza erişmesini sağlıyor. Yine adamantium iskelet tereyağı gibi kesilmez, ama hasarı direk absorbe de etmez bana göre. Yani aynı yere gelen birkaç hamle zaten o iskeleti de keser ki çok daha hızlı olduğun birine karşı bunu yapmak kolay. İkinci olarak Wolverine'in iyileşmesi demişsin. Ama wolverine direk löp diye iyileşmiyor ki, oldukça acı verici ve dövüşe konsantre olamayacağı kadar zor bir şekilde iyileşiyor. Sadece süresi kısa o kadar. Ve tekrar iyileşene kadar çok daha ağır darbeler alabilir. Wolverine'in en önemli iki özelliği, iskeleti ve iyileşme gücünü ekarte ettik. Kalan özellikleri olan çeviklik ve içgüdülerini zaten force speed ve benzeri güçler çok ileri seviyede yapıyor. Gelişmiş koku ve ses duyularının da çok bir avantaj sağlayacağını sanmam. Yani bir Jedi Knight wolverine'i indirebilir yere... Diğerlerine bakarsak cyclops vs zaten çok kolay av olurlar. Magneto bir jedi ya göre çok güçlü ama bir Sidious ya da Yoda'yla kapışabilecek seviyede olduğuna inanmıyorum. Ayrıca Mace Windu da (Clone Wars'ı izledikten sonra özellikle düşüncem bu) herhangi bir x-man'i rahatça "alaşağı" edebilir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oaly su time stop etki etmio cünkü mental barierleri var. cerebronu netki etmeme nedeni şu olabilir cerebronun mantıgı insanları nbeyin dalgaları üzerine çalışıo. bu durumda jedilardan sadece insan olanları öldürdü kala nırklar yaşayıp dalmaya devam eder ama bunu kullanırken xavier in kendi adamlarıda ölür.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ayrıyeten gelen taraf niye Jedi'lar oluyo? X-Men gelsin? Jedi'lar da lightning, grip vs...'yle karşılasınlar? :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Hellsing, 12 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Bleda her 2 taraf hakkındaki bilgine saygı duyuyorum : ) Neye kardeşim konuyu saptırıyorum ahanda diyorumki oaya dmc den dante sallarsam jedi ların hepsini alır diyorum ve dedim : P valla dante ezer oan lafım yok. ama bende diorum legacy of kain den Kain danteyi top eder :D[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ehh...Bu Yazıyı Yazana Kadar bizim Yazdıklarımızı Okumamıssın O Yüzden Yazı Biraz Sönük Kalmıs Son Olaylara Karsı...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bleda, 12 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki: oaly su time stop etki etmio cünkü mental barierleri var. cerebronu netki etmeme nedeni şu olabilir cerebronun mantıgı insanları nbeyin dalgaları üzerine çalışıo. bu durumda jedilardan sadece insan olanları öldürdü kala nırklar yaşayıp dalmaya devam eder ama bunu kullanırken xavier in kendi adamlarıda ölür. Yok Ölmes Çünkü O Alet İnsan VE Mutant Diye AYrılıyor..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bleda, 12 Aralık 2005 00:21 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 12 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Bleda her 2 taraf hakkındaki bilgine saygı duyuyorum : ) Neye kardeşim konuyu saptırıyorum ahanda diyorumki oaya dmc den dante sallarsam jedi ların hepsini alır diyorum ve dedim : P valla dante ezer oan lafım yok. ama bende diorum legacy of kain den Kain danteyi top eder :D DMC3 deki Danteye Kafam Girsin...Allan Tikisi..:)[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Bleda, 12 Aralık 2005 00:21 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 12 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Bleda her 2 taraf hakkındaki bilgine saygı duyuyorum : ) Neye kardeşim konuyu saptırıyorum ahanda diyorumki oaya dmc den dante sallarsam jedi ların hepsini alır diyorum ve dedim : P valla dante ezer oan lafım yok. ama bende diorum legacy of kain den Kain danteyi top eder :D o kain baba ezer ona bende katılıyorum.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Lan Danteyle Kaini Nerden Çıkardınız..Ozmn HEpsini Ben Ezerim BEa..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Kardeşim şimdi bu konu çok uzadı , gizli silahımı kullandırmak zorunda bıraktınız beni : P Süper mario döşer.. Yıldızı çaktınmı mario abime ınvul yoda moda hikaye ozaman siz buna cevap verin ..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 -This Colonel Snake Can You Hear Me... -Loud And Clear Sir.. Ahanda Size Gizli Silah..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Aralık 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mario fazla güçlü yanlız boyunun 5-6 katı zıplama gücü var, ve kafasına dokunduğu adam ölüyo :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Rewendor, 12 Aralık 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Mario fazla güçlü yanlız boyunun 5-6 katı zıplama gücü var, ve kafasına dokunduğu adam ölüyo :) yaw olayı bir rewendor çözmüş : P ha şimdi bleda der yıldız yoksa nasıl döşücek , kardeşim mario nun topuklarında instant kill özelliği var..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ehehe Rewendor +1 Mario'yu katmayalım tartışmaya plss...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuya Döner...:Merak Ettim Bishop Lightsaberdaki Enerji Emer...Ememezmi...Ozmn Yirler[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kusura bakmayın ama uplıcam dayanamadım. Jedi alır hoja tek...[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar