Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men vs Jedi - çok cici bir kıyaslama konusu.

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Beilow sadece sayı bile x-menler iezmeye yeter. hatta bence yodea normal koşullarda x-men tek başına ezer. aslıdan bu tartışam cok mantıksız nden biliomusun. jediların evreninin kuralına göre mutant lık genetik değişimler onlarında evreninde direk ölüme sebebiyet verio, x-men dünyasında ise force varolmadıgında jediları ngüçleri yok. gerçekten mantıksız bi tartışma en iyisi bırakalım.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

Cyclops un direkt mal gibi jedi lere nişan alması lazım değil ki...Yanlarına doğru hafiften büyük bir patlama ve bummmmm...Gambiti sürelim maça atsın kartları şak laytseyburlara değdiği an affetmez...Lüüüüdfen pilimsel olalım....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamantineini kesemez lightsaberar. en fazla ısıtırlar. yani bayılttıktan sonra çoooooooooook uzun bir süre boyunca aynı noktaya lightsaber ı dokunmaları gerekir (ki zor bir şey değil aslında göründüğü kadar).
onun dışında prof. x in beyin gücü cerebro ile mi ne sadece diğer mutantlara ulaşabiliyor jedi ların beynine oradan ulaşamaz.
tek tek kassa da zor jediların da zihin duvarı var hakkaten kolay değil aşmak. aynı anda 2-3 bilemedin 5 ini kontrol etse ne olacak ztn.
ama magnetoya birşey diyemem. herif saberları alır, elektrik atsalar yemez, push pull zaten koymaz uçuyor, mind trick de yemez kaskı var. kalanlar duman olur hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada X-Men de Havoc diye bir karakter vardı tam hatırlayamıyorum sanırım ama oluşan güçleri kontrol edip kendi gücü olarak kullanabiliyordu :P Yada öle bişiydi yada yanlış hatırlyıorum of :D ama ne kadar güçlü bir güç gelirse o kadar çok güçleniyordu gerçi arada gücünü kontrol edemeyip herkesi dalıyordu :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı direkt marvel vs. starwars a çevirsek....
Kavgaya gelirsek ben x-menide tek başıma döverim jedileride tamam attım kasar biraz...Ama iddiaya varım patiden 40 kişi falan döveriz bu lavukları...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."

[Bu mesaj Bungala tarafından 11 Aralık 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlzı su var. lightsaber in da kullanılan metaller mıknatıslık özelliği gösteren metaller diil. ikincisi cok az metal kullanılıo lightsaberlarda . ki o akdar az bi kuvvet olunca force gücü ile magnetonun gücü eşit oldugunda bi jedi bile lightsaberini force la pushlayıp magneto/dilimleme yapabilir. ben hala jedi diorum. (üstelik 2002 marvel arşivini bulabilirsem bi yerden apo yu filan jedilar nası lezicek onuda yazıcam)[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Sosyal ağlarda paylaş

Sly iyi güzel Magneto saber'ı alır diyosun da, force pull diye bi olay var yane, geri alır Jedi'lar o saberları :)

Ayrıyeten 10 Jedi Wolverine'in kafaya saber'ı dayadı mı ne olur sen düşün :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şey jediların reinforced doorları kesememe sebepleri kalınlıkları. wolverinin kemikler ibi kere adamantiu mdiil adamantium kaplama, onunda ötesinde o kadar ince adamantiumu lightsaber kesebilir.. olmadı mind control ezer jedilarin.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Sosyal ağlarda paylaş

Peki sen cyclops 10 jedinin ortasına bi bakış attımı-dikkat herhangi birinin üstüne değil-ne olur biliyor musun?Jedi-kızartma...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere Magneto hayvanının beyin gücüyle Jedi'ların beyin gücü kıyaslanamaz. En kral force cu Yoda bile epidsode 2 de anakinle obivan ın ustlerine düşen metali kaldırmak için kıçını yırttı da anca kaldırdı. Magnetonun onu kaldırabilmesi için işaret parmağını oynatması yeter. Hem X-men de uçabilen bi ton eleman var. Hangi Jedi uçabiliyor? En fazla forceları yettiğince zıplıyolar. Mesela Storm uçuverir toplar bulutları JEdiların beynine beynine indirir yıldırımları. Yıldırımları saberla karşılar jedilar diyen arkadaşlara HÖHHH! diyorum. İnsan vucudundan çıkan enerjiyle doğal yıldırım karşılaştırılamaz. Neyse karşılasalar bile Storm bi kasırga oluşturuverir. Hepsini toplar bi araya. Yani diger elemanları saymadım bile. Ha şöyle bişi var yalnız; Jedilar sayıca çok fazla orası doğru. Ama yine de bu Jediların Xmen karşısında fazla dayanacağını gostermez bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Darth Sidious , lightning'le o uçan X-Men'i ördek misali indirir yere...

Ayrıca Magneto sadece metaller konusunda o güce sahip, Obi Wan'ın elini sallayarak Stormtrooper'lara istediğini yaptırdığını unutmayalım... (bkz: These are not the droids you're looking for)

Magneto'nun takke düştü mü, keli görünür yani...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
barbu, 11 Aralık 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
@bungala: iide gambitin kartlara nie lightsaber ile vursun. direk push yapar ve kartları iade eder:D
Hocam bu jediler evde x-men mi izliyor akıl var mantık var...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 11 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
Bi kere Magneto hayvanının beyin gücüyle Jedi'ların beyin gücü kıyaslanamaz. En kral force cu Yoda bile epidsode 2 de anakinle obivan ın ustlerine düşen metali kaldırmak için kıçını yırttı da anca kaldırdı. Magnetonun onu kaldırabilmesi için işaret parmağını oynatması yeter. Hem X-men de uçabilen bi ton eleman var. Hangi Jedi uçabiliyor? En fazla forceları yettiğince zıplıyolar. Mesela Storm uçuverir toplar bulutları JEdiların beynine beynine indirir yıldırımları. Yıldırımları saberla karşılar jedilar diyen arkadaşlara HÖHHH! diyorum. İnsan vucudundan çıkan enerjiyle doğal yıldırım karşılaştırılamaz. Neyse karşılasalar bile Storm bi kasırga oluşturuverir. Hepsini toplar bi araya. Yani diger elemanları saymadım bile. Ha şöyle bişi var yalnız; Jedilar sayıca çok fazla orası doğru. Ama yine de bu Jediların Xmen karşısında fazla dayanacağını gostermez bence.

magnetonun onu yapabilme sinin sebebi o konuda gezegenin manyetik alanını manipulate etmesi kendi gücü deil bu bir. ikincsi magnetonun beyin gücü = 0 zeki olabilir ama beyin gücünde normal jedi ları olsada ustaları nah geçer. bu arada jedilar lightsaberlar cyclops un enerjisin iemebilir yada force pushla aynen gerisingeriye cyclops un bi tarafına sokabilirler. bişiy dicem o ii güzelde bi jedi geldi storm a mind trick yaptı storm kendini kapalı bi kutuda zannedio güçlerinin kontrolünü kaybedip kendi takımının yarısınıda öldürür. birde bi force lightning den cıkan güç sahibine göre değişir sw evrenine göre düşünürsek sidiosun veya vader in lightninginin gücü güçlü bi yıldırımın 5 katı kadar. ve ayriyetten lightsaberla gerçek yıldırımıda karşılarlar hatta lightsaberın ötesidne ustaları nkendilerine ait özel bi kılıçları var lightsaberlar olmasa onalr normal bi yıldırımı tutabilirler.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...