LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Valve Source motorunu geliştirmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere DoD:Source'un çıkmasıyla Valve source'a HDR teknolojisini eklemişti. Şimdi ise Valve bir sürü sinematik efekti Source'a eklemeye hazırlanıyor. Açıkçası benim yıllardır beklediğim bir olaydı bu. Görünce resmen sevinçten dört köşe falan oldum. Valve bu efektleri yakında DoD:Source'a eklemeyi düşünüyor. Bence bu efektler oyun dünyasında önemli bir adımdır. Bump-mapping gibi yalan efektlere abanan anlamsız oyunlardan sonra oyun atmosferini gerçekten olumlu yönde etkileyecek Depth of Field, blur, Color Correction efektleri çok koskoca bir adım olacak. Bu konuyu FPS bölümü yerine buraya açmamın nedeni bu efektlerin diğer oyun yapımcıları tarafındanda kullanılacağındandır. İleride çıkacak oyunların ne kadar gerçekçi ve sinematik bir yapıda yapılacağının göstergesidir. Ayrıntılı bilgiyi Bit-Tech'in "Cinematic Effects in Source" makalesinde bulabilirsiniz. Ayrıca 204 MB'lık trailerıda çekip efektleri yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. Birde 350 MB'lik bütün videoların olduğu bir torrent var. Onda trailer dahil diğer ayrıntılı videolarda var. [signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor[Bu mesaj LathspeLL tarafından 11 Aralık 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 efektler acayip sağlam. uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi. böyle bir half life 3 düşündüm bi anlığına. bu sefer 6 kere bitiririm herhalde.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu valve'deki programcı elemanların nasıl bir matematik bilgisi vardır anlamadım gitti zaten hdr aşmış bir olaydı buna yuha diyorum sadece[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 allahtan oyunu birakmisim yoksa ekran kartiydi cartti curttu gidicek butun paralar :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aklıma geldi; source,sinematik efektin ilk kullanıldığı motor değil geçen sene Nosferatu: bilmem bişey isimli oyunda ilk çıkmıştı bu olay yanlış hatırlamıyorsam (belki daha önceden olmuş da olabilir)[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 source motorunun gücünü gösteren aslında bu resim [spo1=spocan][/spo][signature][hline]i'm a spy in the house of loveMz : Prekazi United FC[Bu mesaj nameless13 tarafından 11 Aralık 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: nameless13, 11 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: source motorunun gücünü gösteren aslında bu resim [spo1=spocan][/spo] resim baya bir etkileyici.[signature][hline]www.gamerbug.netwww.newstylemag.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bunlari calistirabilcek bir bilgisayar almak icin ruhumu seytana bile satarim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: nameless13, 11 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: source motorunun gücünü gösteren aslında bu resim [spo1=spocan][/spo] Bu hangi mod'dan? Ayrıca bu mod'u hiçbir sistem çalıştırmaz heralde.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 7800ler, dual core işlemciler var, çok güzel çalıştırır :( bir de para olsa.. hehe[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 mod'un ismini hatırlamıyorum ama sadece source'un gücünü göstemek üzere hazırlanmış küçük bir şey olduğunu biliyorum[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nameless13, şimdi araştırdım o resim source motoru ile yapılmamış. Maya programı ile yapılmış :P Yani bir çizim.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 püü benim orda maya dikkatimi çekmişti ssde ama ühühü[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu resmi gördükden sonra annemi falan herkezi herseyi pixelli görmeye basladim[signature][hline]Zopik, 23 Ekim 2005 14:14 tarihinde demiş ki: fatoş hop(photoshop) Cintonik, 23 Ekim 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Orası kesin canım. Tanrıda evreni fotoşop ve 3dsmax ile yaratmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar