-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Delidumrul, 13 Aralık 2005 13:09 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 12 Aralık 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Gunde BG'lerde gecirdigim zaman kadar MC BWL ZG'de zaman gecirsem 3 set Epic cikarirdim... Birsey derdim ama neyse. Asil kafama siciyim ben Pve takildigim icin. Simdiye 14 u vurmush takiliyordum lay lay. Ne pot parasi var ne tamir. Gunde 50g para bayilmaktan pot & tamire canim cikiyor. Hocam, anlamadigin sey baska. PVP'de gecirdigin zaman kadar PVE'de zaman geciremezsin. Gunde 16 saat[Evet uyaniyorum oynuyorum uyuyana kadar..] PVP yapiyorum. Sen gunde 16 saat PVE yapsan [Yani guildin falan hep online olup surekli MC BWL ZG farmlasa da farmlasa. Mumkun olsa...] 1.5 ayda nelerin olurdu? 45X16 saat PVE diyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 `Warrior sadece silah.` demis arkadas ama aman derim boyle bir yanlisa dusmeyin. Adam ustundeki zirhla senden 400 fazla AP 1000 fazla HP ile ve dikkat etmedigin bir 1000 civari Armor ile savasa giriyorsa `Bizim silahlar ayni` diye bir sey kalmiyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Katılıyorum ayrica min 800-1k ap lazimki min max extra 200-250 dmg yakalayabilesin critte toparlamak lazim biraz lakin bunlari yapipda 4k hp ile dolaşmakda pek olmaz en güzeli rank 10 set Ab den bot kemer pelerin shoulder AV den tuf don julio Ubrs den pain b. wsg kolye veya amulet of dark moon klasik pvp geari olabilir ki gayette hoş oluyor siz nedersiniz warrior arkadaşlar.? Dip Not: Tabi Gnom olmıcan illa olacaksan pembe düz saçlı Female ol bari sevimli olda dalamasinlar.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 13 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
rabe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi guild lere giremezsiniz diyolar zor falan ya ben bunu anlamıyorum sen lvl 1 sin yeni baslamısın kasmaya adamlar lvl 40 seni guilde alırlarımı seninle birlikte olan adamlarla guild kurcan.bence druid çok yonlu oldugu icin uzmanlasamıyo int mi kassam st mi arasında kalıyosun warior daha saglam ve oynaması daha zevkli bence elinde salam bir silah varsa onunde kimse duramaz bg lerde ise wairior cok onemli en azından bizim için grup olarak katıldıgımızdan bizim warior ölmüyo pek :D ve iyi kill alıyo..
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ben bu hafta Field Marshal seti tamamlayacagim buyuk ihtimalle... Ama ortalama bir realmde BG'lerde is yapan Warrior olmak icin en kotu ihtimalle bir TUF olacak. Bunun disinda Don Julio's. MC imkani olan bir Guilddeysen Quick Strike Ring oldukca guzel gidiyor. Ama yoksa Drakki drop Pain Band ya da WSG Honored yuzugu fena olmaz. Ben Necklace olarak Eye of Hakkar oneriyorum. Hem ZG kolay instance hem de ozellikleri oldukca iyi[+AP-Crit Chance.]. Trinket olarak Hand of Justice ve UBRS Quest reward %2 Crit Trinketi. Tabii cooldowna gore de Insignia. AB'nin kemeri oldukca guzel. Ama botlarini kullanip da PVP setin bonusunu bir kenara birakmaya deger mi tartisilir. Cloak olarak da AB Exalted Cloak oldukca islevsel. Bu arada basta da dedigim gibi TUF en kotu ihtimal. Cunku Mace gercekten islevsel degil PVP'de. Bunun yerine bir Zinrokh ya da OEB daha iyi is gorur. Ya da henuz fixlenmemis oldugundan Halberd of Smiting.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ama bir de gercek var.. Yazmadan edemeyecegim. Bir Mage solo olarak honor farmlar. Druid Rogue Shaman Warlock Priest Hunter da farmlar... Zorlarsa Paladin de farmlar. Ama Warrior asla bunu yapamaz. Eger healerin yoksa istersen I WIN Button'un olsun. Bastirtmazlar sana o tusa. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kılım magelere zaten shamanımla girdiğimde ben dha birini hedefleyene kadar 30 tane mage iae spam yapıyorlar ortada ne shaman kalıyor ne warrior :) ama tek yakaladığımda da şansları yok. Bu arada wissy sana birşey sorabilir miyim? Üzerinde 1 2 parça epic eşyası olduğu görülen bir warrior nasıl olurda üzeri dandik eşya dolu yeşil ve mavi giyen bir shaman karşısında her seferinde 1v1 de yatar? Yoksa ben gerçekten imba mıyım?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Valla Warrior 1 v 1 duelde ciddi dezavantajli bir Class... Ama 15 v 15 icinde hic ustune heal gelmeden sadece bir tarafta Shaman'la 1 v 1 yapan Warrior %60lardayken Shaman olur. =] Tabii Warrior'un yetenek ve itemleri de onemli. Warrior'da is biraz da sansa bakiyor. %30 Critical sansinla 5 tane vurursun Critical gelmez. Yenilirsin. %20 sansla 3 vurursun. 3'u de critical gelir. Savas baslamadan biter... [2000 MS Crit. vuruyor Warrior `high-end` itemlar olmadan.][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yanlız şu noktayı gösden kaçırmaman lazim. Warrior item based class Shaman hunter rogue Blue gear class Roguede şamanda hunterde blue gearla çok güzel iş yapabiliyor. yani daha çok skill based Yani bi heal bi decurse bile şamani yamultmak icin yeterli dediğin gibi grp pvpsinde ne şamani nkaliyor ne bişiyi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar [Bu mesaj Regalya tarafından 13 Aralık 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ehm.. Tam 200 saniye once 4600 vurdum 2000+2600 seklinde Halberd of Smiting ile. Enrage AB Buff ve MS var tabii. Warrior boyle ilginclikler yapabiliyor iste.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Melaba :D acıkcası bi WoW noob uyum yanı hade la de gıt dıyebılırsınız yaklasık 10 gun once basladım WoW a lvl 32 NE druıd ım var playtıme ım baya bı kısıtlı yaklasık gunde 5 saat Tek onlıne oyun ve PvP tecrubem Anarchy Online dan druıd mı warrıor mı warrıor a baktım talentlarını skıllerını ınceledım gayet hos ve kuvvetlı ama tek sorun neysen osun kardesım :D ne kadar mıcromanagement ın ıyıyse ne kadar hızlı duşunup karar verebılıosan mouse/klavye kordınasyon un ne kadar ıyıyse (+azim) buna baglı olarak iş goruyosun nice warrıorlara aggro kaptırmadan tanklamak zorunda kaldıgım ınstancelar oldu grup da prıest oldugu halde sırf adam uzulmesın ( adam I AM THE TANK! dıe bagırıp durdu bı de napıosun taunt mu kullanıosun flan dedı ayıp O_o cat form da vuruyodum sadece :P) dıe ınt/spi ıtemlerımı gıyıp healer mod una gectım (healer mod una gecmek/tank mod una gecmek /DD mod una gecmek oyunda keyıf alabılecegın herturlu sekılde takılabılıon :P) bu lvl 32 deki durum lvl 60 da nasıl olur bılmem ama bence druıd oynanmaya deger bi class hem PvP hem PVE olarak PvP tecrubem sadece duel lar daha hıc BG ye gırmedım tanıdıgım bırılerı gırdıgınde bende aralarına kaynıcam ışalla cunku nası bı sey olduğunu bılmıom ole boşboş bakmamak için istersen sen bı warrıor yap lvl 20 sonra da bı druıd yap lvl 20 gor bak hangısı daha guzel :D[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ufak bir ayrinti... Sen catformda vururken hic ara vermezsen, butun potansiyelini kullanirsan dusuk level warrior zaten tanklayamaz. Catform = Rogue. Cok yuksek damageler var orada..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 walla de-taunt kullanıodum (tam ismıni unuttum) dedi ya hala Noob um diiye WoW un aggro management ı Anarch Onlıne a gore baya farklı mesela chain heal cast edince de aggro gelıo :P bu arada WoW da de taunter tarzı bi item var mı acep varsa nerden bulunur : )?[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Öne çıkan mesajlar