Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı partisi fikir lütfen...

Wazzz

Öne çıkan mesajlar

oyunu bırak zaten o gece kendiliginden oyun olur:D tamamen katılıyorum. icki,arkadas,muzik. bide bi kamera bulun ve butun gun cekin yaptıklarınızı. koyun bir yere biri cekmediginde de o kendi ceksin. ve sabah o sarhos halinii veya yaptıgınız seyleri bi izleyin:D en guzel eglence

[Bu mesaj barbu tarafından 12 Aralık 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabu,şişe çevirmece , bi de paket oyunu war , sağlam içen arkadaşlarla oynayabilirsin . saağlam içmeyenlerle deneme , ev kusmuk oluyor . paket oyunu <::
gerekli malzemeler : rakı bardağı , rakı,bira,votka,viski
ne içmek ve içirmek istersen yani =)

yuvarlak oluşturulur ve oturulur . Bir kişi pakedi havaya atar .

Paket yere yan düşerse istediği bir içkiden bir ya da yarım

bardak istediği kişiye içirir.daha sonra içen kişi başkasına içirir .

Paket yere dikey olarak düşerse . O kişi içki içmeden önce bşi

hareket koyar ve her içki içecek olan içmeden önce bu

hareketi yaparak içer . paket her dikey düştüğünde bir hareket

daha eklenir(el çırpmak ya da ayağa kalkıp oturmak gibi , ve

artık ayık olmayan arkadaşlarınız ve siz , ayağa kalkıp oturan ,

yuwarlak çewresinde bi tur dönüp el çırpan sonra da shot

yapan tipler olursunuz. bir de bunu kameraya kaydetmişseniz ,

ve ertesi gün yorgunluğuyla bunu izliyorsanız ....:D[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

o ne karisik oyunmus ya ters duserse soyle duz duserse soyle fln diye.
Oncelikle tecrube konusuyor diyim. Yilbasinda ev partisi guzel olur ama kendi evinde degil..
2. Kiz erkek sayisi esit olmaz hicbir zaman o yuzden salak erkek arkadaslarin sarhos ayagina yatarak kizlara asilmaya calisicak kizlarda sarhos ayagina yatarak bunu kabul edicek bu sayede ikiside ickiye suc bulucak ama 2 hafta sonra cikmaya baslicak 1 ay sonrada ayrilicaklar.

Aslinda cok madde var..

Asla asla bira ve raki olmasin ortamda vede insanlar 8 den once icmeye baslamasin 18- bir grup ise ulan feci icerim ben mantigi ile cogu 9.30 da sarhos olmus olucak :D

Yanina 2 arkadas bul vede durumun duzgun gittigini kontrol edin hatta mumkunse ickileri siz verin ilk 3 ickiden sonra kimse ne ictigini farketmicek sarhos olmasa bile sarhos ayagina yaticaklar nasil olsa farketmez. :D

Birde illa oyun oynicaz diyorsaniz amaca hizmet oyunlar oynayin ciddi anlamda eglenmek istiyorsaniz gercekten Tabu ile gulmekten kirilirsiniz.

Su adini bilmiyorum kart cekme en dusuk ceken 3-4 kisi icer vardi. Guzel oyundur amaca direk hizmet eder 45 dakkada sarhos olur millet. ama 45 dakikada 3 sise tekila biter.

Diger oyunlari bilmem ben :D biz edepli namuslu parti yapariz..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...