ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ortaokuldayken cumhuriyet filmine gitmiştik.filmden çıkarken alel acele lavaboya girdik, ben de lavabodan sonra fermuarımı açık unutmuşum.hanzo bi arkadaş da "dükkan açık" diye dalga geçmişti, olayın üzerinden 8 sene geçti hala lavabodan çıkınca ikide bir kontrol ediyorum. super bi itiraf oldu bu [Bu mesaj ninjaturtles tarafından 12 Aralık 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Şehir dışında okuduğumdan zırt pırt ailemi merak ediyorum bi de yoldalarsa falan 10 dakika da bir arıyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 telefonumu surekli kontrol etme takıntısı var bendede.ekranını degil ama yerindemi die =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: BulletRide, 12 Aralık 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Şehir dışında okuduğumdan zırt pırt ailemi merak ediyorum bi de yoldalarsa falan 10 dakika da bir arıyorum... Ama bu birazda olsa doğal ya :)[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 geceleri boyle uyumadan once tam 13 kez soldan saga dönmem lazım yoksa uyuyamıorum. tapınam gibi bişi bende :P[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 83495 kere anahtarı kapının arkasında unutup, çilingire envai bir miktar para verdikten sonra,evden çıkarken elimle anahtar deliğini yoklama takıntım var.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arabanın kapılarını kilitlediğimde, kilitlendiğini bildiğim halde illa dönüp bakıyorum kilitlrnmişmi diye bi de gece yatarken asla telefon yanımda olmadan yatamıyorum, telefonu asla kapatmıyorum[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 her sabah erektif pipi efendiye "günaydın" temkili vermeen yataktan çıkmıyorum.. yüzbaşı cezaya bırakıyor yoksa işin yoksa mıntıka temizliğiğ yap sırf selam vermedin diye amaaaan...[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: laverda, 12 Aralık 2005 23:21 tarihinde demiş ki: bi de gece yatarken asla telefon yanımda olmadan yatamıyorum, telefonu asla kapatmıyorum aynısı bende var. önceleri alarm amaçlı yatağımın yanına koyardım şimdi alarmlı yada alarmsız mutlaka yanımda, huzursuz oluyorum öbür türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 cüzdanımı ve telefonumu (eskiden gözlüğümde dahildi) belli aralıklarla kontrol ederim. Okula sabahları A kapısından girerim, sabahları uzun yoldan okula giderim, su içmeden önce şişeyi havaya atıp tutarım, bilgisayara cd takarken onu çevirip öyle takarım, (daha pek çok şey var ama bunlar benim takıntılarım değil, benim prensiplerimden kaynaklı yaptığım bazı hareketler)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben dısarı cıkarken en az on defa kendıme bakarım bılmem bu takıntıdan sayılrmı[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzcu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cd lerimi temizleme takıntısı.. hergün cd cantasından cıkarıp kontrol ederim cizik varmı die en ufak çizik varsa yenisini çekerim hemen :)[signature][hline]Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bende de tabağıma konanı bitirme şeysi var. Az koysalar da çok koysalarda aynı yemekmiş gibi tabağı bitirdikten sonra doymuş oluyorum.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arabanın kapılarını en az 10234209 kez kontrol ederim en komiği kilitlerim 2 adım atar tekrar denerim kapanmışmı diye sonra apartmanda asansörü durduurup aşagıya inip tekrar kontrol ettiim de oldu yani[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 -Anahtar kaldı mı diye kapıyı kontrol etmek -Anahtarı yanıma alıp almadığımı kontrol amaçlı cebi dışardan yoklamak -Telefonu kontrol etmek, cüzdanı kontrol etmek -Kapıyı kapadıktan sonra ileri geri iteleyerek kapandığından emin olmak -Evde yalnızken tıkırtı gelirse katanayı çekmek, tüm evi kontrol etmek (evet yapıyorum arada bunu) -Bu babamın takıntısı, ama bana dokunuyor. Arabanın kapısını kapatıp, kitleyip, bi 100 m kadar gittikten sonra bana dönüp git bak len kitlemiş miyim diye soruyor, ben de geri depar atıp (bende takıntılıyım baya, adam öyle diyince bende lan kitlemedik mi yoksa diyorum çünkü) kontrol edip, kapalı&kitli olduğunu görüp, küfrederek geri koşturuyorum. -Bu da annemin, yine bana dokunuyor, yüzdeye vursak bi %60 oranında, her evden çıktığında gözlüğünü unutuyor, kapının kapanma sesinden bir 2 dakika sonra kapı geri çalıyor, ben damar çıkarıyorum enseden. -Katanayı yatağın kenarına sabitlemek, uyurken tıkırtıya uyanılması halinde eli kabzaya atıp beklemek, tıkırtı sürerse ışığı yakıp don atlet evi kontrol etmek (babamın da başucunda sopa var, baba oğul az değiliz yani ehue)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Valla nasıl bir olaysa bu bendede aynı takıntılar var. Üstüne üstlük iğrenc oldugunu bile bile yapıyorum.. Bu konuda yalnız diilSin dostum :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Evden çıkarken bişey unuttum mu unutmadım mı diye her sabah bir 10 dakika oturur düşünürüm.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dişlerimi daima beyaz tutmak için günde 15 dakikadan 2 kere fırçalarım tamam bembeyaz ama diş etlerim hasar alıyor bu sefer lütfen heal basın!..[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 * İn Vas Mani*[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar