Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takıntılar...

NotoriuS

Öne çıkan mesajlar

ortaokuldayken cumhuriyet filmine gitmiştik.filmden çıkarken alel acele lavaboya girdik, ben de lavabodan sonra fermuarımı açık unutmuşum.hanzo bi arkadaş da "dükkan açık" diye dalga geçmişti, olayın üzerinden 8 sene geçti hala lavabodan çıkınca ikide bir kontrol ediyorum.

super bi itiraf oldu bu

[Bu mesaj ninjaturtles tarafından 12 Aralık 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

telefonumu surekli kontrol etme takıntısı var bendede.ekranını degil ama yerindemi die =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 12 Aralık 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Şehir dışında okuduğumdan zırt pırt ailemi merak ediyorum bi de yoldalarsa falan 10 dakika da bir arıyorum...

Ama bu birazda olsa doğal ya :)[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Sosyal ağlarda paylaş

her sabah erektif pipi efendiye "günaydın" temkili vermeen yataktan çıkmıyorum.. yüzbaşı cezaya bırakıyor yoksa işin yoksa mıntıka temizliğiğ yap sırf selam vermedin diye amaaaan...[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

cüzdanımı ve telefonumu (eskiden gözlüğümde dahildi) belli aralıklarla kontrol ederim. Okula sabahları A kapısından girerim, sabahları uzun yoldan okula giderim, su içmeden önce şişeyi havaya atıp tutarım, bilgisayara cd takarken onu çevirip öyle takarım, (daha pek çok şey var ama bunlar benim takıntılarım değil, benim prensiplerimden kaynaklı yaptığım bazı hareketler)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-Anahtar kaldı mı diye kapıyı kontrol etmek
-Anahtarı yanıma alıp almadığımı kontrol amaçlı cebi dışardan yoklamak
-Telefonu kontrol etmek, cüzdanı kontrol etmek
-Kapıyı kapadıktan sonra ileri geri iteleyerek kapandığından emin olmak
-Evde yalnızken tıkırtı gelirse katanayı çekmek, tüm evi kontrol etmek (evet yapıyorum arada bunu)
-Bu babamın takıntısı, ama bana dokunuyor. Arabanın kapısını kapatıp, kitleyip, bi 100 m kadar gittikten sonra bana dönüp git bak len kitlemiş miyim diye soruyor, ben de geri depar atıp (bende takıntılıyım baya, adam öyle diyince bende lan kitlemedik mi yoksa diyorum çünkü) kontrol edip, kapalı&kitli olduğunu görüp, küfrederek geri koşturuyorum.
-Bu da annemin, yine bana dokunuyor, yüzdeye vursak bi %60 oranında, her evden çıktığında gözlüğünü unutuyor, kapının kapanma sesinden bir 2 dakika sonra kapı geri çalıyor, ben damar çıkarıyorum enseden.
-Katanayı yatağın kenarına sabitlemek, uyurken tıkırtıya uyanılması halinde eli kabzaya atıp beklemek, tıkırtı sürerse ışığı yakıp don atlet evi kontrol etmek (babamın da başucunda sopa var, baba oğul az değiliz yani ehue)[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Heffer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...