Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kankalıktan-Sevgiliye..

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ki kız arkımla kankalıkla başladım herşeye kız tabi hep eski erkek arkadaşlarını aldatmış şöyle olmuş böyle olmuş aldattım diyor gurur duyuyor tabi buda benim içime çok oturdu 4 buçuk aydır beraberiz ama kıza güvenim yok inancım yok o isviçre ben burda öyle bir ilişki sürüyorum kızıda seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum.. ama ne yazık ki yapamıyorum içimden kötü şeler gelior bilmiyorum kıza artık inanmak istiyorum kız kendisi diyor snn gibi birisine rastlamadım die eski 2 erkek arkını tanıyorum az çok adamlarla konuştum ettim onlar dedi bize davrandığı gibi sana davranmıyor falan dediler bilmiyorum bu konuyu özellikle bayanların bana kafa vermesini istiyorum gerçekten arkadaşlar yardımcı olun bana bu kıza inanmak güvenmek istiyorum gerçekten.. :( :( :([signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Sosyal ağlarda paylaş

inanmak istiyorsan inanırsın.
ama ben kendi başımdan geçeni söyliyim kankaydı bi kızla kız bana herşeyi anlatıyodu bende kız şey demişti "2 senelik ilişkimde başka bi çocuğa aşık oldum ama 2 seneyi silip atmak istedim sonra o çocuk beni bıraktı ayrıldık" sonra biz çıkmaya başladık çalkantılı bi dönemde aşk bitti felan gibi bir durum oldu dedim ayrılalım o zaman ama sadece o kadar değer verdiğim insandan öğrenmek istedim "başka birisi varsa lütfen söyle..." verdiği cevap ise "hayır ben birisiyle beraber başkasına bakmam" ikinci defa yalan söylemişti bana böylece... daha önce bakmıştı şimdi bakmam diyordu zaten 2.5 aylık bişeydi "salla gitsin vapurla gelsin" dedim bitirdim senin ilişkin çook uzak ve güven sorunu varsa bunu kıza söyle açık açık konuş ki gelecekte neler bekliyor sizi ? bunları değerlendirin ayrıca yüzyüze görüşebiliyonuz mu ? var mı şimdi böyle bi imkan ? yoksa çook zor uzatmaya gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

wallaha ağlayarak kararları geri çevirdi.. :S :( biliyorum çok kötü bir durum..

herşeyi söyledim
"Sana inanmıyorum ve güvenmiyorum" dedim ama ne yazık ki o kızda bana güvenmiyor.. sende orda burda tanınıyorsun herkes tanıyor seni falan ben sana nasıl güvenebilirim diyor kızda belki haklı bilmiyorum(yanlış anlamayın). ama geldiğinde 20 aralıkta herşeyi konuşucam ve biticekse onun 1 aylık tatilinde biticek.. aslında bitmesinide istemiyorum.. bi yandan diyorum tamam kız ordayken onla bunla olurum ama bakıyorum işte 2 gün önce hatunun tekiyleydim kızla dudak dudağa geldim geri çekildim korktum çok istemedim hiç :( off bilmiyorum yaaaaaaa aaaaaa[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaktayken herşey güzeldir
gelsin yanına olacakları gör...

Mutluysan dewam et derim ben herşeye değer
ama güvenmemen yada körü körüne bağlanmaman en iyisi
Herhangi bir sarsıntı olduğu zaman üzülmezsin böylece

Herşey karşılıklı burda...ama gurur yap biraz..soğuk kanlılığını koru yakında gelicek ve görüceksin onu

Çok düşünme diğer arkadaşım en güzelini demiş;

Bak yüzyüze söyledim bi de burdan söylüyorum sana umarım kafana girer bu

Öpüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evladım. O buraya geldiğinde birlikte olun işte. Ne diye kasıyorsunuz. Konuş onunla. Uzaktayken herkes istediğini yapmakta özgür olsun. Birbirinize dürüst olduktan sonra başka şeyin önemi yok.

Ha çok seviyorsanız birbirinizi. O zaman aynı mekanda yaşamak için çaba sarfedersiniz. O türkiyeye gelir ya da sen oraya gidersin. Yapamıyorsanız, yemiyorsa ya bitirin ya da yukardaki öğüdümü dinleyn.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay konuşma şeklinde geçiyor;

Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarımı almak için gördüğümde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Orta okul yılları boyunca bana erkek arkadaşlarını anlattı. Bense sadece dinlemekle yetindim. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Şans bu ya lisedede onunla aynı sınıfa düştük. Lise yıllarında da ona açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Yıllar geçti. Bir mektup ulaştı elime. Mektupta nikahına davetli olduğum yazıyordu. Oraya gittiğimde ona son defa da olsa açılmak istedim ama nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı...

Yıllar sonra bir telefonla öldüğü haberini aldım. Kiliseye gittiğimde bana ondan kalan sadece eskilere ait bir anı defteriydi. Defteri açtım ve ilk satırını okudum:

"Orta okul yıllarında İngilizce ders notlarını almak için yanına gittiğimde tanıdım onu. Oracıkta aşık oldum. Açılmak istedim ancak nasıl olurdu o benim en yakın arkadaşımdı..."

:) sonun boyle olmasın[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Sosyal ağlarda paylaş

kötü örnek falan olmak istemem ama 25in falan atında iseniz tadını çıkarın yahu. Üzerinde durmayın, uzun mesafeli ilişkieri koruyun ama üzerine fazla düşmeyin. Buraya gelince oyalanın onunla, gidince kafanıza göre takılın...

Hmm ayrıca ben erkek arakdaşlarını aldattığından bahseden ve bununla övünen (bu aldatma "baak arkanda ayı var" gibi bir şey değilse tabi) biri ile ciddi bir beraberlik yaşamak istemem (bi daha düşündüm de "arkanda ayı var" gibi köü bir espri yapan biri ile de olmaz hani..)

Ya da her neyse, unutun siz benim dediğimi..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...