Goarth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Evet arkadaşlar yatmadan önce gördüğüm bir konu ve daha önceki günlerde gördüğüm tartışmalar sonucunda böyle bir topic açmak istedim.Nedir bu kaşar/tikky/gothic/vamp gibi saçma gereksiz ayrımlar ayrıca futbol topiclerinde veya diğer bölümlerde insanların kesinlikle karşı tarafı hiçe saymaları bu forumlar kaç senedir var ama ben bu kadar kötüleştiğini görmedim şimdi diyebilirsiniz herkes böyle diyor ama size hemen birşey söylemek istiyorum hiçbir zaman bu kadar kötü olmadı ki town watch veya benzer yardımcılar bugünlere kadar yoktu herneyse umarım bazı arkadaşlarımız bu forumun sadece bilgi aktarımı ve eğlence için kullanılması gerektiğini anlamıştır ,öyle ego tatmini ve benzeri hareketler için pskologlara gittiniz adamlar boşuna mı okuyor ? Saygılar M.D [Bu mesaj Goarth tarafından 13 Aralık 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eh senin yaptığın ne oldu şimdi?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 burdaa...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Simdi ne desem ki ben sana: Paticik halki herkes gorgulu olacak degil. Ayrica herkes her an kendini cok iyi hissederek paticige girmiyor. Ben bile bazen sacma sapan hareketler laflar edebiliyorum. Spor olayina gelince, bu bambaska. Objektif bakmak olaya cok zor bazen. Pati de hosgorulu insanlar var, ancak unutmaki burasi bir forum ve binlerce uyesi var. Bazen insanlar guzel guzel muhabbet eederken, bazen ise sonu gelmeyen tartismalar yasanabiliyor; gerekli gereksiz. O sebeple cok umursama, kim neyse odur, degistirmek zor. Sen sevdigin yazilari okursun, yorumunu yaparsin, sevmedigini ise okumaz es gecersin. Sonucta en son terbiye notunu biz karnede ilkokulda almistik. O gun bu gundur terbiye notunu bize vermesi gereken, etrafimizdaki insanlar ve birebir kendimiz. Bence bu konuda cok bir beklenti icinde olma. sen sen ol o yeter, etrafini cok umursama.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yok hepisi ölmüş maalesef gitmişler birer birer..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bi grup daha ayrılsın. O zaman diner.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yedik onlari biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bence bu insanın özünden kaynaklanıyo sen ne dersen de yada ne yaparsan yap böle ego tatmin etmeler birilerini ezmek istemeler küçük düşürmeler hep olucaktır bunların engelleyemeyiz...[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ne yazikki herkes ayni degil. Sahsen ayni fikirleri ayni dusunceleri beklemekte anlamsiz. Saygi ve hosgoru bunu gerektirir zaten. Misal surda yedigim laflarin yarisini sokakta yesem agzini burnunu eline verecegim adamlara burdan ozel mesaj ile ozur diliyorum tartismaya gerek yok diyorum :) Yani bu saygili ve hosgorulu halkin bir uyesiyim ben :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Güzel esprili bir laftır ama severim.Tek cevabım sana... "Kalbimizde yaşıyorlar"[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dağa kaçtı dağ ne oldu inek yedi inek ne oldu yoldadır gelir birasdan[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 *!geç kağıdyla gelir* burada![signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 az önce çıktılar be[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 grrrr! :hrr: [Bu mesaj matematik tarafından 13 Aralık 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Şu aralar Konu Dışı bölümünde bu gibi kişiler pek gözükmüyor. Ama önceden konu açıyordu bir kişi diyelim o konu var hemen biri yazıyor bu konu daha once acılmıstı arama yapsana. Sen işine baksana demek geliyor ama ayıp olur diye söylemiyoruz. Yalnız şuanda böyle bişey olmuyor kardeş kardeş geciniyoruz :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 oldu beledıye zehırledı hepsını[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 oyak bankın reklamı gibi oldu biraz :) var ya dolu var..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 alınganlığım mı tuttu bilemeyecem ama sadece kendi açımdan cevap veriyorum. tartışmak ego tatmini değildir, tartışmak tartışmaktır, fikirleri çatıştırmaktır, keskin kenarları törpülemektir, farklı insanların görüşlerini anlamaya çalışmaktır. ayrıca eleştirmek hoşgörüsüzlük değildir. ayrıca kurallara uyduğu sürece forumda kimin ne yaptığı kimseyi alakadar etmez.(bence) bi de kurallara uymayan veya kurallara uyup da çok rahatsız eden bi mesaj gördüğüm de şikayet tuşunu kullanıyorum. güzel oluyo.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Rahan son iki paragrafın ilginç bir tezat oluşturmuş.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 edik; bak bi daha düşündüm biraz oluşturuyo galba hmm. düzeltemiyorum şimdi "kurallara uyuyor gibi görünen" diyelim, uygun olup olmadığına dair tasdik içün şikayete basıyorum. "ben böyle bişi buldum bakın nedir ne değildir" anlamında. [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Aralık 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar