fiona Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben yazıyım bi tane kop geldiiee(ağız yayaılarak sölenio)=çok güldüm demeye çalışıyo..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Platon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tikilere kafam girsin.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
enema Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Rahan, 09 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: babalarının harcamadığı parayı halka dağıtıyorlar işte, sevin sayın tikileri. kaç ülkede bi biraya 40 lira vercek bu kadar andavalı bi arada bulursunuz ¿ bi insanin biraya ne kadar verdigi seni niye ilgilendiriyor? isterse 1000lira verir yani sanane, senden mi istiyor parasini. bide andaval demissin bravo.[signature][hline]fol lol the doh fol the day
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 baba iyije disconnect falan oldun ortamlardan *kopar*[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 beni durtseler bole konusmam:=)[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: enema, 09 Aralık 2005 17:40 tarihinde demiş ki: bi insanin biraya ne kadar verdigi seni niye ilgilendiriyor? isterse 1000lira verir yani sanane, senden mi istiyor parasini. bide andaval demissin bravo. şöyle ilgilendiriyor, 1 liralık malzeme + zengin yaftası = 40 lira (%39000 kar) bak ne güzel müthiş bi kazanç kapısı. birilerinin tatminsizlikleri eğlence sektörünü geliştiriyor bu da belki uzun vadede turizm gelirini arttırıyor, ve belki gelir dağılımını dengeliyor. :D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
Akhyls Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ne tommy ler gördüm içinde insan yok ne insanlar gördüm üstünde tommy yok :((([signature][hline]"Dünya mavi... Ben o kara lekeyim... Ben bu dünyaya ait değilim... Böyle olmasını ben istemedim ... "
Akhyls Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pantolonum dieselden.. clubberım ezelden... hobaaaaa !![signature][hline]"Dünya mavi... Ben o kara lekeyim... Ben bu dünyaya ait değilim... Böyle olmasını ben istemedim ... "
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 auhauha güzeldi :Ds[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
24ayar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @Rahan, İnsanların paralarını nasıl harcadıkları seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Yaptığın açıklamayı pek mantıklı bulmadığımı belirtmek zorundayım. Sebebine gelince, söylediğin şey negatif. Sevin demişsin ama andaval demişsin. Neden? O insan o parayla ister gider kitap alır ister 40 milyona değil 150 milyona bir bardak votka içer. Zenginin malı ağzınızı yoruyor resmen. Ne diyeyim.. Böyle çamur at izi kalsın stratejisi ile kim asıl andaval oluyor acaba? Bir sorun kendinize.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Akhyls, 09 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: ne tommy ler gördüm içinde insan yok ne insanlar gördüm üstünde tommy yok :((( Ben içinde insan olan Tommyler de gördüm, olmayanlarını da. Ayrıca üstünde Tommy olmamasına rağmen insan olduğundan şüphe ettiğim insanlar da gördüm.[signature][hline]Tomoe
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ben gayet tikky bi herifim bu cumlelerin hic birini sarfetmedim daha.[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 demekki sen oturmus tikisin[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Eminim su threade post atanlarin yarisi tikky ne demek onu bilmiyodur . :)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Biliyorsan beni aydınlatır mısın, kime tikky denir ?[signature][hline]Tomoe
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eheh, belki:) bugun dershanede sınıflar karısık sınav olduk, kendimi afrikanın balta girmemiş ormanlarına düşmüş gibi hissettim, sagımda tikiler solumda tikiler, bitane kırmızı ojeli kafasından cimbiçme mekinesi gecmiş tipli bişey sınav boyunca katır kutur şeker yedi, korkudan sınav da battı. Her ortamda sınav dedikleri bu olsa gerek[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tikky konularına artık laf yapmicam :) kedi ciger diyorum ayrıca öyle ne yapıosaaan tarzı konusan insan yok falan oldum die konusanlarda varda orda yazanların %98 i yalan öle kendinizi eglendirin :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bakin tikky nedir ne degildir mevzu o degil . Ama beni rahatsiz eden her bmwsi olana , her saphire gidene , her kaliteli giyinip , makyaj yapana kendine bakana tikky denmesi .. Ben bundan rahatsizim , kiz olsam makyaj yapardim o ayri ama bu yukardakileri yapio diye bi insana damga vurulmasi cok kotu. Nasi bi insana "hip-hopçu" denmesi gibi . Eger hosuma giden seyler o an trendse herkes bunu yapiosa benim ne suçum var ? Cok onyargili olmamak lazim .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya daha oncede dediğim gibi. kendini aykırı genç olarak hisseden.hayatınnı yarısı bilgisayar internet olmuş gençlerin tikky derdi bitmio adam kaliteliyse sanane.kaliteli yerlere gidiosa sanane.parası varsa bmw ye biniosa sanane.bırak işine bak sen ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ayni fikirdeyim Diabloyla. Kim nerde nasi mutlu oluyorsa öle yapsin . Sen tikkysin , sen degilsin diye ayirmanin bi mantigi yok ki .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bu arada Avrupa Yakasından Selin'in tikilik derecesi git gide artiyor mu bana mi öyle geldi? Türkiyede olmadığım için Türk kanallarını izleyemiyordum, tatil için yazın Türkiye'ye geldiğim ilk defa gördüm diziyi, baktım dizi hoşuma gitti epey izledim. Tatilden döndükten sonra aylarca görmedim, sonra kabloyla türk televizyonları izlettiren şeyden aldık. Aradan aylar geçti diziye bi baktım, Selin abartmış olayı. Hiç anlaşılmıyo artık dediği eheh, dediğim gibi bunu gitgide abarttılar mı nedir?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
Akhyls Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 jaguarın olsa sen binmez miydin laaaan : biraz anti solcu gibi oldum hahaha[signature][hline]"Dünya mavi... Ben o kara lekeyim... Ben bu dünyaya ait değilim... Böyle olmasını ben istemedim ... "
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: laverda, 07 Aralık 2005 21:13 tarihinde demiş ki: geçen sene bi arkadaş kasmıştı tiki olucam diye, dövdük onu vaz geçti sonra.. aehueue lol.. iyi guzel.. super[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: 24ayar, 09 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Zenginin malı ağzınızı yoruyor resmen. Ne diyeyim.. Böyle çamur at izi kalsın stratejisi ile kim asıl andaval oluyor acaba? Bir sorun kendinize. savunma mekanizmalarınıza hayranım, züğürt olduğumu kim söyledi ki sana? :D türk dili ve edebiyatında "çamur at izi kalsın" deyimi iftira atıp yanlış olduğu farkedilse bile bundan çıkar sağlamaya çalışmayı ifade eder, burda iftira attığım bir kişi yok. direk laf ediyorum farkındaysan. 150 lirayla yapılabilecek onlarca eğlenceli şey varken, kalkıp bu parayı bir bardak votkaya yatıran adam cidden zavallıdır nazarımda. üç gün bara gitme o parayla interrail yap, 2 gün gitme o parayla balkanları gez trenle, sinemaya, tiyatroya, konsere git, ya da kap mangal et bira rakı veya votka pikniğe git, 3-4 bardak votka içeceğine kap çadır mat bişiler uçakla tatil bölgesine git sevgilinle her hafta.. onlarca şey var bi gece barda oturmaktan daha eğlenceli.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 10 Aralık 2005 05:55 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya hakkaten var mi boyle tipler istanbulda ? biz anadoluda bir haber kaldik bu mevzulardan .
Öne çıkan mesajlar