Lith Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 T4 yok OC3 var :)[signature][hline]Magtheridon : Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi onu bırakın g3 ne zaman gelecek yaw[signature][hline]Death is the first dance, eternal... ..Deceit is the second without end... The third arrives... There must be the third and last dance... Love is the Dance of Eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gelecekteki fiberoptik teknolojisiyle her eve bi t3 olacka bu acrupalıalr için 20 yılk sonra olur türkiye derseniz biz bu kafayla 5-6 yıl sonra 56 k görürsek şşükredicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Saw 3 geliyomuş[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bizim dolapta 1-2 tane vardı geçen komuşaya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 çook bekleriz t3'ü falan :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 te 3 ne ya ? 8)[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 t3h masterer versek[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yaa ne güzledi değil mi terminatör terminatör olalı böyle zulüm görmemiştir.. ne filmden bahsetmiyormuyuz? a yee...[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 itü ve bilkentin yurtlarında var t3[signature][hline]bengeldim for G3NK vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bizdede varda o biraz farklı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 T3 mü ohşşş o da nedir? Böle ışt gibin inb gibin bişimidir yoksa:)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben gecen gün görüştüm telekomdan biriyle; 30 şubatta gelceğini söyledi T3 ün :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Terminatör 3 çıktı ki?[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 @nuke sağlam konuştun dostum :D[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 rekabet artarsa gelir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 T3 kalmadı gelecek, tadelle var vereyim mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ODTÜ kampüsü İTÜ kampüsü Sabancı Kampüsü (bundan emin deilim yanlıssam duzeltin) ...bi de bilmedigim bikac universitenin kampüsü de olabilir Gayet de var. Halka acık sekilde diyosanız ona daha var. 15-20 ıl derim tahminen.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 "T3 service will normally be priced between $3,000 and $12,000 monthly" bu arada T3 45Mbittir. 45Mbit için bu rakamlar çok fazla. ben mbit başı 18$ ödüyorum datacentera :)[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 gelmeden oluruz bz[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 işin özü 12.000$ a trde o ayarda bişiler alabiliyorsun[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Türkiye'deyim. 24 mbps baglantim var su an ve mutluyum :D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Off ki ne off amerika fiyati o ve kurumsal icin. Onun loop u var felan essek gibiye mal oluyor. o mantikla ben amerikada 1000$ 100mbit aliyorum cogentten naber said: kickass, 13 Aralık 2005 03:29 tarihinde demiş ki: "T3 service will normally be priced between $3,000 and $12,000 monthly" bu arada T3 45Mbittir. 45Mbit için bu rakamlar çok fazla. ben mbit başı 18$ ödüyorum datacentera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Son ili fündür bizim yurdunda baglantısı hızlandı 2mb/s ile dosya cekmeye basladım.(okululun baglantısı var yurdda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Geleceği varsa göreceğide vardır elbet. :) Gelsinde bi kullanmasını yaparız[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar