Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Evet herkese geçmiş olsun istanbul portakal cafe elemanları yani bizer KO şifre bölümünü ele geçirdik ee hak etmişlerdi bunu eski charlarınıza veda edin çünki hiç bişeklide gmler bile size geri veremez gold prelerde işe yaramaz canalrım. Nefalatcım seni banlayalanlar belasını buldu hiç üzülme Junki kardeşin intikamını acı aldı yaşasın portakal.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatboys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lolZuahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bi kere hiç bir şeyden çakmadığın nerden belli..Şifre bölümü diye bir şey hacklenemez sadece db hacklenir :) ok ? ve_Yalan[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şifr blomu hekldnmi yaw[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şifre bölümüne ayrı acc bölümüne ayrı zamanmı harcıyosunuz. 2 si 1 arada kullanın adgdfgs dfglj sd asdasdf ads a Error [Bu mesaj Joey tarafından 12 Aralık 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ve_GerceK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Lol eziklik yapmayın hacklendi diyorsam hacklendi bitti ko eylemelr devam edecek azuhahahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 *!biz sizi ararız *[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatboys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ne lollar varya zuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Ve_GerceK, 12 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Lol eziklik yapmayın hacklendi diyorsam hacklendi bitti ko eylemelr devam edecek azuhahahaahh evet şimdi ne yapmayı planlıyosunuz peki? [Bu mesaj Joey tarafından 12 Aralık 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 senin cem yılmazla bi akrabalığın var mı bakim ? said: Ve_GerceK, 12 Aralık 2005 13:43 tarihinde demiş ki: Evet herkese geçmiş olsun istanbul portakal cafe elemanları yani bizer KO şifre bölümünü ele geçirdik ee hak etmişlerdi bunu eski charlarınıza veda edin çünki hiç bişeklide gmler bile size geri veremez gold prelerde işe yaramaz canalrım. Nefalatcım seni banlayalanlar belasını buldu hiç üzülme Junki kardeşin intikamını acı aldı yaşasın portakal.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RScosworth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 siz kapatin biz size dönicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Ve_GerceK, 12 Aralık 2005 13:43 tarihinde demiş ki: Evet herkese geçmiş olsun istanbul portakal cafe elemanları yani bizer KO şifre bölümünü ele geçirdik ee hak etmişlerdi bunu eski charlarınıza veda edin çünki hiç bişeklide gmler bile size geri veremez gold prelerde işe yaramaz canalrım. Nefalatcım seni banlayalanlar belasını buldu hiç üzülme Junki kardeşin intikamını acı aldı yaşasın portakal.......... kolaymı sanıyorsun ? sen heralde forum un şifre bölümünü hackladın sitenin şifre bölümü die birşeydemi var cıx cıx =)[signature][hline]KaDıNLaR 4 HaYVaNa BaYıLıRLaR; YaTaKTa 1 KaPLaN,KaPıDa 1 JaGuaR,üSTLeRiNDe 1 BiZoN Ve BuNLaRıN TüMüNü oNLaRa SaĞLaYaCaK 1 EŞŞEK=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya yeme beni kardesim !!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 O rly? [Bu mesaj Necro tarafından 12 Aralık 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Lol o cafe ben gitmiştim şehir dışına çıkacaktım otombusun kalkmasına 1 2 saat vardı girem takılam dedim. Orda çalışan elemanlardan biri ozel bir kurumda sistem muh. okuyordu.Bari size akıl verseydi bole bir konu açılırken. Şifre bolumu die birşey yoktur.+ SQL datalarını almayı başardık deseydin inanırdım cunku orda baya bir bilgisayar var bağlantısıda uydu bağlantısı demek oliyorki deneme yanılma yontemi ile kısa bir surede KE gibi bir sistemi krabilirlerdi.Ama arkadaşımız hack olayına yeni bir teori getirdi.ŞİFRE BOLUMU : Pp güldürdünüz beni hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: hackersin, 12 Aralık 2005 14:09 tarihinde demiş ki: senin cem yılmazla bi akrabalığın var mı bakim ? said: Ve_GerceK, 12 Aralık 2005 13:43 tarihinde demiş ki: Evet herkese geçmiş olsun istanbul portakal cafe elemanları yani bizer KO şifre bölümünü ele geçirdik ee hak etmişlerdi bunu eski charlarınıza veda edin çünki hiç bişeklide gmler bile size geri veremez gold prelerde işe yaramaz canalrım. Nefalatcım seni banlayalanlar belasını buldu hiç üzülme Junki kardeşin intikamını acı aldı yaşasın portakal.......... Azuahahahhasfgaişghas süpersiniz bea:D YAKARIZ LAN BU GEZEGENİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bunlar marifet mi?bi de yazıyor ya allahım deli edecek beni.adam gibi iş görün MİLLETİN HAKKIYLA EMEĞİ İLE CHARI İLE OYNAMAYIN SONUNDA SIRA SİZE DE GELİR SOYUNUZ KURUTULUR ELBET!!!!!!!!![signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Beyler bari bana lv 60 çar bulun yaa şifre değiştiri bana verin valla hasret kaldım lv 60 olmaya.[signature][hline]Elveda KO!!!!Artık yok,ben cezamı aldım bunu kasıtlı yaptılar.beni sevmeyenler bunu kasıtlı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Aferin Ve_GerceK, süpermişsiniz gerçekten. Bu arada Kaladze; o imzanı değiştiriyorum, mesajlarını da siliyorum. Bu vesileyle de açık uyarı yapıyorum hepinize; herhangi bir küfür veya küfür kısaltması gördüğüm imzanın sahibini süresiz olarak banlemekle kalmayacağım, gelmiş geçmiş tüm mesajlarını da sileceğim patiden, bize hiçbir zaman rahatsızlık vermemiş gibi olacak. Kaladzenin tüm mesajlarını sildim, account şimdilik açık. [Bu mesaj Nefr tarafından 12 Aralık 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Abi silmişken bu topic kaldır bee gereksiz ve asılsız bir topic. Resmen cafenin reklamını yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya reklam diil yediği haltı ii bi şekilde gösteriyor.bu adamlar benim charımı hackledi ve cafemdeki 3 charın soyulmasının sorumluları bunlar!!hacki ii bi şey gibi gösteriyor ya allahım gerçek hayattaki en büyük eziklik bu işte[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Ve_GerceK, 12 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Lol eziklik yapmayın hacklendi diyorsam hacklendi bitti ko eylemelr devam edecek azuhahahaahh n00b[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kafasına esen yazı yazıo[signature][hline]Nick : AltairIV Level : 60+ Class : Shadow Vain Irk : Karus Server : Dies Durum : Invalid Password dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ve_Gercek senin aklını alırım ama olmayan aklı nasıl aliim aalllahın gerizekalısı yaşın kaç 0? ezikkk[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Ve_GerceK, 12 Aralık 2005 13:43 tarihinde demiş ki: Evet herkese geçmiş olsun istanbul portakal cafe elemanları yani bizer KO şifre bölümünü ele geçirdik ee hak etmişlerdi bunu eski charlarınıza veda edin çünki hiç bişeklide gmler bile size geri veremez gold prelerde işe yaramaz canalrım. Nefalatcım seni banlayalanlar belasını buldu hiç üzülme Junki kardeşin intikamını acı aldı yaşasın portakal.......... HACK HAKKINDA NE BİLİYORSUN? EMBESİL HERİF![signature][hline] Kim Bu Pislik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar