TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar bişe sorcam warlockların demonları(petleri) öldürünce sana xp ve honor geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Demonun yanında rank yazıyor mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben daha önce hiç warlock olmadım demek istediim demon öldürdüğü zaman sana xp ve honor geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hunter peti gibi lock demonlarıda xp veya honor vermez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 senin petin gidip mob filan öldürünce gelir mi diye soruyorsan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar karar verin benim demonum gidip öldürdüğünde xp verir mi die soruyorum yani farzedelim ki birlikte öldürüyoruz son vuruşu o yaptı xp gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Eğer sen o moba 1 kez damage vermiş isen xp gelir. Ama dempn kendi başına kesti sen 0 damage verdin ise gelmez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gelmiycek olsa petin manasi ne :)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 işte bu yüzden forumlarda doğru düzgün bir türkçe kullanalım diyor herkes. Arkadaş Warlock'un pet'i bir mob'u ya da oyuncuyu öldürürse warlock xp ya da honor alır mı diyor sormuş. Evet xp veya honor alırsın. Yalnız hunterda vardır büyük ihtimalle warlockta da aynısı vardır. Eğer warlock hiç dmg vermeden sadece pet keserse loot vermiyordu buna dikkat etmen lazım. PEşinden gelebilecek bir soruya daha cevap vereyim. Hayır pet senin aldığın XP'de herhangi bir azalmaya sebep olmaz. Pet kendisi ayrı olarak öldürülen mob tan xp kazanır.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 onu sormıcaktım ama gene de saol yalnız bir sorum daha var demon trainerdan aldığım bir kitaptan diğelim ki imp e bişe öğrettim ve imp öldü summonladığım diğer imp te bunları biliyor olarak mı çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Rp kısmına bakarsan aslında çağırdığın demonlar hiç ölmüyorlar sadece cehenneme geri dönüyorlar. Zaten dikkat edersen çağırdığın demonların isimleri hep aynıdır. Her warlock farklı isimli bir demon çağırır ama çağırdıkları demon hiç değişmez. Yani aynı demon'ı çağırdığın için öldüğü zaman öğrettiklerin gitmez kalır.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 çok saol ilk defa warlock olcam o yüzden sordum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sen bir kez olsun dahi adama damage yaptıysan kalanını demon hallettyise xp geliyo(lootta tabii) ama yüzde yüz demon keserse gelmiyor[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Miraul, 12 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki: gelmiycek olsa petin manasi ne :) petin manası yokki focus'u var... *!Nerde benim mithril spurs'um carrot on a stick'im*[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayırrrr. Kötü espriiii :P Cüce felaketti :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar