Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 slmlar. telefona şarkı aktarcamda hafıza yeterli değil 192kbps'lik bi şarkı var elimde bunu 64'e falan düşürmek istiyorum. Goldwave ve Wavelab programları var elimde mümkünse bu programlar üstünden yardımcı olun. diilse genede yardımcı olun ben bakayım teşekürler:)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 windows movie maker yapar o işi.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 audioconvert, mpegsuite veya audiograbber kullanıyorum ben, mp3'ten wav, wav'dan da daha düşük kbps'li bi mp3e çevirebiliyolar.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bilgisayarında nero yüklüyse nero wave editor de yüklüdür, mp3 ü nwe ile açarsın, sonra düşük kaliteyle farklı kaydedersin istediğini yapmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mp3 converter pro Adobe Audition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şimdide başka problemim var. kbps'yi düşürüyorum Audio COnverter diye programla wma olarak kaydediyo. tekrar mp3 yaptıımda kbps 128'e çıkıyo gene. daha altına inemezmi mp3'te niye böle oluyo anlamadım.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 mp3 converter pro denmiş, indir download.com'dan direk seçenek var orda düşürürsün ben de mp3 player için kullanıyorum[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Easy CD-DA Extractor[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cevap verecektim de bilgi kusulmuş resmen. vay be[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar