Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bilmiyorum işe yara bişeymi yaptım genelde itemleri özelliklerini yazmak vs sıkıyo bizleri bende buna karşılık bir php gd uygulaması geliştirdim. Kullanımı: örnek item:Cho'Rush's Blade özelliklerini görmek istediğimiz itemihttp://www.wow-db.net/getitem.php?iname= linkine yazarak[ img ]http://www.wow-db.net/getitem.php?iname=Cho'Rush's Blade[ /img ] img tagı ekliyoruz ve sonuç unutmadan eksiklikler olabilir. kusura bakmayın[Bu mesaj Ragnar tarafından 09 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bir ragnar klasiği daha[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 akşam eve geçince baya bi geliştirme daha yapıcam üzerinde
shippy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 deneme[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.[Bu mesaj shippy tarafından 09 Aralık 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bir hata spells by dan sonrası uçmuş :)[signature][hline]www.edepom.com
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 az biraz daha ekleme yaptım eksikler vardı onları halletim şimdi renk ve birde item icon kaldı.
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bunu thottbottaki gibi textbased bide javascriptle falan yapıp wowdaki item görüntüsü verilebilir :) hem image olmadığı için daha az bandwith yer :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 server side uygulamaları forumlara nasıl include edices . ve herşey den öte forumların modify edilmesi lazım bunla kimse uğraşmıyor buda bir alternatif Bunun espirisi zaten bütün forumlarda img desteği var ondan böyle, unutmadan imageler max 2k [Bu mesaj Ragnar tarafından 10 Aralık 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 haa forumlar için şey ettin :) hmm, cpuya fazla yüklenmiyorsa 2k imagelar bandwith yemez fazla? tabi site çok kullanılmaya başlanmazsa :D site içinde bir cache bellek kullanılsa ve hep yeni imagelar generate etmese o zaman kurtulursun tüm sorunlardan :) mesela sulfurası bir kere oluşturunca kendi cacheine kaydedip bir daha soranlara hep aynı dosyayı yollasa, insanların da cacheine kaydolsa vs vs, çok hayal kurdum :P edit: he bu arada resimler çok büyük değilmi? font küçülebilir bence.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 10 Aralık 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 herzaman forumlarda bu tarz uygulamalara destek alamıyorsun o nedenle sorun çıkmasın die böyle yaptım zaten imageları optimize etsem dahada ufaltırım ama bu deneme amaçlı yaptığım bir test[signature][hline]www.edepom.com
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende eleştirmek için yazmadım zaten :) süper fikir, site süper, herşey süper. şimdi gördüm wow-db.neti, renkler daha da süper :) patide acayip kullanılır bu ufak şirin boxlar, bi de border çekersin çevresine, üff ağzım sulandı lol[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yok canım yanlış anlama iyi niyetli olduğunu fazlasıyla biliyorum sen söyleyeceksin başkası söyleyecekki en iyisini yapıcaz demi:)[signature][hline]www.edepom.com
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=sulfuras lol][/spo][signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 cok guzel bi fikir tebrikler ve el cagizlarina saglik Ragnar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sağolasın yarın tamamen bitirirm heralde baya bir değişiklik daha yapıcam[signature][hline]www.edepom.com
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ufak ufak çok şirin oldu :) renklenip ikonlar gelince tadından yenmicek ehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yarın bitiririm sanırım ama bi sorun var yarın akşam serverın taşıcam başka bir datacenter a 4 katı daha hızlı olacak :)[signature][hline]www.edepom.com
Konn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Basaramadım valla lol.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Burning Legion - Invadoria Night-elf Hunter, Glebriwyn. [Bu mesaj Konn tarafından 10 Aralık 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Konn tarafından 10 Aralık 2005 06:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hangi itemdi ?[signature][hline]www.edepom.com
Revell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Deneme; [spo1=.][/spo][signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|[Bu mesaj Revell tarafından 10 Aralık 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Biraz daha geliştirdik :[signature][hline]www.edepom.com
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 birde item icon u ekledikmi tamam dır şimdi asker kuzenimi askere uğurlıcam paydos verdik :)[signature][hline]www.edepom.com
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ragnar harikasin birkac gunde gayet kullanisli bir site yaptin eline saglik[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 süper,über,harika olmuş ragnar,ellerine sağlık,hemde bu kadar sürede,helal olsun valla...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin-
Öne çıkan mesajlar