Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bilmiyorum işe yara bişeymi yaptım genelde itemleri özelliklerini yazmak vs sıkıyo bizleri bende buna karşılık bir php gd uygulaması geliştirdim. Kullanımı: örnek item:Cho'Rush's Blade özelliklerini görmek istediğimiz itemihttp://www.wow-db.net/getitem.php?iname= linkine yazarak[ img ]http://www.wow-db.net/getitem.php?iname=Cho'Rush's Blade[ /img ] img tagı ekliyoruz ve sonuç unutmadan eksiklikler olabilir. kusura bakmayın[Bu mesaj Ragnar tarafından 09 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bir ragnar klasiği daha[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 akşam eve geçince baya bi geliştirme daha yapıcam üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 deneme[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.[Bu mesaj shippy tarafından 09 Aralık 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bir hata spells by dan sonrası uçmuş :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 az biraz daha ekleme yaptım eksikler vardı onları halletim şimdi renk ve birde item icon kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bunu thottbottaki gibi textbased bide javascriptle falan yapıp wowdaki item görüntüsü verilebilir :) hem image olmadığı için daha az bandwith yer :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 server side uygulamaları forumlara nasıl include edices . ve herşey den öte forumların modify edilmesi lazım bunla kimse uğraşmıyor buda bir alternatif Bunun espirisi zaten bütün forumlarda img desteği var ondan böyle, unutmadan imageler max 2k [Bu mesaj Ragnar tarafından 10 Aralık 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 haa forumlar için şey ettin :) hmm, cpuya fazla yüklenmiyorsa 2k imagelar bandwith yemez fazla? tabi site çok kullanılmaya başlanmazsa :D site içinde bir cache bellek kullanılsa ve hep yeni imagelar generate etmese o zaman kurtulursun tüm sorunlardan :) mesela sulfurası bir kere oluşturunca kendi cacheine kaydedip bir daha soranlara hep aynı dosyayı yollasa, insanların da cacheine kaydolsa vs vs, çok hayal kurdum :P edit: he bu arada resimler çok büyük değilmi? font küçülebilir bence.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 10 Aralık 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 herzaman forumlarda bu tarz uygulamalara destek alamıyorsun o nedenle sorun çıkmasın die böyle yaptım zaten imageları optimize etsem dahada ufaltırım ama bu deneme amaçlı yaptığım bir test[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende eleştirmek için yazmadım zaten :) süper fikir, site süper, herşey süper. şimdi gördüm wow-db.neti, renkler daha da süper :) patide acayip kullanılır bu ufak şirin boxlar, bi de border çekersin çevresine, üff ağzım sulandı lol[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yok canım yanlış anlama iyi niyetli olduğunu fazlasıyla biliyorum sen söyleyeceksin başkası söyleyecekki en iyisini yapıcaz demi:)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [spo1=sulfuras lol][/spo][signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 cok guzel bi fikir tebrikler ve el cagizlarina saglik Ragnar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sağolasın yarın tamamen bitirirm heralde baya bir değişiklik daha yapıcam[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ufak ufak çok şirin oldu :) renklenip ikonlar gelince tadından yenmicek ehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yarın bitiririm sanırım ama bi sorun var yarın akşam serverın taşıcam başka bir datacenter a 4 katı daha hızlı olacak :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Basaramadım valla lol.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Burning Legion - Invadoria Night-elf Hunter, Glebriwyn. [Bu mesaj Konn tarafından 10 Aralık 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Konn tarafından 10 Aralık 2005 06:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hangi itemdi ?[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Deneme; [spo1=.][/spo][signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|[Bu mesaj Revell tarafından 10 Aralık 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Biraz daha geliştirdik :[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 harikasın ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 birde item icon u ekledikmi tamam dır şimdi asker kuzenimi askere uğurlıcam paydos verdik :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ragnar harikasin birkac gunde gayet kullanisli bir site yaptin eline saglik[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 süper,über,harika olmuş ragnar,ellerine sağlık,hemde bu kadar sürede,helal olsun valla...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar