Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

item status

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bilmiyorum işe yara bişeymi yaptım
genelde itemleri özelliklerini yazmak vs sıkıyo bizleri
bende buna karşılık bir php gd uygulaması geliştirdim.

Kullanımı:

örnek item:Cho'Rush's Blade

özelliklerini görmek istediğimiz itemi

http://www.wow-db.net/getitem.php?iname= linkine yazarak

[ img ]http://www.wow-db.net/getitem.php?iname=Cho'Rush's Blade[ /img ]
img tagı ekliyoruz
ve sonuç

unutmadan eksiklikler olabilir. kusura bakmayın

[Bu mesaj Ragnar tarafından 09 Aralık 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
bunu thottbottaki gibi textbased bide javascriptle falan yapıp wowdaki item görüntüsü verilebilir :) hem image olmadığı için daha az bandwith yer :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
server side uygulamaları forumlara nasıl include edices . ve herşey den öte forumların modify edilmesi lazım bunla kimse uğraşmıyor buda bir alternatif

Bunun espirisi zaten bütün forumlarda img desteği var ondan böyle,

unutmadan imageler max 2k

[Bu mesaj Ragnar tarafından 10 Aralık 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haa forumlar için şey ettin :) hmm, cpuya fazla yüklenmiyorsa 2k imagelar bandwith yemez fazla? tabi site çok kullanılmaya başlanmazsa :D site içinde bir cache bellek kullanılsa ve hep yeni imagelar generate etmese o zaman kurtulursun tüm sorunlardan :) mesela sulfurası bir kere oluşturunca kendi cacheine kaydedip bir daha soranlara hep aynı dosyayı yollasa, insanların da cacheine kaydolsa vs vs, çok hayal kurdum :P
edit: he bu arada resimler çok büyük değilmi? font küçülebilir bence.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 10 Aralık 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
herzaman forumlarda bu tarz uygulamalara destek alamıyorsun
o nedenle sorun çıkmasın die böyle yaptım zaten imageları optimize etsem dahada ufaltırım ama bu deneme amaçlı yaptığım bir test[signature][hline]www.edepom.com
Mesaj tarihi:
bende eleştirmek için yazmadım zaten :) süper fikir, site süper, herşey süper. şimdi gördüm wow-db.neti, renkler daha da süper :) patide acayip kullanılır bu ufak şirin boxlar, bi de border çekersin çevresine, üff ağzım sulandı lol[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
cok guzel bi fikir tebrikler ve el cagizlarina saglik Ragnar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
ufak ufak çok şirin oldu :) renklenip ikonlar gelince tadından yenmicek ehe[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
Basaramadım valla lol.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war."
Burning Legion - Invadoria
Night-elf Hunter, Glebriwyn.

[Bu mesaj Konn tarafından 10 Aralık 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Konn tarafından 10 Aralık 2005 06:36 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...