theCio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Evet oyunda farkettım insan turunden olanları oldurunce bazı (+) (-) factıon puanları verıo Mısal=-50 Naboo Factıon puanı verıo +20 Prıvate verıo BU (-) 'ler (+) 'lar ne isimize yarıcak ilerde? Simdiden Tesekkurler...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesela Thugları öldurürsen + townperson alırsın - thug alırsın, eger bu - büyükse thug tipindeki tüm npcler sana sari bile olsalar saldıracaklardır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 hmm peki + fazlaysa kirmizi olan npcler saldirmiyicak mi? [Bu mesaj Popeye tarafından 16 August 2003 04:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 popeye'nin kırmızı npc'lerle başı dertte galiba. olur da saldıran npc sayısını azalır falan ;-) şaka bir yana da şu plains hunter'ların saldırmasını önleyecek bir yol bulana 50k cr ödül veriyorum :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ya ben cok fazla -gungan aldim insalla sakata gelmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 yav geçmeyiz geçmesine de adamın tepesine spawn oluyor namussuzlar[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Kırmızı npcler ne kadar faction puanınız olursa olsun saldırırlar.Sarılar ise - faction puanınız varsa saldırırlar.Eğer çok + puanınız varsa o npcler savaştığınızda sizin tarafınızda savaşacaklardır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ben bişilere giriştiğimde çevredeki flesh easting chuba'larında bana yardım etmesi bundanmıdır yoksa? Yada ben rüyamı görüyorum?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Doğanın kanunları geçerli,flesh eating chuba ve spineflapler diseased nunalari sevmezler.Sen diseased nunaya saldirisan onlarda da sana yardım ederler.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 thieflerede bütün insan npcler dalıyo[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 peko pekolarda fambaalara saldırıyo peko neste yakın fambaa gorurseniz saldırın yuvaya çekin guzel xp geliyo fambaadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ne hoca ole onu buna cek, sunu onu gotur . Oldurun hepsini tek basiniza delikanli gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar