pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben suan yurtdisindayim ve buradaki seruvenim subat ayinda bitecek,asil olay ben galiba asik oluyorum ve gidecegim tarihide biliyorum burdan,bu kiz da bana karsi olan duygularini dile getirdi yani oda benden hoslaniyor bende ondan ama o polanyaya gidecek ben turkiyeye kisacasi ben baglanmaktan korkuyorum kisiligim itibari ile gonul eglendirme islerini pek fazla sevmem ama bu kizla bir cok sey paylastik burda ve ben devam edip etmemekte kararsizim yani bitecegi zaman belli ve ben aci cekmeye simdiden basladim bu duygu tabiri caizse 2 ay omrunuz kalmis gibi bisey,ne yapacagim konusunda kararsizlik yasiyorum,biliyorum aranizda benden buyuk abilerim ve kucuk kardeslerim var sizden ricam,disardan bu olayi analiz eden biri olarak mantik cercevesinde vereceginiz kararlar,sagolun.[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Uzaklara savrulacağınız kesinse ve birlikte olmanızın yakın zamanda bi yolu yoksa, mantıken arkadaş olarak kalın, Zaten başlamadan acı veren bişeyi başlatmayın. Birbirinizin gözünde birer güzel anı olarak kalın derim ben.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 özlem çekmek daha zordur. zamanla anlamsızlaşmaya başlar. kendine kızmaya başlarsın.Dynun'a katılıyorum. yaşanmamış hiç bişey yaşanmışlar kadar acı vermez.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sakın başlama,aman diyorum!![signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır. msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Daha sonra tekrar buluşmanız mümkünmü ona göre(yani temelli olarak aynı ülkede yaşama imkanınız varmı?)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Zor bi durum. Başlama. Yol yakınken geri dön.Senin için iyi olmayabilir. Ama kimse ne olacağını bilemez.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 geri donuyorum heralde beni bu aksam ice-skating icin davet etti ama bahane uydurdum gelimicem diye,of cok zor bir durum ne diyecegimi bilemiyorum ama onu dusunuyorum surekli,zaten kiskanclikta var biraz onu baskasiyla gorursem dayanamam,ulan sen git kendinden 3 yas buyuk kiza asik ol kiz master yapiyo zaten ben daha 2. siniftayim sonra gel mizmizlan,atin beni denizlere bu dunya size kalsinnnn ahhh polanya yaktinn beniii.[signature][hline]Dört yanım puşt zulası,dost yüzlü,dost gülücüklü,cigaramdan yanar,alnım öperler.Suskun,hain,cıyansı.Dört yanım puşt zulası,dönerim dönerim çıkmaz,En leylim gecede ölesim tutmuş,etme gel.Ay karanlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 başla nolcaksa olsun yaşamaktan değil yaşamamaktan korkacaksın. neyden korktuğunu bilemezsen ileride içinde ukte olarak kalır.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aynı şey çok sevgili kanka adyım T nin de başına geldi.kız polonyadandı seninki gibi.sonra bizimki 3 5 ay ağladı zırladı sonra unuttu.gözde uzak olan gönüldende yani...gerçi T biraz duygusuzdur seni bilemem ama,yaşanmış bişiy işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi bence baglanma ben baglandım noldu apıştırdı kız beni gerçi her kız bole yaparmı bilmiorm ama sana kalmış[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hiç bağlanim deme.. çok kötü olur..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bence hıc asık fln olma direk kızdan uzaklas sadece o kızdan diil bence genel olarak aşık olma hiç olmana gerek yok bence cok gereksız bişi anca açı çektiriyo ki kusura bakma ben kendı dusuncemle işe çıktım. Sen aşık olursan ki aslında olmanı tavsiye ederim çok güzel bi duygu olucagın kişiyi çok iyi tart neyın ne oldgunu anla öyle yoksa acı çekmekten başka bişey kazandırmaz sana .. buna kazanmak denirse ya bırak ya ne aşkı yalan öff yalan.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 13 Aralık 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Dynun, 12 Aralık 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Uzaklara savrulacağınız kesinse ve birlikte olmanızın yakın zamanda bi yolu yoksa, mantıken arkadaş olarak kalın, Zaten başlamadan acı veren bişeyi başlatmayın. Birbirinizin gözünde birer güzel anı olarak kalın derim ben. 1 postluk topik diye buna derim.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar