kofti Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Böyle çocuk karakterleri gibi şirincene online oynanan oyunlar arıyorum. kardeşim knight online oynuyordu ama 1 haftada sıkıldı. tavsiye edebileceğiniz oyunlar varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ragnarok Online :) www.euro-ro.net [Bu mesaj DamienThorne tarafından 12 Aralık 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 MMOG yazdığına göre RGP faktörü aramıyorsun pek demektir, o zaman en azından klasik anlamda rpg olmayan bir efsaneyi yazmadan edemiycem, Disney's Toontown Online! ;) ücretlendirme de şöyle; http://play.toontown.com/faq/overview_cost.php pişman olmayacaksınız...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 12 Aralık 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 verdiğin site beni almıyo black :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya disney in online oyunu bir süre sonra paralı oluyor :P mmorpg bölümüne göz at istersen sen :) orada ben açmıştım anime görüntüleriyle ama www.mapleglobal.com du sanırım adresi Maple Story veya Rose Online diye arat sever kardeşin :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 iyi de arkadaş parasız oyun arıyorum dememiş ki zaten, tabi ki paralı oluyor toontown, hatta bir süre sonra değil direk paralı bir oyun, sadece "her oyun" gibi ücretsiz deneme süresi var onun da (trial olmayan mmo var mı tam hatırlayamadım şimdi) site açlıyor şimdi yine kontrol ettim ama belki Türkiyedeki hatlardan kaynaklanan bir şey vardır[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 direk toontown...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya ben bişi demedim sadece söledim ne kızıyorsunuz böhü :( nese :P toontown oynaması zevkli ama burdan oynanmıyor ben oynayamamıştım 256 ile :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kofti Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 özet : toontown ( ücretli ) ragnarok online maple story rose online teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar