kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 170.000.000 TL .. obarey ![hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 hade allah anne babana sabır versın cunku bırazdan baban gelıp senı oldurecek! benımkı o kadar gelmez bu ay 40 fılan gelır 1 hafta evdeydım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 2 yıl önce 160 milyon fatura gelmişti ondan sonra bir daha gelmedi :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Banada bu ay geçen aydaki gibi 180milyon filan gelirse atıcam bir yatak işyerine arkada yazaneye oraya kablo çekip ordan giricem başka yol kalmadı 2004 başına kadar yoksa neyim var neyim yok sömürecek adamlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 2 ay önce TürkTelekom'a 298 milyon ödemiştim.. Sonra anladımki bu bana cable almam için yukardan bir işaretmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ahhaha koptum :) abi 170 milyon ne ki isim vermek istemiyorum biizm arka 600 milyon geldi kendisi okursa cvp yazar ama sanırm buda ona işaretti oda cablo aldı allah allah bana işaret gelmedi? kendimiz aldık biz :-)[hline]A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar KArı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Ust Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Biz de ADSL kapattırıyoruz[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bizim burda bi kucuk cocuk nbl hastasi ay boyunca 146 baglandi eve 500 kusur fatura geldi babasi lokantaya gonderdi calissin diye zuah.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ahahahah koptum ya bende en son 190 milyon ödedim. 200 ü göremedim allaha şükür artık nettende koptum bıraktım jübilemi yapıyorum belki cable alabilirim ama bu sene öss var ya pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ÖSS kazanırsam bende alacam ADSL,Kablo ne varsa sonra ver elini SWG,WOW ayda Middle Earth Online.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya eğer yaşadığın yer dışını kazanırsan abi çekilmez multi oyunlar evde arkadaşlarınla süper yaşarsında eğer ailenin yanında okumaya devam ederse olur ben öyle yapıcam. Arkadaşla oturunca insan aramaz oyun moyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben tek başıma oturacam koca evde tabii İstanbul'da bir yer kazanabilirsem eski orta okul arkadaşlarımada kiralık oda pazarlarım kablo parası çıkar ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Sizin gibi kablolu adslli bir yerde yaşasam 1an bile düşünmem ogün alırım lol kablo test yayına başladığı günden beri bekliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Sınav durumu var ama hacım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 166milyon wtf[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 seçenek yok burada.. 56k dan başka allahın unuttuğu şehir bandırma ne kablo var ne adsl hayret bir olay gprs deniyelim dedik upload yok bir bok yok ucuz para vericez diyede sürünmenin bir mantığı yok..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StAnger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 az once mutlu haberi aldım 142 ve bol bol sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Justin nerede oturuyorsun[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 128k lık nasıl ayırttınki daha doğrusu nası öyle bir seçim yaptın siteden sadece telefon numaranı verip beklemeye geçmiyormusun? yoksa başka bir site dahamı var?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İlçenizdeki telekoma gidip form doldurun ve sıraya girin derim çünkü web sayfasındakiler günlük olarak sıraya sokulmuyodur tahminimce adsl dağıtımı başladığında sıradakiler bittikten sonra webdekilere bakarlar gibime geliyo birşey kaybetmezsiniz gidip bi form doldurmak zor deil ben yaptım 300 kişi warmış sırada..[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bana 3 ay boyunca 230 fln gelmisti sonrada kablo geldi eheh:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bana şu ana kadar en fazla 80 fln geldi sonra kablo aldım.[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Justin telekomun hangi telefonundan aradın bende arayıp yaptıracamda?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 170 milyon ne be? bu ay bize 250 milyon geldi halen tepki yok..sabir[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bıze daha gelmedı ehe ama az gelcek asıl agustos ayı patlıyacak ondan bılgı kaldırmayı dusunuyorum:p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar