Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temmuz Ayı Tel Faturası [TTnet]

kingpin

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Banada bu ay geçen aydaki gibi 180milyon filan gelirse atıcam bir yatak işyerine arkada yazaneye oraya kablo çekip ordan giricem başka yol kalmadı 2004 başına kadar yoksa neyim var neyim yok sömürecek adamlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

ahhaha koptum :)

abi 170 milyon ne ki isim vermek istemiyorum biizm arka 600 milyon geldi kendisi okursa cvp yazar ama sanırm buda ona işaretti oda cablo aldı allah allah bana işaret gelmedi? kendimiz aldık biz :-)[hline]A$k Cikolata Gibidir
Araya Fıstıklar KArı$abilir...
Kal Vas da Buna Benzer
Araya Ust Jux lar Girebilir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Sizin gibi kablolu adslli bir yerde yaşasam 1an bile düşünmem ogün alırım lol kablo test yayına başladığı günden beri bekliyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

seçenek
yok burada.. 56k dan başka allahın unuttuğu şehir bandırma ne kablo var ne adsl hayret bir olay gprs deniyelim dedik upload yok bir bok yok ucuz para vericez diyede sürünmenin bir mantığı yok..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
128k lık nasıl ayırttınki daha doğrusu nası öyle bir seçim yaptın siteden sadece telefon numaranı verip beklemeye geçmiyormusun? yoksa başka bir site dahamı var?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

İlçenizdeki telekoma gidip form doldurun ve sıraya girin derim çünkü web sayfasındakiler günlük olarak sıraya sokulmuyodur tahminimce adsl dağıtımı başladığında sıradakiler bittikten sonra webdekilere bakarlar gibime geliyo birşey kaybetmezsiniz gidip bi form doldurmak zor deil
ben yaptım 300 kişi warmış sırada..[hline]< V ò d à n >
Sosyal ağlarda paylaş

bana şu ana kadar en fazla 80 fln geldi sonra kablo aldım.[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
Ayıdan post gavurdan dost olmaz.
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...