DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 LighTouch sana gelince.. napayım en ezik sen gorunuyodun :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 186k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ha bide bugun keeperi ben mi kestim ? bizde isimler gorunmuyo. bizim clan kesti ve sadece orda ben bide bizde ZoPa wardı. 2mizden biri ama kim ? merak ettim :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 186k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Dagger Glich yapıyorum yapmayada devam edicem ama Dupe yapmıyorum Dupe yapanlara yalaklıkta yapmıyorum umarım anladın beni[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hepiniz ayrı bi b..k sunuz ve hepiniz kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz ^^[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben açlışmıyorum açıkça sölüyorum :Stuner: ayrıca ben lvl 62 bi warriorum sense lvl 70 olmuş aşmış birisn kaçma benden ayıptır lvl"ine yazık Dagger Ss leri koy bekliyom[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dur 10 tane resim jpg ye cevirip upload etcem bekle..[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 192k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Hayatında abyss basmamış adamla ne tartışırımki.. [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo][signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 192k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypherwww.clanlasombra.tk[Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 10 Aralık 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bravo hepsini koymuşsun Arkadaşlar okusunda ne oldugunu anlasınlar ayrıca Resimlere bakan arkadaşlar Daggerin manasınada baksın hiç dupe itemi yok dimi ?[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Angelus kardeş vallaha billaha ne moradonda ne başka biryerde bulamadım :(. Ya bir zahmet sorun o kek kullananlara nerden buluyorlar. Bu gün 30 abyss aldım 6 tane anca çıkarabildim kek.Eskiden iyi item çıkarmak için kırdırıyordum şimdi kek için kırdırıyorum... Bu arada macro açtın diyenler için NP 'lerimin tamamını sıfırlayacağım gidip Knight Clerk'ten 500 NP alarak CZ'ye tekrar döneceğim.Bu davranışı diğer macro açanlardan da bekliyorum.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Arkadaşım kendi acıklarını dikkati baska yone cekerek kapatamassın.. İtemlerimide sayayım istersen.. 2 rol 1 iron neck 1 iron belt 2 tane dex 10 kupe. + sız hepside. 1 tane dupe itemim warsa butun paticik beni s... ok ? ha bi ara hatırlatta sana abyss alayım.. N00b un onde gideni olduguna sölemeden edemicem..[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 192k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZopA Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sayko sen bizim town a girerken kek bastıgımızı idiia ediosun ama 6 kere bastık ben 3 ünde öldüm sence kek bassam orda olurmuydum???Bu arada angelus bana garezinmi var anlamadım novalık bi grup icinde nova atmak varken nie bana sopayla dalıon??Bugün pianayı dümdüz ettim tek basima su tp scroll ü i cat edenin anlından öpiim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O_DAFF ı beramustayken clandan attırmıştım.chypera geçtim baktım kosp ile lvl kasmada önde gideni vede o_daff a kişisel sorunumdan dolayı bunları söylüyorum sorunum olmasaydı söyleyeceklerim şunlar = bu kekleri ayaz_tr vede daha aklıma gelmeyen bi kaç kişi daha kullanıyor ayaz_tr nin ismini vermemin sebebi 3 savaştır karşılaşıyorum 2100 ap var vede adama ben 500 vuramıyorum o keklerdende galiba deposu var 3 savaştır pianada tur atıyor geçen de town nova yaptı alın size humanlar tek yapan bu işi deil ltfen keşke isim vermeye gerek kalmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 vede :stuner: vede bi kaç kişi daha burda takılıyor anladım. size dicem şu ben fpliyim diye hep bana giriyordunz arkadaşımdan shell aldım şimdide kaçıyonuz.ben fpliyken kaçmıyordum sizden gelin yiyorsa[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ZOPA :D sana garazım yok vede hıc kımseye garazım yok olmazda bu oyun sonucta ama senın adın ustunde makara olsun dıye blade le dalıyorum sana yanı zopa ile ..yanlıs anlama olmasın[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZopA Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yok olmas ole seyde ,saten charı basta kasmak gibi nietim yoktu makara olsun die actim ZopA yı ama iste adam oldu bu charda(ii de oldu).Bu arada ayaz_tr ye cok laf edilior şöyle diyim adam kac yıldır mage oynuyo biraz piri olmus sanırım beramustaki cinno cypherda ayaz_tr dir ama kekleri nerden temin ediyor bilemiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: ZopA, 11 Aralık 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Sayko sen bizim town a girerken kek bastıgımızı idiia ediosun ama 6 kere bastık ben 3 ünde öldüm sence kek bassam orda olurmuydum???Bu arada angelus bana garezinmi var anlamadım novalık bi grup icinde nova atmak varken nie bana sopayla dalıon??Bugün pianayı dümdüz ettim tek basima su tp scroll ü i cat edenin anlından öpiim :P Ya Zopa sen şimdi yüzümüze bakarak burda dün ben sizi kovalarken vururken town a girerken sen ayaz_tr ve bi mage daha vardı siz şimdi kek basmıyordunuz allah allah tam 30 dakika sizle uğraştık benim sözlerim inandırıcı gelmiyenlerde aynı şekilde NemesisS4 , Iron_Maiden , buffer_system bunlarda şahit burda kendinizi aklamaya çalışmayın alayınız hile yapıorsunuz Kek dupeleyip Town a giriyorsunuz Healer yok mantıklı olun cülbünüz ne paper mage siniz ya town a tüplemi giricen[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: DaggerPhobia, 11 Aralık 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Arkadaşım kendi acıklarını dikkati baska yone cekerek kapatamassın.. İtemlerimide sayayım istersen.. 2 rol 1 iron neck 1 iron belt 2 tane dex 10 kupe. + sız hepside. 1 tane dupe itemim warsa butun paticik beni s... ok ? ha bi ara hatırlatta sana abyss alayım.. N00b un onde gideni olduguna sölemeden edemicem.. Dagger Çok Mükemmel oyuncuaun sanırım Gelde beni yık Ayaz_tr seni yem diye çekiyordu seni parçalıyorduk ayrıca iron nuc iron belt diyon dupe değil diyon yani sen talos falan kesiyorsun he çok garip yemeyin beni alayınız hilecisiniz evet ben noob um yerse gelin beni indirin[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Sayk0 kardeş bir de sen itemlerini yaz şuraya.ama dürüstçe yazalım. Bende Unique item olmadığı için yazmama gerek yok :) Geri kalanları zaten pazarda satıyorlar.Ama emin ol ki şu serverde +5 Unique satsalar hemen alırım.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Herkes Erkekçe yazarsa bende yazarım elbette.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Benim saklayacak bir itemim yok malesef :). Ama eminim ki kimse çıkıp da itemlerini dürüstçe yazmayacak burada. +6/10 Chitin shell helmet +6/10 Chitin shell Pauldron +6/10 Chitin shell Pads +6/10 Chitin shell Gaunlet +6/10 Chitin shell Boots +8/80 Dual Shard ( Sonunda başardım :D ) Takılarımın hepsi Dex+6.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: 256, 11 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Benim saklayacak bir itemim yok malesef :). Ama eminim ki kimse çıkıp da itemlerini dürüstçe yazmayacak burada. +6/10 Chitin shell helmet +6/10 Chitin shell Pauldron +6/10 Chitin shell Pads +6/10 Chitin shell Gaunlet +6/10 Chitin shell Boots +8/80 Dual Shard ( Sonunda başardım :D ) Takılarımın hepsi Dex+6. bende söliyim çok zor değil Full +7 shell set +7 giga yazmak zor değil[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Gaza GeLdim Bende mi YazSam :D aıuhauhuaha Canım SıkıLdı Sabah Sabah[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 8x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfukkametal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ahaha gene kopdum yazıları görünce çok eski zamanlarda o-daff ın charına girdiğimde charda 50 darkvane 40 trina 30 tanede +8 shard vardı o charıda elinden almışdım yakında gene alırım id si = O-daff pw = gotpass53 dü belki halen aynıdır.knight online sucks game...[signature][hline]CHAR - Blackfukkametal LVL - 70 Warrior NP - 300K CLAN - HEAVEN SERVER - CYPHER NATİON - KARUS CHAR - SILENCE LVL - 69 Assasin NP - 350K CLAN - HEAVEN SERVER - CYPHER NATION - KARUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ne guzel imzan var ole senn ~.~[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Harbi ya bu nedir böle :-O CHAR - Blackfukkametal LVL - 70 Warrior NP - 300K CLAN - HEAVEN SERVER - CYPHER NATİON - KARUS CHAR - SILENCE LVL - 69 Assasin NP - 350K CLAN - HEAVEN SERVER - CYPHER NATION - KARUS[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar