Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archery Guide


Masteis

Öne çıkan mesajlar

Görünüşe göre bir çok kişi archer kasmak istiyor.
Archery Guide by Masto
İlk olarak stat düzenine gelelim.
Full int gitmek? Tabi kide hayır çünkü hem phsyical attack hemde magical attack'ınızı geliştirmek için en uygunu 2int+1str. Armor olarak Protector en iyisidir. Archery'i magic atak olarak kullanmak çok iyidir. Sonracıgıma Archery uzaktan vurdugu gibi magic+phsyical attack ilede çok sağlam dmg verir(spear vs. gibi deil tabi ki).

Skill Tablosu:
--Force--: Cold/Archer
Her zaman için frostbitten ve freezing çok kullanışlıdır. Önemli olan karşıda ki rakibi hareketsiz hale getirmek(Stunlamak yani freezing) yada yavaşlatıp geri çekilip oklamanız olcak(slow yani frostbitten). Bu yüzden Cold skill'ine abanmanızı tavsiye ederim.en çok ice river serisine. birde ismi aklımda değil üzgünüm ama görebilirsiniz orda 3.level büyüsü var sadece frostbitten atıyor, o işinize çok yarayacaktır fakat en son o skill'i geliştirmenizi öneririm. Ice wall protection çok güzel büyülerden biridir sizi bir buzla kaplı bi kafesin içine hapseder ve phsyical dmglerden korur. Böylece melee dmg veren kişilere karşı çok iyi önlem alırsınız fakat hareket edemezsiniz. Tabi sadece cold değil çünkü ileri ki lvl'lerde karşınıza cold archer veya spear çıkabilir. Bu yüzden lightning ile windwalk kasıp slow'dan rahatcana kaçabilirsiniz.

--Archery skills--:
Autumn wind serisi çok kötüdür hiç kasmayın derim hatta vermeyin bile. Anti Devil serisine abanın ileride süper critical dmgler veriyor, 2-3-4'lü combo serileri ve hawk ama sadece 2.si yani 255 phsyical dmg ekleyen. Diğer 2si hiç bir işe yaramaz. Ve her zaman kullanabildiğiniz en iyi bowu kullanın.

--Taktikler--:

pvp'e girmeden önce windwalk'ı açarız hawkımızı fln çıkarırız. Karşıda ki kişiye anti devil(ice river ile) uzaktan patlatıp hemen 2'li 3'lü yada 4'lü combomuzu saydırırız ve arkasından slow'u çakar geriye hızlıcana kaçarız. Ardından ice river ile combo yaptıktan sonra zaten adam freezing olmustur bile o arada bi anti devil patlatıp slow atıp geri kaçarız. Böyle böyle okla kaç taktiği ile rakibinizi çok rahat alırsınız. Ha bi baktınız rakip windwalk kasmış anında ice wall protection çekiyorsunuz ve adama saydırmaya başlıyorsunuz.

Not: Silkroad'da ki en iyi pvpcilerden biri Cold-Archer'dır. İyi kullanırsanızda en iyiside odur. Item olarak hep giyebildiğiniz en kaliteli armor-weaponları alın/giyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...