Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevmekten korkuyorum, yardım !

loop

Öne çıkan mesajlar

Yıllardır, zaman zaman görüpte çok beğendiğim, çok güzel bir kız vardı. Hani fiziken, hayallerinizdeki kızı tarif et deseniz, benim tarif edeceğim kız buydu.

Yaklaşık iki hafta kadar önce arkadaş ortamı vasıtasıyla bu kızla tanıştık. Şimdi telefonla olsun, yüzyüze olsun nerdeyse hergün görüşüyoruz. Ondan hoşlandığımı hissediyorum ve onunda bana ilgi duyduğunun farkındayım. Fakat farkında olduğum bir diğer konuda birbirimizden farklı olduğumuz. O büyük hayalleri, eğlenceyi seven herşeyin en iyisinde ısrarcı birine benziyor, bense küçük şeylerle mutlu olmayı bilen, kendi halinde biri....

Haliyle bu ilişkinin ilerde büyük sorunlara gebe olacağı fikri aklımdan çıkmıyor. Bir yandan da şuna eminimki, eğer onunla görüşmeye devam edersem onu çok seveceğim. Benim için bir tutku olacak. Şimdi o çok güvendiğim patilere soruyorum. Ne yapmalıyım...

[spo1=yardım..]Burası psikolojik danışma hattına dönüştü demeyin. İnanın size çok güveniyorum...[/spo][signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

ilerde yapmadim denemedim keske deneseydim tarzi seyler soylememek icin dene derim ben...

deneme yanilma olsun...

cunku yapmadigin seylerin pismanligi yaptigin seylerin pismanligindan daha cok aci verir inan bana..

dene bnce..
denemesen de unutmaya calisirken uzulucen
denesen de olmadi olunca yine unutmaya calisirken uzulucen..

annadin sen;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

Evet ilişkileri ayakta tutan bağılılık ve bunun getirdiği özveri, anlayış bence. O bunu gösterebilecek mi , daha bunu bilmiyoruz değilmi. O yüzden ona ve dolayısıyla kendime bir şans vermiliyim bence.....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matematik, 10 Aralık 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Çok zor be.

Yani önce yaşa, sonra pişman ol diyeceğim ama...

+1 cunku yasamadan neyın ne oldugunu anlamıyosun soradan da içinde patlıyo bırak yasa ıstedıgın gıbı tokat ta yıyceksen de ye bi sonrakıne hazırlıklı olursun bızım gibi 2 senedir aynı kızın peşinde deliler g ibi koşma :)[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde.
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl sorun ne biliyormusunuz, 5 yıl süren bir önceki ilişkim mükemmeldi. Yani insan 5 yıl çıkarda hiç mi tartışmaz , hiç mi kavga etmez.. Bizimki öyleydi; birbirini tamamlayan iki parçaydık. Ve eğer ben aynısını bundan sonrakiler içinde beklersem sıkıntı yaşarım gibime geliyor...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

sev abi..
içinmdekiler olduğu sürece bu ilişkıiden fazla acı çekerek bi gün bitecek gibide olsa çok sana koyacağını sanmıorum..
düşüncelerine koru,ama kalbinide ver gitsin..
düşüncelerinden çıkma ama[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Sosyal ağlarda paylaş

bence kızı tek bı acıdan yargılama bıraz daha genış bak.Tmm o dedıgın acıdan farklı olabılırsınız ama sonucta beraberlıklerde fedakarlıklar olucak elbet.Bunu baştan goze almalısınız.Bence olumsuz seylerı dusunmektense olumlu tarafından bak mesela ortak yonlerınız,zevklerınız,2 nızınde beraber yapmaktan hoslanacagınız seyler fln bıraz bunlar uzerıne dusun ondan sonra karar ver derım sana.[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...