loop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yıllardır, zaman zaman görüpte çok beğendiğim, çok güzel bir kız vardı. Hani fiziken, hayallerinizdeki kızı tarif et deseniz, benim tarif edeceğim kız buydu. Yaklaşık iki hafta kadar önce arkadaş ortamı vasıtasıyla bu kızla tanıştık. Şimdi telefonla olsun, yüzyüze olsun nerdeyse hergün görüşüyoruz. Ondan hoşlandığımı hissediyorum ve onunda bana ilgi duyduğunun farkındayım. Fakat farkında olduğum bir diğer konuda birbirimizden farklı olduğumuz. O büyük hayalleri, eğlenceyi seven herşeyin en iyisinde ısrarcı birine benziyor, bense küçük şeylerle mutlu olmayı bilen, kendi halinde biri.... Haliyle bu ilişkinin ilerde büyük sorunlara gebe olacağı fikri aklımdan çıkmıyor. Bir yandan da şuna eminimki, eğer onunla görüşmeye devam edersem onu çok seveceğim. Benim için bir tutku olacak. Şimdi o çok güvendiğim patilere soruyorum. Ne yapmalıyım... [spo1=yardım..]Burası psikolojik danışma hattına dönüştü demeyin. İnanın size çok güveniyorum...[/spo][signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sevmeden sev. anladın dimi?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lol =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bence seçimini çok iyi yapmalısın. çünkü kaybettiğin şeyler zamanla çoğalıyorsa sevmekte bi yere kadar oluyo. kendinden ödün vermeden karar vermelisin.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 adımlarını dikkatli at çok iyi düşün,ne kadar birbirinizi sevsenizde aradaki bazı farklılıklar büyük uçurumlar açabilir sizin aranızda ...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Çok zor be. Yani önce yaşa, sonra pişman ol diyeceğim ama...[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bırak sevme :P ehehe bende sevemem ama pişmanda değilim aşık olup napcan :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ilerde çok üzülürsün uzak durmaya bak bence[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ilerde yapmadim denemedim keske deneseydim tarzi seyler soylememek icin dene derim ben... deneme yanilma olsun... cunku yapmadigin seylerin pismanligi yaptigin seylerin pismanligindan daha cok aci verir inan bana.. dene bnce.. denemesen de unutmaya calisirken uzulucen denesen de olmadi olunca yine unutmaya calisirken uzulucen.. annadin sen;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet ilişkileri ayakta tutan bağılılık ve bunun getirdiği özveri, anlayış bence. O bunu gösterebilecek mi , daha bunu bilmiyoruz değilmi. O yüzden ona ve dolayısıyla kendime bir şans vermiliyim bence.....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: matematik, 10 Aralık 2005 10:13 tarihinde demiş ki: Çok zor be. Yani önce yaşa, sonra pişman ol diyeceğim ama... +1 cunku yasamadan neyın ne oldugunu anlamıyosun soradan da içinde patlıyo bırak yasa ıstedıgın gıbı tokat ta yıyceksen de ye bi sonrakıne hazırlıklı olursun bızım gibi 2 senedir aynı kızın peşinde deliler g ibi koşma :)[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Asıl sorun ne biliyormusunuz, 5 yıl süren bir önceki ilişkim mükemmeldi. Yani insan 5 yıl çıkarda hiç mi tartışmaz , hiç mi kavga etmez.. Bizimki öyleydi; birbirini tamamlayan iki parçaydık. Ve eğer ben aynısını bundan sonrakiler içinde beklersem sıkıntı yaşarım gibime geliyor...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 e sende beklemicen oyle bisey..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Teşekkürler... Şimdilik herşey yolunda..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sah_mehmet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Valla sen bildiğini, kendince doğru olanı yap kardeş. Kendini yıpratmadan devam edeceğin yol hangisi ise ordan yürü :)[signature][hline]Biz ARTVİNLİYİZ... Özümüz de SEVGİ, Sözümüz de SEVGİDİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sev abi.. içinmdekiler olduğu sürece bu ilişkıiden fazla acı çekerek bi gün bitecek gibide olsa çok sana koyacağını sanmıorum.. düşüncelerine koru,ama kalbinide ver gitsin.. düşüncelerinden çıkma ama[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bence kızı tek bı acıdan yargılama bıraz daha genış bak.Tmm o dedıgın acıdan farklı olabılırsınız ama sonucta beraberlıklerde fedakarlıklar olucak elbet.Bunu baştan goze almalısınız.Bence olumsuz seylerı dusunmektense olumlu tarafından bak mesela ortak yonlerınız,zevklerınız,2 nızınde beraber yapmaktan hoslanacagınız seyler fln bıraz bunlar uzerıne dusun ondan sonra karar ver derım sana.[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır. msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 polisi ara güvenlik koysunlar kapına[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sen sevmek nedir biliyormusunki? Söylediklerine göre sen sevmenin anlamını bile bilmiyorsun.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sevmekten korkmak diye birşey olmaz sevmek istemdışı olur.ben hadi şunu bi seviyim ya da şunu sevmeye karar verdim denmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sevmekten korkan sevmesin zaten. bırak sevme, sevecek birini bulur elbet kız.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar