Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babam geldi...mutluyum huzurluyum..umarım hep burda kalır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
babam fransadan geldi baya oldu görmeyeli :) umarım hep burda kalır :) çok mutluyum..huzurluyum :)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
eve kızıp kendi ülkesi olan fransaya gitti...daha uzun kalabilirdi..belki hiç dönmeyebilirdi..ama döndü =)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Mesaj tarihi:
çok güzel ama kızıp seni bırakması yanlış neyse yargılamak bana düşmez :) umarım gitmez bidaha.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
said:
arenda_duwcal, 12 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
babam fransadan geldi baya oldu görmeyeli :) umarım hep burda kalır :) çok mutluyum..huzurluyum :)

evlencek birini de getirmiştir umarım fransadan.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki:
yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Mesaj tarihi:
güzell:)
babanın yeri,evinin içid:lol:[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
ne gsl..=) maşallahh dielim, herkeşler mutlu ossun!

en kötüsü ne bilio musun?
bi köprü mesafesi kdr, iki ayrı yaka kadar uzak olup birbirine dokunamamak,dokunsan da anlatamamak..

[Bu mesaj MaUWw tarafından 12 Aralık 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gözün aydın :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
  • Yeni Oluştur...