Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silah seçimi - gemi seçimi


Buzx

Öne çıkan mesajlar

Hybrid
Railguns?
Blasters?

Projectile
Autocannons?
Artillery?

Lazer
Beam?
Pulse?


Nedir farkları,neyi nerde tavsiye edersiniz,ne kullanmalı,ne olacaksak hangisini seçmeli.+ve- yönleri.

Şu an 3 missile taktım frigate e,lvl1 görevleri aşırı rahat yapıyorum.Vurduğuma 70-90 arası vuruyorum.Bir anormallikmi var,missile fazlamı iyi?Aralarındaki atış hızıyla missile in verdiği dmg farkını yakalayabiliyormu diğerleri?
Full missile olan bir gemimi?
Full hybrid olan bir gemimi?
Ortaya bi karışıkmı?[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gecenlerde bizim corp'un 2 yillik kidemli elemani, bana ayni gang'da uctugu megathron sahibi bir arkadasinin manyak vuruslar yaptigindan bahsediyordu. Bu sozunu ettigim eleman Raven kullanir ve missile konusunda akliniza gelebilecek her turlu skilli maxlamis durumda. Onu bile etkilediyse artik siz hesaplayin. Ama tabii gunnery skilleri cok cok fazla. maxlamasi uzun surer sanirim. Drone'lar cok buyuk avantaj ama. Dominix ile tam 15 tane heavy drone salivermek mumkun. Bu kadar heavy drone, benim diyen battleship'i yer bitirir. Olur da buna hazir gelmis bir gemi varsa diye (smartbomb tarzi), ikinci bir 15'lik takim da drone bay'de tutulabiliyor. Yanilmiyorsam birkac yedege bile yer kaliyor hani. Ve bu gemi bir battleship, haliyle birkac tane de heavy silah yuklenebiliyor.

Yine de benim gordugum kadariyla buyuk gemilerde minmatar disindaki uc irkin gemileri esit duzeyde populer. Apocalypse, Megathron, ve Raven bol bol goruluyor ortalikta. Daha once de yazdigim gibi is daha cok senin ne gorup duymaktan hoslandigina bagli.

Yukarida yazdigin her tur silahla ilgili ikiser secenek var ya. Onlar, gercekte kisa-uzun mesafe tercihiyle ilgili. Bu da senin hangi tur savastan hoslandiginla ilgili buyuk olcude. Yakin dovusten hoslaniyorsan ornegin railgun yerine blaster kullaniyorsun. Bu konuyu info ekraninda optimal range degerinden gorebilirsin. Ayrica kullandigin cephane turu de range'e etki eder.

Lazer silahlarin bir guzelligi var, o da yaninda cephane tasima derdi olmamasi. Digerlerinde o bayiyor epey.[signature][hline]Basat-Galaxian Corp.-Gallente Federation (EVE)
Camoka (EQ, EQ2, SWG-Corbantis-Yakinsehir)-Emekli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...