Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BWL , MC , Onixya Raidleri

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

full pally lerden olusan bır grubun MC yaptıgını hayal bıle edemıyorum

ragnaros heralde bı 9-10 saat sonra krız gecırır kendı kendını öldürürdü[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

MCde
5 Priest
6 Warrior
3 Warlock
4 Druid
6 Paladin
4 Hunter
6 Rogue
6 Mage

BWLde
5 Priest
6 Warrior
3 Warlock
4 Druid
6 Paladin
5 Hunter
5 Rogue
6 Mage

Onyxiada
5 Priest
6 Warrior
3 Warlock
4 Druid
6 Paladin
5 Hunter
5 Rogue
6 Mage

güzel gibi durdu bana bizim guildde nasıl tam hatırlamıyorum..[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rahatsiz, 10 Aralık 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
druid buyuk raidler de gercekten bu kadar gereksiz mi?

gerekli, restoration bir druid priest kadar iyi bir healerdır lakin tamamen farklı bir yönden iyi oldukları için priestle birbirlerini tamamlayıp uber raidlere doğru yelken açarlar

10 priesttense, 6 priest 4 druid her zaman daha iyidir

neden? druid hotlarıyla priest hotu stacklenir, druid hotlarıyla tankları ayakta tutarken priest shield+flash heal kullanır priestler omfg dediği anda druid ns+ht ile devreye girer

kimsenin heal atmadığı "sie lan bandaj çak ezique" dediği roguelar mageleri suratında sakin bir gülümsemeyle hotlayarak ayakta kalmalarına yardımcı olur grubun etkisini arttırır

manası biten priestin lafını edeceği ilk adam druiddir "innervate pls"
kritik bir yerde anahtar bir adam ölünce, ooc resser yoksa devreye giren druiddir (combat res)

son olarak da bir kaç örnek ile bitireyim vaelastrasz isimli bwl bossunda priestler tank heallemezler, group heal spamlerken tankları paladin ve druidler ayakta tutar,

nefarianda priest debuffı geldiğinde (priestlerin healleri damage veren dotlara dönüşür), druid sorumludur, ilk phasede saçma sapan bir iki adam kaybedildi mi combat resler başlar

razorgore da köşelerden gelen dragonkinleri uyutarak encounterı yenmeyi "mümkün" kılar

her maintank grubu warlock-warrior(mt)-priest-druid ve paladinden oluşur (paladin hunterla yer değiştirebilir nature res gerektiren bosslarda)

hiç bir zaman iki priest olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Mc de ragna dişindaki tüm bosslarda 2-3 tane ooc shaman tutuyoruz biz işler ters giderse diye dolayisiyla hemen hemen hic combat res kullanmiyorum ben. Bizim guildde raidlere 4 druid aliniyor ama acikcasi cok bi işe yaradigimiz söylenemez. Evet hot lar cok işe yarayabiliyor ama yanş druidsiz mc olur :).
Bwl de ise yüksek hp ve baba hotlarimiz yüzünden uzun, dayaniklilik gerektiren bosslarda hakkaten faydali olabiliyoruz :) razorgore da hibernate ve vael de cat form bizi bwl icin ideal healerlar haline getiriyor. (diger bosslar i göremedim bilemiyorum :p)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...