Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Arkadaşlar eminim sizin de dikkatinizi çekmiştir; Cyper serverinde millet treasure chest satıyor ne iş anlamadım. Eskiden de satılırdı ama bu kadar çok yoktu.Ayrıca eskiden 800-900m e satılırdı. Bugün 60-70m e satılıyor belki daha ucuzu da vardır. Benim bu işe aklım sırrım ermedi.İllegal olan bişeyler var o belli ama bu kadar aşikar olduğuna ilk kez şahit oluyorum. Bu oyunun cılkı mı çıktı ne?..[signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow Vain (lvl 61 e az kaldı.) CZ'de artik bende varim. Elmoradlara duyurulur. http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dupedir onlar dupe[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Biz buna kısaca dupe diyoruz :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 69xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya abi sadece kendine +8 shell yapsalar +9 shard yapsalar gam yemiyecem dupe yapip arkadasi amca oglu clandakiler , yalvaranlar felanada bulasiyor bu is ,, cyper in civisi cikmis iyiki ares de oldugumuza dua edelim.[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Priest INT LvL : 59 Np : 100/0 :D Clan : Araniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 blue chest ler dupe ama onlardan düşen ıtem dupemü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Dupe olduğu kuşkusuz ortada ama abbyse fiyatına satacaklar nerdeyse benim garibime giden o oldu. :)[signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow Vain (lvl 61 e az kaldı.) CZ'de artik bende varim. Elmoradlara duyurulur. http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayir dusen item dupe olmuo[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben diezde oynuyorum ama bi çok arkadaşım cypherda oynuyo, dün gece canım sıkıldı dedim arkadaşın bırıne senin chara gireyim, ok dedi gir oynatakıl kanka fln :) bi girdim inn shell, dv ve bilimum ft itemları "bu ne lan bole kasa shell ft itemı dolu dedım" chestleri 50mden aldım kırdırdım ordan cıktı dedi :) cypher ölmüşde ağlayanı yok bence hoca [Bu mesaj AKI tarafından 12 Aralık 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sniperdayi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Doğru valla. Ortalık uniq item dolu.Mirage fiyatına shard satıyolar.Glacier erenionlar,elixirler,totamic spearlar havada uçuşuyo. Tam bunlara şaşırırken biri shout yapıyo; "Goblinler çok ucuza..." vah garibim vah dedim kendi kendime..[signature][hline]Cyper serverinda 60 lvl Shadow Vain (lvl 61 e az kaldı.) CZ'de artik bende varim. Elmoradlara duyurulur. http://www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valaha ole bendede 600 tane kaldı dun 30 tane kırdırdım sormayın neler çıktı şatr raptor gibi hepsini +7 yaptım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lol Ares çok mu temiz sanıyosun?? areste senin bilmediğin neler dönüyo sen uyu :D said: tasci, 12 Aralık 2005 13:34 tarihinde demiş ki: ya abi sadece kendine +8 shell yapsalar +9 shard yapsalar gam yemiyecem dupe yapip arkadasi amca oglu clandakiler , yalvaranlar felanada bulasiyor bu is ,, cyper in civisi cikmis iyiki ares de oldugumuza dua edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kirli işlerin kralı en eski yerde döner.ve bu oyunun lokomotifi arestir haliyle herşeyin en güzel !!!! döndüğü yerde ares :D[signature][hline]sevmeye yetmez herkesin kalbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar