king_asil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben edıt car yaptırmak ısıtyorum bole bı ssey varmı acaba adama 70 lvl olmasını ısıtıyorum.nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kroyum emme para bende modeli kasış...[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain [Bu mesaj gaba tarafından 12 Aralık 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bir an önce uzaklaş burdan çünki; Burası kan kokmaya başladı :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 69xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. [Bu mesaj Afrodisiac tarafından 12 Aralık 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 markasi ne olsun car in ?[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ferrari?[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 orc modelimiz var human mage war assas ı war rahip war gepsi 2005 model tum statlar 255 dayanmış durumda..500 şili goları yada dınarı gelllll watandaşş char pls 70 lvl pls[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Marl0_on, 12 Aralık 2005 12:57 tarihinde demiş ki: markasi ne olsun car in ? asdfsdfsdf :D bu adama murat 124 gider[signature][hline]Name: Genuine Nps: 69xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya dalga gecmeyın ıste cııdyım bılıyosanız soleyınde su orc nefretımı dındırıcem su edıt carla hepsını kesıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: king_asil, 12 Aralık 2005 13:00 tarihinde demiş ki: ya dalga gecmeyın ıste cııdyım bılıyosanız soleyınde su orc nefretımı dındırıcem su edıt carla hepsını kesıcem Burn yada redbull felan mı içtin sen ne bu şiddet bu celal cok gaza gelmişsin sen[signature][hline]Name: Genuine Nps: 69xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 edit car la orclarimi ezcan trafic canavari seni[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bab harbici sen sıyırmıssın bazı yerlerini,,senın işin leyleklere kaldı ilk bahar gibi gelirler...sabırlı ol 70 lvl adam sabırlıdır 3 aycık..[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaba Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şimdi en yakın markete gidip bir soda alıyorsun içine biraz limon sıkıp bu fazla gazı musait bir alanda vücüttan atıyosun orc neyım kalmıcak merak etme.:PPP[signature][hline]x1 lvl61 np10xxxk shadow vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben king_asil in adresini öğrenip dövmek istiyom...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oke hattan ayrılmayın..[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 biz sizi arariz gibi olmus cevaplar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya mumkun deıl falan deyın baru kac para ısıtoysa vercem ne blılyıonuz kafaya koydum edıt car yaptırcam kesın:D halla halla yada sole de dıyeblırız ben GM olmak ısıtıyom parası neyse verırız kardesssssımmmmm kroyumm emme para bende arkadasın dedıgı soleyın bana nasıl yapıcam bu ıstedıklerımı tekerım patladı duramıyom saka bı yana cıddyım yardımlarınızı beklıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nıe alamam bı anlatında ogreneyım tamam bu kadar dakkadır makaradayızda ben cıddı cıddı edıt car yaptırmak ısıtom para sını vercegım yada GM olmak ısıtom nıe olmasınkı sız ıstemezmısınız paranız olsa :/ alla alla oyunun sıtesıne maıl falan mı atacam olan nası oluyo kardesım eger GM olursam sızın carlarınızı edıt lerım bak kral da yapabılırım sızı soleyın bı yao cıddı cıddı aAaAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yüce bi çin düşünür demiş ki insanın her istediği olmaz ve yine başka bi düşünür demişki g.te sokulan şemsiye açılmaz(konuyla alakası yok ama ibret alınacak bi söz :D ) said: king_asil, 12 Aralık 2005 12:51 tarihinde demiş ki: ben edıt car yaptırmak ısıtyorum bole bı ssey varmı acaba adama 70 lvl olmasını ısıtıyorum.nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sayın programcı arkadaşımıza bakın bilmişlik taslıyor BEN 9 Eylul Programcılık Mezunuyum ve ozel bir sektorde programer olarak çalışıyorum!!!!!!!! Sana dedim hafızam iyidir die kendi dusen alamaz. Ben sana edit char yapam gel... KE Bankası Beşiktaş Subesi 500 milyon yatırınız Char adını belirtiniz en kısa zamanda biz size donecez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar