Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Looking for Realm

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Simdi ben The Venture CO.'da oldukca iyi bir karaktere sahibim. Rankingde durumum yine cok iyi ve 1 aya kadar rank 14 olacagim.
Ama...
COK SIKILDIM.
Turk yok hic. Var gerci ama `low level` ya da PVE yapiyor. Benim arkadaslarimin da daha benimle oynamasina nerden baksam 1-2 ay var ki asil sorun RANK 14 sonrasi bu Realm bana fazlasini vaad etmiyor.
Acikcasi ilk baslarda `Rank 14 char da yaptim` diyebileyim diye ugrasiyordum ama artik o motivasyon bile yok.

Simdi bana bir kismini tanidigim insanlarla beraber oynama firsati verecek. PVE-PVPsinde eglenecegim ve cok da `bitmemis`[Magh, BL, Al'Akir vb.] bir Realm lazim.

Ya da elimizde boyle bir sey yoksa da belli bir grup olarak beraber baslanacak bir Realm lazim.

LFM,LFG,LFR...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Herkes hep beraber açsın isimleri falan alsın oynayalım beraber bir tarafta (alliance mümkünse :D) Bende baya bezdim Al'Akir serverında. Yalnız takılıyorum zaten. (Wailing Caverns'e girdim tek başıma. Bir grubu takip ede ede instance yaptım kendi başıma resmen :D onlar öldürmüş ben bazı görevleir yaptım.) Grup bulamıyorum adam gibi. Hep beraber açalım bi serverda oynayalım :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

chromaggus basliginda yazdim msn imi hakikaten adam gibi bi grup istiyorum oyniyacak char kasmaktan sıkılmam beraber olursak en iyi realmlerden oldugu icin daha bi guzel herkes tier2 dolasmiyo bl gibi.

Hemen duzenli olarak kasmaya baslialim rahat ilerleriz diorum ben[signature][hline]Battalgazi Lvl 60 Warrior BL
Isikcan Lvl 43 Mage BL
Cutehorn Lvl 39 Shaman Frostwhisper
Meslash Lvl 39 Rogue Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Kasması ayrı konu da, her inspect yaptığın adamda 5-10 epic görünce sinir krizine girme durumu var. UBRS yapanlarla alay eden tipler var eheh.

Ne bileyim kimi server'da blue tier 0 setle dolaşan adamlar ortalamadır, bizde n00b diye bakıyolar. Ortalama değer tier 1 set nerdeyse. :D

Penth emilo'yu bıraktın mı ya? Eğleniyodum seni o halinde AB'de AV'de hoplayıp zıplarken görünce. :D

[Bu mesaj Mirage tarafından 12 Aralık 2005 09:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mag alliance tarafını bilemiyorum tabii, ama horde tarafında UBRS yapan grup bulmak işkence gibi. Benim char bir kaç aylık, yeni level 60 olduğum zamanlarda onyxia quest'leri için girmek zorunda kalmıştım.

Yarım saat boyunca ubrs yapan grup bulamadıktan sonra tek tek yapmak isteyenleri kendim toplamaya başlıyordum. En geç 1 saat sonra 10 kişiyi geçemediğimiz için girenler de çıkıyordu tekrar en başa dönüyordunuz. Guild'dekilerin başının etini yememiş olsam haftalarca UBRS'ye giremeyecektim nerdeyse. Bir iki kere random grupla girmiştim, onların da sonu hüsranla bitti.

Magtheridon'da hayat zor. :)

[Bu mesaj Mirage tarafından 12 Aralık 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten `Magh'ta oynayayim.` gibisinden bir sey demedim? Hatta ozellikle o tarz realmler istemedigimi belirttim. Benim istedigim gerek PvP gerek PvE'de Realm'in `en`leri arasinda olabilecegim bir yer.. Magh vb. bunun icin uygun degil. Ha su an oynadigim realmde `en` Warrior'um ama bu realmde de yalnizlik var...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...