nefarion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 PIII 800 256 sdram 32mb winxp ekran kartlı bir laptop la çalışabilecel RPG oyun(lar) arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 diablo? yanlış mı diyorum söyleyin? arada Lionheart falan da oynarsın herhalde[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Tabi ki diablo (: Çok doğru dedin. Larry 7'ye de doyum olmaz hani. ikisini de rpg saymazsan (evet Larry 7'yi rpg mantığıyla oynuyorum) Baldurs Gate derim ben de... Onun da çalışması lazım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben p3 550 artı riva tnt2 ultra 32mb'da neverwinter nights oynuyodum. bi dene derim.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 rpg olmasada ben yinede bi europa universalis 2 diyiim.baya sariyor cunku oyun. sistem ihtiyacida yok cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar