Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir Bugdır bu :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende de dün gece olmaya başladı. sitede bağlantıdan kaynaklı bir sorun diyor, sanırım yine telekom bu işin sorumlusu.. 2 gündür bazı yabancı siteleri de zor açıyorum[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Mesaj tarihi:
said:
Akairis, 11 Aralık 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
Böyle bi bug yok oyunda, oyun oynamam imkansız.

Özetlemek gerekirse, MC yaparken birden oyundan düştüm ve oyuna tekrar girdiğimde hiç bir şey yapamıyordum. Ama normal lagdan donma gibi değil, çevremdeki insanları görebiliyor, onların beni reslemesini izliyor ama hiç bir şey yapamıyordum. Neyse olur böyle şeyler dedim. Bi yarım saat sonra girdiğimde hayatımın en ilginç bugıyla karşılaştım. Oyun ekranında sadece gölgem görünüyor, yazdığım hiçbir yazı hiç bir kanalda çıkmıyor (onların yazılarıda bana gelmiyor) ama buna rağmen etrafımdaki insanların hareketlerini gayet normal görebiliyorum. BU arada 2 önemli nokta, Latency = 0ms gözüküyor veeeee insanları çıplak görüyorum : .

Evet sadece tabard, helm ve back görünüyor. Böyle bir bugla karşılaşan var mı aranızda, her hangi bir önerisi olan (bu arada WoW u uninstal edip baştan yükledim, değişen bir şey yok ve arkadaşlarım benim hesabımla oyuna girdiğinde hiç bir sorunları olmuyor).

Not: Bu sorun bütün serverlarımdaki bütün charlarımda var

Nude Camp IF : http://www.picpile.com/image.php?img=178455690.jpg

wow serverları açıldından beri oynuyorum başıma gelmeyen kalmadı bak eğer seninki 0 ms ise bilki rahat 10k+ ms olur ve 1 dk içinden oyundan atar ve bunun yanı sıra o charların buglanması işte çıplak görme falan varsa insterface kullanıyosan ondan çünkü banada oluyo arada bi interface i yenilemen gerekli... o dier adamlarn yazılarını görmen ama yazamaman ve gölgenin görünmesi tamamen 10k+ lagden ...[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Mesaj tarihi:
denetim masasi>sistem(yada bilgisayarim a sag click-ozellikler)>donanim>aygit yoneticisi>ag bagdastiricilari>ethernetkarti ozellikler>gelismis e gidip alttaki menuden cheksum offload i disable yapioruz..viktorun dediginden..ise yaramassa forumu biraz gezin bi kac nedeni daha vardi
Mesaj tarihi:
arkada$lar konuyla alakasiz ama birkac bir$ey soracam bo$una topic kirliligi olmasin diye buraya yaziyorum ;

* cafedeki baglantilar genelde 1024 , 2048.. kac ping aliyorsunuz bu cafelerde ?

* birde belirli bir ucret kar$iliginda hesabiniza gold atiyorlar bu olayi deneyen oldu mu acaba ? deneyen varsa hangi site guvenilir ?[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost
Msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
dün gece sabahın 5-6 sına kadar uğraşıp sorunu çözdüm. Yaptıklarıma gelince;

Reinstall (sonuç yok)
WTB WTF ve kalsörlerinin silinmesi (sonuç yok)
İnterfacein silinmesi (Sonuç yok,)
Ethernet kartının güncellenmesi (Sonuç yok)
Firewall üzerinde mevcut olan blizzard portlarından bir tane daha açmak (Gölge gitti, bazı insanları tekrar ismiyle görmeye başladım)
WTF WTB klasörünün silinmesi----Bu işlemden sonra oyuna girdiğimde sorun kalmamıştı. Tamamen tesadüfide olabilir yani emin değilim, zamanla geçiyo demiş çünkü bazıları.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Mesaj tarihi:
abi o hergün banaolan olay hatta her patxhden soora kesin olan bi olay (epey uzunda suruo) bnm yaptıım şeye gelince hangi charla girmek istiosam o chatın bulunduu serverda yeni ci char acıom 0 bi char soora kasıp onu lvl 6 yapıom soora tekrar girdiim de main charım duzelmiş oluo aslanlar gibi girio oyuna ha bi de eger lvl 60 olmuşsanız şehirde çıkmayın oyundan girmsi zor olur bağlantınız problemliyse[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır,
Druid savaşırken grubu korur,
Shaman karşı tarafı engellerken savaşır
BY suark
Mesaj tarihi:
said:
Bloodthirst, 12 Aralık 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
abi o hergün banaolan olay hatta her patxhden soora kesin olan bi olay (epey uzunda suruo) bnm yaptıım şeye gelince hangi charla girmek istiosam o chatın bulunduu serverda yeni ci char acıom 0 bi char soora kasıp onu lvl 6 yapıom soora tekrar girdiim de main charım duzelmiş oluo aslanlar gibi girio oyuna ha bi de eger lvl 60 olmuşsanız şehirde çıkmayın oyundan girmsi zor olur bağlantınız problemliyse
eger patchlerden sonra interfcae/addons klasorundeki Atlas ve Titan klasorlerini silip login olduktan sonra tekrar yuklersen (tercihen yeni patch versionlarını) lvl 6 ya kadar kasman gerekmez[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
satılık domain!!
guild.gen.tr
Thias [Venture Co.], Undead Priest
Mesaj tarihi:
said:
myster1o, 12 Aralık 2005 09:09 tarihinde demiş ki:
said:
abi o hergün banaolan olay hatta her patxhden soora kesin olan bi olay (epey uzunda suruo) bnm yaptıım şeye gelince hangi charla girmek istiosam o chatın bulunduu serverda yeni ci char acıom 0 bi char soora kasıp onu lvl 6 yapıom soora tekrar girdiim de main charım duzelmiş oluo aslanlar gibi girio oyuna ha bi de eger lvl 60 olmuşsanız şehirde çıkmayın oyundan girmsi zor olur bağlantınız problemliyse
eger patchlerden sonra interfcae/addons klasorundeki Atlas ve Titan klasorlerini silip login olduktan sonra tekrar yuklersen (tercihen yeni patch versionlarını) lvl 6 ya kadar kasman gerekmez

Bahsi geçen konunun kesinlikle interface ile alakası yoktur.(en azından benim öyle)
Mesaj tarihi:
said:
ad3m, 12 Aralık 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
said:
myster1o, 12 Aralık 2005 09:09 tarihinde demiş ki:
said:
eger patchlerden sonra interfcae/addons klasorundeki Atlas ve Titan klasorlerini silip login olduktan sonra tekrar yuklersen (tercihen yeni patch versionlarını) lvl 6 ya kadar kasman gerekmez

Bahsi geçen konunun kesinlikle interface ile alakası yoktur.(en azından benim öyle)
emin ol var =)[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
satılık domain!!
guild.gen.tr
Thias [Venture Co.], Undead Priest
Mesaj tarihi:
emin ol var =)

O zaman şöyle iki maddede sorularımı sorayım ne diyeceksin.

- Bu bana olduğu zaman sadece BL için oldu başka server da gayet rahat oynuyabiliyordum !?
- Wow u tamamen sildim (Kalanları elle temizledim) yeniden kurdum ama yinede Unknown Ent. !?

Bu ne yaman çelişkidir böyle =)

Ayrıca amatör bir kullanıcı değilim bu sorun olduğu anda interface i kaldırdım (WTF ye aktardığı data dosyalarınıda)...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Mesaj tarihi:
hiçbirşey yapmadım düzeldi. sorun telekomda her zamanki gibi.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Mesaj tarihi:
said:
Phlox, 12 Aralık 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
hiçbirşey yapmadım düzeldi. sorun telekomda her zamanki gibi.

Hayır bana olduğunda ki bugünde oldu trace ledim latency oranı yeterliydi yani alış verişde bir sorun yoktu.Dediğim gibi telekom luk olsa gireceğim bütün server larda aynı sorun olması gerekirdi.Öyle değilmi?
Mesaj tarihi:
Bu arada Virtual server dan ben portları udp/tcp olarak açmıştım udp leri kaldırdım bir daha olmadı tesadüfmü çözümmü zaman gösterir ;)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Mesaj tarihi:
bazı şeyleri karıştırıyorsunuz. bence bu konudaki herkesin sorunu aynı değil.

bazılarınız oyuna giriyor (zor bela) ve bağlantıdaki veri kaybı nedeniyle ne oyuncuların isimleri bilgisini ne de kendi görüntüsünü alabiliyor. ve özellikle de pinginiz 0 gözüküyorsa daha servera yolladığınız ping isteminin cevabını bile alamıyorsunuz demektir. bu durumda bir süre sonra oyundan düşersiniz.

bu, kullandığınız firewall'un/modemin size gelen verileri filtreliyor olmasından kaynaklanabilir, bilgisayarınızdaki/modeminizdeki buffered cahceden kaynaklanabilir, blizzard serverındaki cacheden kaynaklanabilir, her şey gibi telekomdan kaynaklanabilir.

wdb ve wtf klasörlerini silmeyi denemenizin sebebi "ya benim cache'imde sorun varsa" düşüncesine istinadendir.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Aralık 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kablo modem kullanicisiyim, nvidia nin kendi ethernet firewall unu kullaniyorum, her patchten sonra bir cok karakterimde en az 5 dk en uzun 2 hafta boyunca bu sorunu yasadigim oldu.

durumla ilgili ogrendigim seyler:

1- sayilan cozumlerden herhangibi bir tanesi ise yarayabiliyor, ya da aslinda random bir sekilde duzeliyor biz bu yontemlere yoruyoruz, o da olabilir.

2- kablo modem kullanicilari bu sorunu daha cok yasiyorlar.

3- firewall unuzu kapasaniz bile aslinda tamamen kapanmaz. ozellikle benimkisi gibi donanim destekli bir versiyonsa.

ugrasip duracaksiniz, baska yolu yok. olana kadar.
Mesaj tarihi:
Dün benimde başıma geldi aynı problem.. Oyuna bağlanıyorum, "0" latency diyor , çevremdeki olup biteni görebiliyorum, fakat hiçbir şekilde etkileşime giremiyorum. Sonra cıktım oyundan ve 5 dk sonra tekrar girdim ve gördümkü normal e dönmüşüm. Yani interface veya herhangi bir donanımla alakası yok.. Boşuna yormayın kendinizi. Bu aralar Telekom da sorun var galiba (ne zaman yok ki) sayfalar bile geç açılıyor. Ama garip bi sorun..Çok hızlı bir şekilde sörf yaparken, birden hızınız düşüyor.Sonra gene normale dönüyor.Oyunda karşılaştımız olayda bunan dolayı. Yapacak bişey yok ne yazıkki.

Sonuç olarak ne yapıyoruz ??

KAFAM GIRSIN TELEKOMA (hepberaber)
  • Yeni Oluştur...