Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üsküdar'da İçki Yasağı

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

Beyler takkeler kafaya, kur'an alın meallaeriniz yanınzıda olsun. biz gideriz tekkeye hey tekkeye....

allam ya ne günlere kaldık. artık atam mezarında step dansımı aypar rap mi yapar bilmiorum.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yaa...nasıl yapılır böyle birşey... o_O ...W T F...çok irenç[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hiç mi Üsküdar'a gitmediniz merak ediyorum, şahsen yani zaten iskele tarafında elinizde içkiyle görünürseniz linç tehlikesi mevcut, kaldı ki Üsküdar ahım şahım bir yer değil zaten, Üsküdar'da içki içmezseniz ölmezsiniz.

Ha burada "yavaş yavaş yapıyorlar yapacaklarını." diyorsanız, haklısınız da.Antalya'da içki yasağı getirme hadisesi tabii ki imkansız, hangi gerizekalı düşündü öyle birşeyin kabul edilebileceğini merak ediyorum doğrusu, ulan turistik bölge orası.

Cidden yani, Üsküdar'da hiç içki içmedim, hayatım boyunca da içmeyi düşünmüyorum.Kaldı ki, Üsküdar gibi bir yere girmek bile yeterince kötü, oturup içmek, açıkçası yersiz.Sevmiyorum Üsküdar'ı.İçecekseniz sahil özleminiz varsa, atlayın motor'a yürüyün Beşiktaş'tan Ortaköy sahile, çömün banklara için, oda olması Kadıköy var dibinde, içecek 823523 yer var yani.
Ve Üsküdar'da içki ve keyif konseptine uyan bir yer değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Üsküdarıma laf yok,bana 18 yıldır ev sahipliği yapıyor,doğrudürüst mekanları yoktur,yobaz yeridir,hatta bu yüzden yıllarca kablolu tv bile gelmedi ama üsküdarda yaşamak başka bir şey,sanmıyorum ki ben başka bir yerde yaşayabileyim,emeklilik günlerinde adada yaşamak fantazisi hariç.Ayrıca katılıyorum üsküdarda öyle soakakta içki içemezsin sarıklı tipler resmen oyle bir bakıyorlar ki curse yemiş gibi olursun,biz de ne yapalım atmlerde yaşayan sarhoş amcalarımızın şaraplarından otlanıyoruz:D[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir.
J.J.Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...