Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakal nutella seni özliycez

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sarella igrenc birsey kusura bakmayın ... nutella guzeldir ama ben yinede gold fıstık ezmesi oyy oyy[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
offf yaaa :([signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 17 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
said:
Viktor, 17 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
HABER KOLPA

ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım

kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda

kolpa diyosunda bueno bayadır sadece yazın piyasaya çıkıyodu, yenielri kışın gelmiyodu kışın depodakileri koyuyolardı rafa

butun ıthal gıdalar aynısını yapar sezonluk yollarlar sadece stock tukenınce yenısı gelır
kınder hala cok satıyor en basıtı hıc kınder reklamı gozukuyormu TV de cok nadır

bır seyın reklamı cokfazla cıkıyorsa satmıyor demektır[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
aaa nutella hiç bi yere gitmemeli ya ne güzel daha dün yeni boyutunda gördüydüm ben büyük boy yapmışlar yalan dolandır umarım[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
fazla yemeyin cırcır olursunuz :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 17 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki:

butun ıthal gıdalar aynısını yapar sezonluk yollarlar sadece stock tukenınce yenısı gelır
kınder hala cok satıyor en basıtı hıc kınder reklamı gozukuyormu TV de cok nadır

bır seyın reklamı cokfazla cıkıyorsa satmıyor demektır

Bu dedigine katilmiyorum. Her marka ne kadar cok satis yaparsa yapsin belirli bi butceyi reklama ayirir. Misal Coca Cola gibi cok satan bir urun bile cok buyuk reklam butceleri ayiriyor.[signature][hline]Eluinth - Night Elf Huntress (Pain Train)
Semygrus - Gnome Warlock (SEVEN)
Mesaj tarihi:
yaa ne güzel yiyoduk be.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
LAN LAAANNNNN

ben gözlememi tostumu neye sürerek yiyecem lan
laaan[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
öheheh delalulanza hiç denemedinmi
bende denemeden önce öyle diyordum, denedim artık hayat farklı[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 17 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
said:
Aket-Atum, 17 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
said:
Viktor, 17 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
HABER KOLPA

ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım

kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda

kolpa diyosunda bueno bayadır sadece yazın piyasaya çıkıyodu, yenielri kışın gelmiyodu kışın depodakileri koyuyolardı rafa

bır seyın reklamı cokfazla cıkıyorsa satmıyor demektır

coca coladami satmiyo ? dakikada bir goruyoruz ? yanlis mantik. ayrica aket ben bakkala sorardim tam tersini derdi yazin gelmiyor cok cabuk eridigi icin kisin geliyor diyodu bize[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
  • Yeni Oluştur...