CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sarella igrenc birsey kusura bakmayın ... nutella guzeldir ama ben yinede gold fıstık ezmesi oyy oyy[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 offf yaaa :([signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Aket-Atum, 17 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 17 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki: HABER KOLPA ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda kolpa diyosunda bueno bayadır sadece yazın piyasaya çıkıyodu, yenielri kışın gelmiyodu kışın depodakileri koyuyolardı rafa butun ıthal gıdalar aynısını yapar sezonluk yollarlar sadece stock tukenınce yenısı gelır kınder hala cok satıyor en basıtı hıc kınder reklamı gozukuyormu TV de cok nadır bır seyın reklamı cokfazla cıkıyorsa satmıyor demektır[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yarın cami'de sela verdiriyim ben..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aaa nutella hiç bi yere gitmemeli ya ne güzel daha dün yeni boyutunda gördüydüm ben büyük boy yapmışlar yalan dolandır umarım[signature][hline]can't settle the area
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sarelle çift renk derim ben. gerçi nutellanın gitmesi kötü oldu, ailenin diğer fertleri benim sarelleme yavşar şimdi.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kalanını alıp stoklayıp tanesini 100 milyondan satmayı planlıyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fazla yemeyin cırcır olursunuz :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
narin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadaslar Paristen nutella yolluorum siparisleri alim :d[signature][hline] Chiculata Chiquita Chici Chici Chiquita Hadi Mare
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Viktor, 17 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: butun ıthal gıdalar aynısını yapar sezonluk yollarlar sadece stock tukenınce yenısı gelır kınder hala cok satıyor en basıtı hıc kınder reklamı gozukuyormu TV de cok nadır bır seyın reklamı cokfazla cıkıyorsa satmıyor demektır Bu dedigine katilmiyorum. Her marka ne kadar cok satis yaparsa yapsin belirli bi butceyi reklama ayirir. Misal Coca Cola gibi cok satan bir urun bile cok buyuk reklam butceleri ayiriyor.[signature][hline]Eluinth - Night Elf Huntress (Pain Train) Semygrus - Gnome Warlock (SEVEN)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hehe bana güğn doğdu evet karaborsadan nutella siteyen :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 korsan nutella tüketcez artık süt yerine su falan[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 18 Eylül 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Viktor, 17 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki: kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda ferrero duplo rocher nutella kinder ve türevleri[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest]
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ehue ben zaten hep nutellalari almanyadaki kuzen ordum sayesinde belese getiriodum farketmedi ama severim kendisini demeden gecemiceem..[signature][hline] ..ainu was here..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 haydaaaa niye yaa... neyse depoliyim ben kaldıysa.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ee ben daha dün reklamını gördüm. Pazardan çekilen reklam yapar mı?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
fiona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yaa ne güzel yiyoduk be.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sokella vb. Turk mali > Nutella[signature][hline]Bal adam...
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 LAN LAAANNNNN ben gözlememi tostumu neye sürerek yiyecem lan laaan[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kusucam, tost ve gözleme, nutella. harbi kusucam.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 öheheh delalulanza hiç denemedinmi bende denemeden önce öyle diyordum, denedim artık hayat farklı[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hala reklamları devam ediyor Nutella'nın, kapanan bir firma niye reklam yayınlatsın?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 [signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 [img ]ow my god[/img ] ne demektir ki buu o_O[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 20 Eylül 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Viktor, 17 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: said: Aket-Atum, 17 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 17 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki: HABER KOLPA ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda kolpa diyosunda bueno bayadır sadece yazın piyasaya çıkıyodu, yenielri kışın gelmiyodu kışın depodakileri koyuyolardı rafa butun ıthal gıdalar aynısını yapar sezonluk yollarlar sadece stock tukenınce yenısı gelır kınder hala cok satıyor en basıtı hıc kınder reklamı gozukuyormu TV de cok nadır bır seyın reklamı cokfazla cıkıyorsa satmıyor demektır coca coladami satmiyo ? dakikada bir goruyoruz ? yanlis mantik. ayrica aket ben bakkala sorardim tam tersini derdi yazin gelmiyor cok cabuk eridigi icin kisin geliyor diyodu bize[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Öne çıkan mesajlar