Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The 4400

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

ben bu diziyi hiç sevemedim ya hoşuma gitmedi..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Geçen hafta sonu yayınlanan 2x12 bölümüyle dizinin 2. sezonu sona erdi.
Finalde Maia'nın "Savaş daha yeni başlıyor" deyişi bizi yine sürükleyici bir sezonun beklediğini gösteriyor.
Umarım, cnbc-e başladığı işi yarım bırakmaz ve 2. sezonu da Türk izleyicilerle buluşturur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ya bunun yeni bölümleri ne zaman başladı?! Dün bi açtım kanalı şok oldum. Kaç bölüm kaçırdım? Önceki bölümlerde olanları öğrenebilirmiyim lütfen[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

dün 2. sezonun (ki kendisi 13 bölüm olarak yayınlanacak cnbc-e'de) 3. bölümü oynadı.

[spo1=Özetle]Bebek, Isabel 6 aylık oldu, lily ve richard Collier'den ve aşırı dincilerden kaçıyorlardı. Isabel'in özel güçleri var.
Diana, Maia'yı evlatlık aldı.
Kyle 1 yıllık NTAC karantinasından çıkıp eve döndü. Ama artık eski Kyle değil.
Shawn evden ayrılıp Collier'in yanına yerleşti, artık iyileştirme gücünü ihtiyacı olanlar için kullanıyor.
İlk 2 hafta şizofren bir 4400'ün beynine yerleştirilen bir makina tasarımının inşa edilmesiyle akıl hastanesinde kapalı kalan Kevin Burkhoff adında eski bir bilimadamının akıl sağlığı düzeltildi. Bu adam 4400 teknolojisinin babası olabilir, gelecek bölümlerde işe yarayacak.[/spo]

Merak ettiğin başka bişey varsa anlatayım.
Gerçi önceki sayfalarda 7. bölümün sonuna kadar anlatmıştım. Spoiler tagı yok, acemiliğime geldi, merak edersen bakabilirsin.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...