b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben bu diziyi hiç sevemedim ya hoşuma gitmedi..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Geçen hafta sonu yayınlanan 2x12 bölümüyle dizinin 2. sezonu sona erdi. Finalde Maia'nın "Savaş daha yeni başlıyor" deyişi bizi yine sürükleyici bir sezonun beklediğini gösteriyor. Umarım, cnbc-e başladığı işi yarım bırakmaz ve 2. sezonu da Türk izleyicilerle buluşturur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu dizinin basında çalan soundtrack i bulabilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: ozzystalker, 24 Mayıs 2005 20:02 tarihinde demiş ki: amanda abizaid - a place in time müziği hoş aramaya inanalım diyecem de aynı topiğin içinden aldım:)[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şarkının ismini biliyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ceday ben yollarım sana bulamadıysan hala :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ares'de var[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_NoAnGeL_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya bunu les revenants die bi filmden almışlar,film bi hayal kırıklııydı bu arada...[signature][hline] Just wanna have good time drinking beer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 özelden msn fln yollarsan ben de yollayabilirim şarkıyı ceday[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 2. sezonun ilk bölümü az sonra CNBC-e'de başlıyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Direk 6 ay sonra diye başlatmışlar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 1. sezonun sonunda 6 ay sonra demişlerdi, bu sezon başlarken bir 6 ay daha geçiyor. Bebek 6 aylık oluyor. Isabel ile tanışın.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ya bunun yeni bölümleri ne zaman başladı?! Dün bi açtım kanalı şok oldum. Kaç bölüm kaçırdım? Önceki bölümlerde olanları öğrenebilirmiyim lütfen[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 dün 2. sezonun (ki kendisi 13 bölüm olarak yayınlanacak cnbc-e'de) 3. bölümü oynadı. [spo1=Özetle]Bebek, Isabel 6 aylık oldu, lily ve richard Collier'den ve aşırı dincilerden kaçıyorlardı. Isabel'in özel güçleri var. Diana, Maia'yı evlatlık aldı. Kyle 1 yıllık NTAC karantinasından çıkıp eve döndü. Ama artık eski Kyle değil. Shawn evden ayrılıp Collier'in yanına yerleşti, artık iyileştirme gücünü ihtiyacı olanlar için kullanıyor. İlk 2 hafta şizofren bir 4400'ün beynine yerleştirilen bir makina tasarımının inşa edilmesiyle akıl hastanesinde kapalı kalan Kevin Burkhoff adında eski bir bilimadamının akıl sağlığı düzeltildi. Bu adam 4400 teknolojisinin babası olabilir, gelecek bölümlerde işe yarayacak.[/spo] Merak ettiğin başka bişey varsa anlatayım. Gerçi önceki sayfalarda 7. bölümün sonuna kadar anlatmıştım. Spoiler tagı yok, acemiliğime geldi, merak edersen bakabilirsin.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Çok sağol elektrot. Sadece bu 2 bölümü merak ediyordum[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya ben taa ne zaman açmiştim hiç ilgi olmamişti :( böhü[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Demek ki bu topik açıldığında "aramaya inanalım"cılar tatildeymiş. :)[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oha bu bölümü izledinizmi? şahane bir bölümdü[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 böle gizli gizli bissürü iş olmuyomu, içim buruluyo valla. ama harbi dehşet bölümdü[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 iiydi bu sefer hakkaten. sonda o çocugu görünce hele dumur oldum. [spo1=izlemeyen bakmayabilir]bana kalırsa isabelle yönlendiriyo o çocuğu.[/spo][signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 isabelle kyle'ı görmeden onu etkileyebilir mi sahi ya,öyleyse eğer cidden ilginç olur.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Son bölüm için zaten en dramatik bölüm deniodu.Bu arada ufak bebek biras abarttı.Önce ufak kızı hastalattı ama en büyük bombası adamı ölüme göndermesiydi[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben hala kyle'ın kötülerin tarafında olmadığını düşünüyorum yaaa.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence Collier ölmesi gerekiyordu, numara yani bence bu iyilik olayları. o yüzden isabelle de kyle da onun işini bitirdi =)[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o herif olmadan dizide adam gibi adam yok bi kere. bebek kötü asıl.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar