alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 disappear gercktn cok sey kacırmıssın... asırı gsel bi dizi bnce.. eger bulabiliosan netten indir derim sana...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ee şimdi bu persembe yok o zaman dimi?[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 haziranın sonundan itibaren ilk sezon tekrar yayınlancak bugün dergide okudum sonra bi ara gününü saatini yazarım haberin olsun disappear=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 2.sezonu pasif olarak indiriyorum.şu an 5.ci bolumdeyimve inanılmaz hızlandı dizi.herkese tavsiye ederim.çocuk falan doğdu acayip bişey:)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 aa evet cok güzel bende bi kaç kere izledim ama sona unuttum izlemeyi[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cnbc-e izlerken, ilk bölümüne denk geldim ve sardı. daha sonra cnbc-e'de ki yorumlar,saatler vb. bölümlere baktım. çekimler ve hikaye güzel. rastgeldikçe kaçırmamaya çalışıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eh ilginç olaylar olmuyor değil ama yok depremler şimşekler olsaydı o zaman çekilmez salak bişey olurdu bence gayet güzel[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben sevdim.. konusu güzel daha 1 kere izleme fırsatım oldu sadece izlerim diğer bölümleride[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İngilizce de olsa TVRip'lerin altyazılarını bulabileceğim bi yer biliyor musunuz? Yav dizi fena sardı, her hafta indirip seyrediyorum, ama 2x08'in altyazılarını bulamadım bir türlü, bildiğiniz bi altyazı sitesi varsa, divxplanet ve divxforever dışında, süper olur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 son bölümün tekrarı şu an cnbce'de[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1. sezonun son bölümünü izledim de çarpıldım! olayın uzaylılar vs tarafından olmadığını tahmin ediyordum ama olay tam sevdiğim kıvama geldi. gelecekten gelenler,ne konudur öyle yaaa. lütfen lütfen biri bana 2. sezon hakkında spoiler versin yoksa çatlarım. ilk sezon 6 bölüm ama ikinci sezon 13 bölüm filan sanırım. izleyen var mı,neler oluyor. o zengin adam neden o çocuk benim diye bağırıyordu,bebeğin özelliği nedir? kyle'ın dönmesi mükemmel oldu,ama tom neden cevabı öğrenemedi yaaa,feci oldu. vay beee,tam kayıtsızlığın olduğu dönemdeyiz yanii,offf ne bölümdü yahu,şaşkınlıkla izledim. spoiler lütfen.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o bebekte çok değişik özellikler var bildiğim kadarıyla bütün 4400 lerin özellikleri bile olabilir.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [spo1=bebek hakkında]gelecekten gelme tüm özelliklere sahiptir belki,gelecekteki insanların bir yansıması filan olabilir.[/spo][signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 şuanda sezon finali ile (sanırım tekrar) cnbc-e ekranlarında. hikayesi ve çekimleri ile beğendim diziyi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yeni sezon bölümleri de yayınlanacak değil mi bunun?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Heralde :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 2. sezon bebek 6 aylıkken başlıyo, lilly ile richard paso kaçıyolar. Hem 4400 düşmanı fanatiklerden hem de collier'den. ama bebek hep bunları koruyor (adamlara tüfekle kendilerini öldürttü yav). shawn (şu iyileştiren) collier'in yanında 'işe' başlıyor. bu iyileştiriyor, collier cukkaya atıyor, shawn bunun sağ kolu falan oluyor. Bu arada collier 4400 center işini abartıyor. tüm 4400'leri aynı yerde toplamak gibi manyak biişe girişiyor(çünkü hiçbiri kimliğini açıklamaya niyetli değil). kyle epey bi ntac labında kalıyor. sonra çıkıyor, bu sefer de blackoutlar başlıyor. Yani durup dururken bi gözleri kararıyor, saatler sonra bambaşka bi yerde uyanıyor, ne olduğunu hatırlamıyor, hatta polisle falan başı derde giriyor. Maia'yı Diana evlatlık alıyor. Artık geleceği göremediğini söylüyor ama yalan, küçük hanım parmağın kalınlığına günlük tutmuş, aslında yarınlık desem daha doğru. Her bölümde extradan, genele hizmet etmeyen şeyler de oluyo, onları atlıyorum, esas şuralar önemli. Collier, lily ile richard'ı buluyor. "Ben değiştim, bebek beni değiştirdi, bırakın onunla yüzleşeyim, beni istemezse zaten öldürür, isterse krallar gibin yaşarsınız" diyor. 5 parasız richard ilen lilly kabul ediyor. Collier ile bebek(adı isabel bu arada) sıkı arkadaş oluyorlar. Bi gün maia, collier'in öldürüleceğini görüyor, diana'ya söylüyor. diana ile tom, collier'i uyarıyor, collier büyük buluşma yaklaştığı için halktan kopmayı reddediyor. Gidip isabel'e soruyor(nasıl oluyo diye sormayın, soruyo işte), bebek de buna bikaç toplantı görüntüsü ve yaşlı halini gösteriyor, bu da "tamam,sorun yok" deyip toplantıya katılıyor. Toplantıda çat çat vuruluyor, ölüyor, ölürken shawn bunu kurtarmaya çalışıyor ama yetmiyor.Shawn'a "bebek yalancı, bana yalan söyledi, beni öldürttü" falan diyor. (zaten bu bebek ablası Heidi'yi de hastanelik ediyor, bu arada Heidi Lily ile ilgili herşeyi öğreniyor, annesini ziyarete falan geliyor, kıskanç bebek ablasının dalağını falan yırtıyor,kurtarıcı falan değil,düpedüz şeytan o bebek, çok detay oldu, salla) Gerçi sonra da Collier'in cesedi kayboluyor, tam cenaze töreni olacakken ceset ortadan yokoluyor. Daha sonra katil de Kyle çıkıyor, o blackoutların sebebinin bu olduğunu öğreniyoruz. Gidip silah almış, saklamış, hazırlanmış falan. En son bi görgü tanığı kyle'ın bi robot resmini çizdiriyodu, 2x07 öyle bitti.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 03 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elektrot tarafından 03 Ağustos 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [spo1=bebek vs hakkında]tamam da bebek gelecekten bi yaratık anladık da neden yolluyorlar,özelliği nedir,kyle eğer bağı kuramadıysa shawn yüzünden,neden başka birini seçmediler,denemediler 4400 kişinin tercümanı olarak? bir de zenci adamın özel yeteneği nedir? baba olmak mı:) yani herkesin bir yeteneği var da o yüzden. tom da bir yetenek kazanmış mıdır acaba?[/spo][signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 vaaaay,spoiler'ların için çok teşekkürler arkadaşım. ama ben hala meraktan kuduruyorum. yani gelecektekilerin o bebeği göndermesindeki amaç ne olabilir yaaa? [spo1=spoilerrrr] ya şimdi eğer bebek kötüyse bunun insanlığı kurtarmasındaki amaç ne olabilir,ablasına neden böyle bir kötülük yapar,kyle niye katil olur,offf meraktan çıldırıcam:)[/spo][signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 @elektrot spoiler tagı kullanırsan herkesi mutlu edersin.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Acemisiyim, hiç kullanmadığım için bilmiyordum. Gerçi tepeye eşşek kadar spoiler diye yazdım ama yine de idare edin bu seferlik, bundan sonra dikkatli olurum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Düzelteyim derken daha b.k ettim, kusura bakmayın artık. Aslında forum yöneticisi orayı ben ve diğer arkadaşlar için spoiler'a alırsa sevinirim. Düşüncesizliğimi bağışlayın. [signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 03 Ağustos 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yazdığın metni seçiyorsun,soldaki Sp'yi seçiyorsun,orda açılan pencereye de spoiler'ının başlığını yazıyorsun. bu kadarcık işte.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Beatlefan, 03 Ağustos 2005 02:26 tarihinde demiş ki: yazdığın metni seçiyorsun,soldaki Sp'yi seçiyorsun,orda açılan pencereye de spoiler'ının başlığını yazıyorsun. bu kadarcık işte. Başlık uzun gelmiş, 40 karakteri geçmeyecekmiş, uyarı da vermedi sistem, ben oldu diye sevinirken yarım saat de geçivermiş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 neyse eğer niye spoiler koymadın diye laf ederlerse, ben ne kadar uğraştığını biliyorum en azından,takma kafana:)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar