Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The 4400

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

haziranın sonundan itibaren ilk sezon tekrar yayınlancak
bugün dergide okudum
sonra bi ara gününü saatini yazarım
haberin olsun disappear=)[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
2.sezonu pasif olarak indiriyorum.şu an 5.ci bolumdeyimve inanılmaz hızlandı dizi.herkese tavsiye ederim.çocuk falan doğdu acayip bişey:)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
cnbc-e izlerken, ilk bölümüne denk geldim ve sardı. daha sonra cnbc-e'de ki yorumlar,saatler vb. bölümlere baktım. çekimler ve hikaye güzel. rastgeldikçe kaçırmamaya çalışıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
İngilizce de olsa TVRip'lerin altyazılarını bulabileceğim bi yer biliyor musunuz?
Yav dizi fena sardı, her hafta indirip seyrediyorum, ama 2x08'in altyazılarını bulamadım bir türlü, bildiğiniz bi altyazı sitesi varsa, divxplanet ve divxforever dışında, süper olur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

son bölümün tekrarı şu an cnbce'de[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

1. sezonun son bölümünü izledim de çarpıldım!
olayın uzaylılar vs tarafından olmadığını tahmin ediyordum ama olay tam sevdiğim kıvama geldi.
gelecekten gelenler,ne konudur öyle yaaa.
lütfen lütfen biri bana 2. sezon hakkında spoiler versin yoksa çatlarım.
ilk sezon 6 bölüm ama ikinci sezon 13 bölüm filan sanırım.
izleyen var mı,neler oluyor.
o zengin adam neden o çocuk benim diye bağırıyordu,bebeğin özelliği nedir?
kyle'ın dönmesi mükemmel oldu,ama tom neden cevabı öğrenemedi yaaa,feci oldu.
vay beee,tam kayıtsızlığın olduğu dönemdeyiz yanii,offf ne bölümdü yahu,şaşkınlıkla izledim.
spoiler lütfen.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

2. sezon bebek 6 aylıkken başlıyo, lilly ile richard paso kaçıyolar. Hem 4400 düşmanı fanatiklerden hem de collier'den. ama bebek hep bunları koruyor (adamlara tüfekle kendilerini öldürttü yav). shawn (şu iyileştiren) collier'in yanında 'işe' başlıyor. bu iyileştiriyor, collier cukkaya atıyor, shawn bunun sağ kolu falan oluyor. Bu arada collier 4400 center işini abartıyor. tüm 4400'leri aynı yerde toplamak gibi manyak biişe girişiyor(çünkü hiçbiri kimliğini açıklamaya niyetli değil). kyle epey bi ntac labında kalıyor. sonra çıkıyor, bu sefer de blackoutlar başlıyor. Yani durup dururken bi gözleri kararıyor, saatler sonra bambaşka bi yerde uyanıyor, ne olduğunu hatırlamıyor, hatta polisle falan başı derde giriyor.
Maia'yı Diana evlatlık alıyor. Artık geleceği göremediğini söylüyor ama yalan, küçük hanım parmağın kalınlığına günlük tutmuş, aslında yarınlık desem daha doğru. Her bölümde extradan, genele hizmet etmeyen şeyler de oluyo, onları atlıyorum, esas şuralar önemli. Collier, lily ile richard'ı buluyor. "Ben değiştim, bebek beni değiştirdi, bırakın onunla yüzleşeyim, beni istemezse zaten öldürür, isterse krallar gibin yaşarsınız" diyor. 5 parasız richard ilen lilly kabul ediyor. Collier ile bebek(adı isabel bu arada) sıkı arkadaş oluyorlar. Bi gün maia, collier'in öldürüleceğini görüyor, diana'ya söylüyor. diana ile tom, collier'i uyarıyor, collier büyük buluşma yaklaştığı için halktan kopmayı reddediyor. Gidip isabel'e soruyor(nasıl oluyo diye sormayın, soruyo işte), bebek de buna bikaç toplantı görüntüsü ve yaşlı halini gösteriyor, bu da "tamam,sorun yok" deyip toplantıya katılıyor. Toplantıda çat çat vuruluyor, ölüyor, ölürken shawn bunu kurtarmaya çalışıyor ama yetmiyor.Shawn'a "bebek yalancı, bana yalan söyledi, beni öldürttü" falan diyor. (zaten bu bebek ablası Heidi'yi de hastanelik ediyor, bu arada Heidi Lily ile ilgili herşeyi öğreniyor, annesini ziyarete falan geliyor, kıskanç bebek ablasının dalağını falan yırtıyor,kurtarıcı falan değil,düpedüz şeytan o bebek, çok detay oldu, salla) Gerçi sonra da Collier'in cesedi kayboluyor, tam cenaze töreni olacakken ceset ortadan yokoluyor. Daha sonra katil de Kyle çıkıyor, o blackoutların sebebinin bu olduğunu öğreniyoruz. Gidip silah almış, saklamış, hazırlanmış falan. En son bi görgü tanığı kyle'ın bi robot resmini çizdiriyodu, 2x07 öyle bitti.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 03 Ağustos 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj elektrot tarafından 03 Ağustos 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=bebek vs hakkında]tamam da bebek gelecekten bi yaratık anladık da neden yolluyorlar,özelliği nedir,kyle eğer bağı kuramadıysa shawn yüzünden,neden başka birini seçmediler,denemediler 4400 kişinin tercümanı olarak?
bir de zenci adamın özel yeteneği nedir? baba olmak mı:)
yani herkesin bir yeteneği var da o yüzden. tom da bir yetenek kazanmış mıdır acaba?[/spo][signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

vaaaay,spoiler'ların için çok teşekkürler arkadaşım.
ama ben hala meraktan kuduruyorum.
yani gelecektekilerin o bebeği göndermesindeki amaç ne olabilir yaaa?
[spo1=spoilerrrr]
ya şimdi eğer bebek kötüyse bunun insanlığı kurtarmasındaki amaç ne olabilir,ablasına neden böyle bir kötülük yapar,kyle niye katil olur,offf meraktan çıldırıcam:)[/spo][signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

Düzelteyim derken daha b.k ettim, kusura bakmayın artık.
Aslında forum yöneticisi orayı ben ve diğer arkadaşlar için spoiler'a alırsa sevinirim. Düşüncesizliğimi bağışlayın. [signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 03 Ağustos 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beatlefan, 03 Ağustos 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
yazdığın metni seçiyorsun,soldaki Sp'yi seçiyorsun,orda açılan pencereye de spoiler'ının başlığını yazıyorsun.
bu kadarcık işte.

Başlık uzun gelmiş, 40 karakteri geçmeyecekmiş, uyarı da vermedi sistem, ben oldu diye sevinirken yarım saat de geçivermiş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...