Gangren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Illidian'ın, Burning Crusade'de geleceği düşünülürse ve yazılana göre "BWL'yi parkta yürüyüş" olarak gösterecekse, şahsen tebrik ederim kendisini.. Illiboy giefz epixx??!!1[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aoe mana burn yiyip yatıcaz 100'er 100'er gibi bi his nedense içimde[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Iceblock!!![signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 shandriss feathermoon feralasta küçük adadaki feathermoon stronghold'da bulunuyo w3rocta nelerin son görevdeki özel archer[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Cuce, 11 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki: (en azından bilinen bi madebleri yok hoş eskidende hiç biri bilinmiyodyu bilinemezdı) madeb? mabed? anamadım[signature][hline]res pls kaganustungel.com satılık domain!! guild.gen.tr Thias [Venture Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mabed mabed, Gangrelim protean'ım animalismi bol olanım, priestler yiyicek diyo korkuyorum ben mana burn'u=)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Orgrimmar cevresinde doalsiyorum genelde, arada karsiya gectigim oluyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 UBRS de leeroy jeenkins i gorebılrısınız[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Who is Leeroy Jenkins? kazandim mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Viktor, 11 Aralık 2005 04:24 tarihinde demiş ki: UBRS de leeroy jeenkins i gorebılrısınız ok guys times up lets go now LEEEROOOYY JEEEEENKIINNSSS Oh my god he just ran in. It wasnt my fault![signature][hline]res pls kaganustungel.com satılık domain!! guild.gen.tr Thias [Venture Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 at least i got chicken...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 beyler çoook önemli bi heroyu unutuyosunuz EU- sylvanas serveri lvl 60 hunter var epic mountuyla orgrimmar bak ın üstündeki beyaz yuvarlakta duruyo :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 "Heroların Buluduğu Yerler Nereler?" Genelde Auction Housede takılırım.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Regalya, 11 Aralık 2005 16:33 tarihinde demiş ki: "Heroların Buluduğu Yerler Nereler?" Genelde Auction Housede takılırım. :D:D:D 15 dakikadır gülüyorum yanlız. Bunu bile zor yazdım :D[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 uther in mezarıda plagulands e girerken hemen sağda kalan ,grind yapılan graveyard içindeydi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Sorrowhill[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Scholomance de random lichlerden Ras Frostwhisper var Theramore da Jaina Proudmoore Orgrimmar da Thrall ve Rokhan Thunderbluff da Cairne Bloodhoof Rexxar Desolace-Feralas turu atıyo yanında Misha sıyla hatta dayanamadım daldım 2 vuruşta öldüm:D Sylvanas Windrunner ve Varimatras Undercity de Tyrande Whisperwind Darnasus ta Priest şeysinde Desolace de ve moonglade de Marandis ve Rumolos diye keeper of the grove lar var ama sanırım adlarını yanlış yazdım:P Stratholme de DeathKnight Baron Rivendare var tabiki Azsahara da demon hunter var adını unuttum ama tabiki keslinlikle ''Illidan'' değil.O şu an outland de toparlanıyo ölmedi de yani. Aklıma bunlar geliyo saygılar.. [Bu mesaj nereladis tarafından 11 Aralık 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hero bar var dark portalin icinde hepsi orda takılıyor gece 12-9 arasi sonra cıkıyorlar evlerine gidiyorlar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Iıh outlands şu anda bomboş :P Kendi gözümle gördüm mehehe Hogger var Elwynn Forestte.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ashenvale de demon fall canyon da Grom un mezartaşı olması lazim.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Hergonan, 11 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Iıh outlands şu anda bomboş :P Kendi gözümle gördüm mehehe Hogger var Elwynn Forestte. dun 40 kisi hoggeri keselim dedik. hatali pull yuzunden wipe yedik. sonra %43e kadar geldik ama taunt yerine fear atinca MT, yine yattik. 3. denemede kestik. combat sonrasinda 4 kisi yasiyodu. lootlar: http://www.thottbot.com/?i=278 http://www.thottbot.com/?i=1710 http://www.thottbot.com/?i=1297 http://www.thottbot.com/?i=194 screenshotlar gelecek birazdan[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Menethil Harbor'da Darkshore a giden geminin orda "Don Pompa" var.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar