Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Biraz açıklayabilirmisiniz? WoW oyuncusuyum ben. PvP olarak biraz bayık bir oyun wow. Bu sizce wow'dan daha çok zevk verir mi?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyuyanguzel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 konu baslıgının yanıtını en cok sorulan soruların icinde bulabilirsin. PvP burda ultima gibi yani tabiiki cok zevkli ama wow gibimi orasını bilemem wowda daha lvl 40 im... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=163903[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Maximum level nedir peki oyunda? Bununla ilgili bir bilgi bulamadım da[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Aralık 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bak onu bende bilmiyorum bende fazla olmadı oyuna başlayalı 2 hafta yaklaşık ama hiç merak edipte sormadım :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Peki level artırmak kolay mı? Uzun sürüyosa hiç bulaşmamak en iyisi :) Direk aksiyona girecek birşey arıyorum ben[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaklaşık 10 günde 24 - 25 olmak mümkün[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lvl 100 die biliyorum ben en son :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sen öle biliyosan doğrudur bellow mmo canavarı :D[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya yanlış olabilir thmin yürüttüm :) sitesinden skillere baktım orada bir skilli lvl 69 da alabiliyordunuz eğer lvl 69 da skill alabiliyorsanız bu tür oyunlarda max. lvl 100 olur genelde o yüzden şey ettim :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 level 100 max. 15 günde level 30 olursun.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bellow ve fistanın dediği gibi max 100. bide rahat 2 ay oyna 100 olursun sen[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 100 olunmaz.diğer serverda 70 lvl adam varmış max. çin li minli bişeydir o.imkanı yok 2 ayda 100 lvl.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yuh 2 ayda lvl 100 ne demek ya. xp listesini yollamistim bikac milyonlardan basliyor bi sure sonra lvlar. lvl 100 500m kadar xp istiyor ki aman aman.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sanmam 2 ayda 100 olunacağını :) iki hafta da 30 olursun veya o civardsa bir şey çünkü ilk lvllarda sıkmamak için xp kolay gelir ama 50 yi veya 60 ı geçince 2 haftada 2 lvl filan alırsın anca :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 @ bellow valla ben hesabı iki haftada otuz levela göre yaptım ama sen bi mmo ilahı olduğun için sana güvenirim ben[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 aslına bakarsan ben çok yavaş lvl kasarım :P benimle oynayanlar bilir ben daha çok RP adamıyım :) LvL kasmak önemli deil ehehe ama kafaya takarsamda gaza gelip hepsine yetişirim :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Geliyorum 1 saat içinde patch leri yapıyorum :P bu akşamki amacım lvl 15 + olmak sabaha kadar :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 lvl 8 oldum 2 saat olmadan ama sıkıldım oyundan :P kendini tekrarlıyor bea[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu oyunda hareket etmek tam bir işkence. Sevmedim oyunu,oynayanlara iyi eğlenceler :)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 http://rapidshare.de/files/9003936/miralkolia.wmv.html burda benim çektiğim bir video var. onu izlersen biraz fikir sahibi olabilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oyundaki max. lvl 80 (diye biliyorum oyundaki son boss da zaten lvl 80)ancak olmak cok zordur zannedersem. questler vs su koyveriyo biyerden sonra bana sundan 1000 tane öldür diyince kusası geliyo adamın .[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valla 3 gündür neredeyse hiç oynamadım verdiğim sözler boşta kaldı (guild vs. :) ) Bu hafta sonu açığı kapatacağım :) Aldığım Chakji Eye questini bile bitiremedim[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar