Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir oyundur bu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yanlış olabilir thmin yürüttüm :) sitesinden skillere baktım orada bir skilli lvl 69 da alabiliyordunuz eğer lvl 69 da skill alabiliyorsanız bu tür oyunlarda max. lvl 100 olur genelde o yüzden şey ettim :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
yuh 2 ayda lvl 100 ne demek ya. xp listesini yollamistim bikac milyonlardan basliyor bi sure sonra lvlar. lvl 100 500m kadar xp istiyor ki aman aman.[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Nation: Orc
Server: Diez
Status: Satilik

bedava kosp
Mesaj tarihi:
sanmam 2 ayda 100 olunacağını :) iki hafta da 30 olursun veya o civardsa bir şey çünkü ilk lvllarda sıkmamak için xp kolay gelir ama 50 yi veya 60 ı geçince 2 haftada 2 lvl filan alırsın anca :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
aslına bakarsan ben çok yavaş lvl kasarım :P benimle oynayanlar bilir ben daha çok RP adamıyım :) LvL kasmak önemli deil ehehe ama kafaya takarsamda gaza gelip hepsine yetişirim :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Mesaj tarihi:
oyundaki max. lvl 80 (diye biliyorum oyundaki son boss da zaten lvl 80)ancak olmak cok zordur zannedersem.
questler vs su koyveriyo biyerden sonra bana sundan 1000 tane öldür diyince kusası geliyo adamın .[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
valla 3 gündür neredeyse hiç oynamadım verdiğim sözler boşta kaldı (guild vs. :) )

Bu hafta sonu açığı kapatacağım :) Aldığım Chakji Eye questini bile bitiremedim[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...