Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasadıgın sehrin taraftarı olmak..

tsubasa

Öne çıkan mesajlar

anlamıyorum trabzonlu-ankaralı-bursalı-antepli olan adamın fb-gs-bjk yi tutmasını.hadi 2. ligde olanları bir nebze anlıyorum da digerlerine akıl erdiremiyorum.ankara ya geliyorlar bakıyorsun tribune sanki gencler-ankaragucu deplasmanda ve isin acı yanı tribunu dolduranların %80 i ankaralı...sonra da neden turk futbolunda sadece ist. takımları var diyosunuz.olur arkadas sen kendi sehrinin takımına sahip cıkmazsan bu olur isin sonu.geriye kalan 13 takım cıkar figuranlık yapar biraz kafayı kaldırınca da hakemler vurur oturtur yerine.

yazık diyorum baska da birsey demiyorum.[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

sabo solediklerin biraz dogru yani belki %50 si...tribun showlari medya

avrupa kuplarındaki mucadele ve eskilerden dedelerimizden kalma

takımlar olduklari icin 3 buyugun taraftari daha fazla izmirdeki ankaradaki

musdaki vandaki antalyadaki tekirdagdaki adamlarda bu yuzden

3 buyukleri tutuyo cogunlukla
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım cesaret isteyen bir itiraf olacak benimki :) aslında yaşadığın şehirle alakası yok ama..
bana ailem küçükken bütün takımları ve renklerini göstermişler, fenerbahçeyi beğenmişim o zamandan beri de tutuyorum hiç değiştirmedim, bilmiyorum yani yaşanılan şehirin taraftarı olmak.. akıl karı değil, belki de insanın içindeki bastırılmış şiddetle alakalıdır :lol: ne diyim ben burda oturuyorum tabi bunu tutucam, sen niye tutmuyon sen de tut falan filan :P[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin şey almanyada doğan bir türkün türkyieyi değil almanyayı tutması gibi birşey. ankaralıyım ama ankaradaki takımları sevmiyorum. ankaragücünün taraftarı iğrenç tam anlamıyla pislik denebilir yani forumdaki diğer ankaralılara da sorun.

gençlere gelince bu sene şampiyonlukta rakipti ama ben gidip destekledim bazı maçlarda. gençlere soğumamın tek nedeni ilhan cavcavdır. adam oturup kalkıp gs diyor yahu. gençler takımı kulübede şampiyon cimbom diye bağırıyor başkanı gs nin önünü açıcaz diyor kendi takımının şampiyonluk şansı varken gs de 1. değilken %70 gs şampiyon olur diyor e ben niye tutayım ki?

başarı endeksine gelince ben yıllardır beşiktaşın ne başarısını görmüşüm ki başarısı için tutuyor olayım? en son şampiyonluğumu 10 sene önce görmüşüm bir de yeni 18 yaşında gördüm çocukluğum şampiyonluksuz geçti yani. e başarıdan türkiye kupasını kastediyorsan tamam haklısın birşey diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla birsürü ingliz arkadaşım var manchesteri bitanesi tutmuyo :)

bence herkes kendi ilindeki takımları tutsa daha güzel olur ve en azından diğer ekiplerde para kazanırlar reklamlar-stat geliri vsvs artar ve lig daga cekişmeli gider
bknz:ingtere
benim gs li olmamın sebebi kendimi bildim bileli gs taraftarıyım
burcum da aslan tuttugum takımın sembolüde aslan bitmiş olay :)

varmı otesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

tsubasanın her dediğine katılıyorum
insan doup büyüdüğü şehrin takımını tutmalı. hani 2.ligde olsa tamam diicez ama 1. ligde kendi şehrinin takımı warken gidip 4 büyüklerden birini tutmanın anlamı nedir? bunu yapan insanların bence kompleksleri wardır yenilmeye tahammül edemezler

ayrıca trabzon büyük takımlar arasında sayılıyo ama o da bi anadolu takımı. öleyse neden diğer anadolu takımları da trabzon gibi başarılı olamasın? başarılı olmasa bile olur. insan memleketinin takımı 1. ligdeyse kesinlikle onu tutmalıdır[hline]-
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada oturuyorum ve gençlerbirligini tutuyorum arkadaşlarımada tutturmaya calısıorum ne kadar basarılı oluorum orası tabi meçhul ama kesınlıkle eger ankara'da yaşıorsan ankara takımı tutcan gerekırse deplasmana gıtcen olay budur..

Yaşasın Birligimiz Gençlerbirligimiz[hline]longlive... longlove...
"face your fears"
Sosyal ağlarda paylaş

Karşıyakada oturuyorum Karşıyakalıyım neden tutayımki 3 büyüklerin takımını yensek yenilsek herzaman Karşıyakalıyız
Kendi semtinin takımını tutmayıpta 3 büyükleri tutmak yenilgiye tahammülü olmayan kişilerin işidir bence
Bütün herkes kendi semtinin takımını tutsa rekabet artardı
Ne olursa olsun biz kendimize yeteriz biz Karşıyakalıyız
Adminlerden ricam lütfen bizim avatarlarımızıda koyun en azından bi 2.Lig A kategorisinin avatarlarımızıda koyun lütfen[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be?

Nemesis -Evil Mage-Nebula
Sargonnas - Vampire Mage-Arqas

:rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock:
www.ultimatezone.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

ne gurbet bilirler
ne de gurbetliyi
onlarda bizim gibiydi
doğdukları günden beri
adlarının anıldığı tek yer
mezar taşında suretler
doğdukları yerde ölenler

işte böyleoluyor insanın takımtutmaolayı da...
ben sivas da doğsaydımsivassporu yada rizeli olsaydımrizeyi tutardım

hoıllandada yaşayan bir arkadaş var adam 3 haftada bir sırf rize maçınıseyretmeye buraya geliyor maçtan sonrada ilk uçakla dönüyor...[hline]Did you feel the wind
As it blew all around you
Did you feel the love
That was in the air

We're lost in space
And the time is our own
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldan başka bi yerde yaşasam kesinlikle ve kesinlikle o şehirden de bi takım tutardım hatta onu gs den daha üste koyardım. yani gs onla oynayınca bulunduğum şehrin takımını tutardım.[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
Ayıdan post gavurdan dost olmaz.
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...