tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 anlamıyorum trabzonlu-ankaralı-bursalı-antepli olan adamın fb-gs-bjk yi tutmasını.hadi 2. ligde olanları bir nebze anlıyorum da digerlerine akıl erdiremiyorum.ankara ya geliyorlar bakıyorsun tribune sanki gencler-ankaragucu deplasmanda ve isin acı yanı tribunu dolduranların %80 i ankaralı...sonra da neden turk futbolunda sadece ist. takımları var diyosunuz.olur arkadas sen kendi sehrinin takımına sahip cıkmazsan bu olur isin sonu.geriye kalan 13 takım cıkar figuranlık yapar biraz kafayı kaldırınca da hakemler vurur oturtur yerine. yazık diyorum baska da birsey demiyorum.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 herkes kazanmak istiyor, türk milleti böyle bi millet "kaybetmek" istemez hiç bi zaman kazanmak için de güçlünün yanında olmak gerek çok basit bi şekilde özetledim sanırım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kısa oldu sahiden de.. hani turk milleti madurun yanında olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 abi adma neden uzulsunki bosuna goruoz fenerlilerin halini ole olmakmı isterdin yoksa gs tutup kupalardan kupalara ucmakmı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eger takimini kazandigi icin tutuyorsan, TUTMAYACAKSIN! ben GALATASARAY'i tutuyorum, cunku dogdugumdan beri GALATASARAY adiyla buyudum, oyle OLECEGIM, kazandigi yada kaybettigi icin DEGIL![hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Sahsen benim 1. takimim konyaspor 2.si besiktas simdi gecen sene 1. ligde sadece bjk vardi o yuzden bjk yi tutuyodum simdi konya da 1. lige cikti o yuzden konyayi tutuyorum Bjk konya maci olsa mesela konyayi tutarim ama bjknin baska takimlarlar maci olsa bjkyi tutarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Pierre, 12 August 2003 01:23 tarihinde demiş ki: van hojdonk [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yukarda açıkladığım gibidir bu iş arkadaşlar, başka bir sebebi yoktur.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 sabo solediklerin biraz dogru yani belki %50 si...tribun showlari medya avrupa kuplarındaki mucadele ve eskilerden dedelerimizden kalma takımlar olduklari icin 3 buyugun taraftari daha fazla izmirdeki ankaradaki musdaki vandaki antalyadaki tekirdagdaki adamlarda bu yuzden 3 buyukleri tutuyo cogunlukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 sanırım cesaret isteyen bir itiraf olacak benimki :) aslında yaşadığın şehirle alakası yok ama.. bana ailem küçükken bütün takımları ve renklerini göstermişler, fenerbahçeyi beğenmişim o zamandan beri de tutuyorum hiç değiştirmedim, bilmiyorum yani yaşanılan şehirin taraftarı olmak.. akıl karı değil, belki de insanın içindeki bastırılmış şiddetle alakalıdır :lol: ne diyim ben burda oturuyorum tabi bunu tutucam, sen niye tutmuyon sen de tut falan filan :P[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 wlla aile,cocukluktan bilmeden tutma fln hersey dahil.. tabi sabonun kide baska bi durum..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: jacabo, 12 August 2003 01:26 tarihinde demiş ki: said: Pierre, 12 August 2003 01:23 tarihinde demiş ki: van hojdonk [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Ne ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 dediğin şey almanyada doğan bir türkün türkyieyi değil almanyayı tutması gibi birşey. ankaralıyım ama ankaradaki takımları sevmiyorum. ankaragücünün taraftarı iğrenç tam anlamıyla pislik denebilir yani forumdaki diğer ankaralılara da sorun. gençlere gelince bu sene şampiyonlukta rakipti ama ben gidip destekledim bazı maçlarda. gençlere soğumamın tek nedeni ilhan cavcavdır. adam oturup kalkıp gs diyor yahu. gençler takımı kulübede şampiyon cimbom diye bağırıyor başkanı gs nin önünü açıcaz diyor kendi takımının şampiyonluk şansı varken gs de 1. değilken %70 gs şampiyon olur diyor e ben niye tutayım ki? başarı endeksine gelince ben yıllardır beşiktaşın ne başarısını görmüşüm ki başarısı için tutuyor olayım? en son şampiyonluğumu 10 sene önce görmüşüm bir de yeni 18 yaşında gördüm çocukluğum şampiyonluksuz geçti yani. e başarıdan türkiye kupasını kastediyorsan tamam haklısın birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 valla birsürü ingliz arkadaşım var manchesteri bitanesi tutmuyo :) bence herkes kendi ilindeki takımları tutsa daha güzel olur ve en azından diğer ekiplerde para kazanırlar reklamlar-stat geliri vsvs artar ve lig daga cekişmeli gider bknz:ingtere benim gs li olmamın sebebi kendimi bildim bileli gs taraftarıyım burcum da aslan tuttugum takımın sembolüde aslan bitmiş olay :) varmı otesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tsubasanın her dediğine katılıyorum insan doup büyüdüğü şehrin takımını tutmalı. hani 2.ligde olsa tamam diicez ama 1. ligde kendi şehrinin takımı warken gidip 4 büyüklerden birini tutmanın anlamı nedir? bunu yapan insanların bence kompleksleri wardır yenilmeye tahammül edemezler ayrıca trabzon büyük takımlar arasında sayılıyo ama o da bi anadolu takımı. öleyse neden diğer anadolu takımları da trabzon gibi başarılı olamasın? başarılı olmasa bile olur. insan memleketinin takımı 1. ligdeyse kesinlikle onu tutmalıdır[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 pardon. [Bu mesaj quamor tarafından 13 August 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 neyse..[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 trabzon sayılmıyo büyük takımlar arasında bence[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 sayilio gs fb bjk den başka şamppiyon olan tek takım o[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yoo baskada cok takım var ama sen ilk 4 te demeye calıstn sanrım nyse..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bono Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ankarada oturuyorum ve gençlerbirligini tutuyorum arkadaşlarımada tutturmaya calısıorum ne kadar basarılı oluorum orası tabi meçhul ama kesınlıkle eger ankara'da yaşıorsan ankara takımı tutcan gerekırse deplasmana gıtcen olay budur.. Yaşasın Birligimiz Gençlerbirligimiz[hline]longlive... longlove... "face your fears" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Karşıyakada oturuyorum Karşıyakalıyım neden tutayımki 3 büyüklerin takımını yensek yenilsek herzaman Karşıyakalıyız Kendi semtinin takımını tutmayıpta 3 büyükleri tutmak yenilgiye tahammülü olmayan kişilerin işidir bence Bütün herkes kendi semtinin takımını tutsa rekabet artardı Ne olursa olsun biz kendimize yeteriz biz Karşıyakalıyız Adminlerden ricam lütfen bizim avatarlarımızıda koyun en azından bi 2.Lig A kategorisinin avatarlarımızıda koyun lütfen[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 parayla adam satın alınmasa herkes kendi semtinin takımında oynasa bakın nasıl da herkes kendi semtini tutardı[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ne gurbet bilirler ne de gurbetliyi onlarda bizim gibiydi doğdukları günden beri adlarının anıldığı tek yer mezar taşında suretler doğdukları yerde ölenler işte böyleoluyor insanın takımtutmaolayı da... ben sivas da doğsaydımsivassporu yada rizeli olsaydımrizeyi tutardım hoıllandada yaşayan bir arkadaş var adam 3 haftada bir sırf rize maçınıseyretmeye buraya geliyor maçtan sonrada ilk uçakla dönüyor...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 İstanbuldan başka bi yerde yaşasam kesinlikle ve kesinlikle o şehirden de bi takım tutardım hatta onu gs den daha üste koyardım. yani gs onla oynayınca bulunduğum şehrin takımını tutardım.[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar