Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zarlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar.Yaa ben bir yerde duydum.İnternette frp oynamak için gerekli zar proglamları falan oluyormuş.Böyle bildiğiniz varsa adreesni verirmisiniz?[hline]I don't know how it is but she has the power
She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah)
She tells me that I'm in control but I know it's just a lie
Mesaj tarihi:
Çok sağol[hline]I don't know how it is but she has the power
She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah)
She tells me that I'm in control but I know it's just a lie

[Bu mesaj Solufain tarafından 13 August 2003 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
boş işler bu bilgisayar ortamı falan arkadaşlar!
Doğru yola davet ediyorum sizi!

Bir arkadaşın (tercihen DM'in) evinde toplanılır, cipsler kolalar zarlar haritalar karakter shhetler müzikler falanm hepsi el altında bulundurulur ve akşam 6 dan sabah 6'ya nefis bir oyun çevrilir...

Bilgisayar ortamı kesmiyo beni, mimikler konuşma sırasındaki vurgular falan olmuyo pek... Bi de yazmaya üşeniyorum bazen doğru düzgün oynayamıyom[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
ulan ankarada oynuycak adam yok da biz mi oynamıyoruz?
bladesinger frpden kopmuş. Ee tabii kız arkadaşı var...
Azmodai'nin zaten ruhu ölmüş. Forumlarda kendi topicleriyle de ilgilenmiyor.
Raider wanderer desen onlar tümden üşengeç..
geri kalanlar zaten "şurda şu saatte yeni oyuna başlıyoruz gel" demiyorlar da, yok odtüconmuş, yok metuconmuş oyalıyorlar beni..

napalım biz de ircde oynuyoruz...[hline]Karpuz vakti zamanında Bonecrusher'a demiş ki: b3// |@M3R|3r1// /
Mesaj tarihi:
Su anki grubum okul acildiginda dagilacak gibi. 2 kisi oss calismasina girisecek. O zaman yeni bir grup arayisina girdigimde zevkle davet ederimseni Bonecrusher.[hline]blinded by fear of life
  • Yeni Oluştur...