VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Merhaba arkadaşlar.Yaa ben bir yerde duydum.İnternette frp oynamak için gerekli zar proglamları falan oluyormuş.Böyle bildiğiniz varsa adreesni verirmisiniz?[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 istersen ben sana yolluyum yahu. buldum birçok yerden..[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Zar güzel bir zar programı sevdim. kullanımı da kolay... http://www.mapmage.com/ Bu da adamın kendi sitesi..[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 August 2003 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Çok sağol[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie [Bu mesaj Solufain tarafından 13 August 2003 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ActiveX ile online zar atma çok iyi bir program değil. Online olması da eksi puan. Ama şık bir dizaynı var. En azından zarları görebiliyoruz..[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 http://www.geocities.com/SiliconValley/Peaks/2913/dice.html Bayağı zahmetli bir program.. siteyi habire refresh yapmak gerekiyor zar atması için.[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yaw ne grk zar programına VB6'sı olan ztn bizim oyunu oynuo(zarı bilem var) tabi hala oyun cevireck kdr adam toplanmış deil:([hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hangi oyun ya? ben niye bilmiyorum? ben de niye yok o oyun/program?[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 boş işler bu bilgisayar ortamı falan arkadaşlar! Doğru yola davet ediyorum sizi! Bir arkadaşın (tercihen DM'in) evinde toplanılır, cipsler kolalar zarlar haritalar karakter shhetler müzikler falanm hepsi el altında bulundurulur ve akşam 6 dan sabah 6'ya nefis bir oyun çevrilir... Bilgisayar ortamı kesmiyo beni, mimikler konuşma sırasındaki vurgular falan olmuyo pek... Bi de yazmaya üşeniyorum bazen doğru düzgün oynayamıyom[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ulan ankarada oynuycak adam yok da biz mi oynamıyoruz? bladesinger frpden kopmuş. Ee tabii kız arkadaşı var... Azmodai'nin zaten ruhu ölmüş. Forumlarda kendi topicleriyle de ilgilenmiyor. Raider wanderer desen onlar tümden üşengeç.. geri kalanlar zaten "şurda şu saatte yeni oyuna başlıyoruz gel" demiyorlar da, yok odtüconmuş, yok metuconmuş oyalıyorlar beni.. napalım biz de ircde oynuyoruz...[hline]Karpuz vakti zamanında Bonecrusher'a demiş ki: b3// |@M3R|3r1// /
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Su anki grubum okul acildiginda dagilacak gibi. 2 kisi oss calismasina girisecek. O zaman yeni bir grup arayisina girdigimde zevkle davet ederimseni Bonecrusher.[hline]blinded by fear of life
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 nete gerek yok yaa aklından 1le 20 arası bir sayı tut yada bişeye tuttur benim hesap makinesi yapıyodu...[hline]OSS OSS canım OSS aman allah
Öne çıkan mesajlar