Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 'de Hangi Takım ?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Charlotte Bobcats çünkü yeni kurulsı başarısız olması beni çeken şeyler oldu her zaman başarı kazanan takımı tutmak sıkıyor bide bi takımın emekleme sürecini izlemek eğlenceli[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 22 Kasım 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
Dallas - Nowitzki
Phoenix - Nash

2 sene önce tek Dallastı bu ikisi yüzünden :)

Birde Mehmet'ten dolayı Utah'i da desteklerim biraz :)

+1111 cunku ben avrupa basketbolunu nba de gormeyi daha fazla seviyorum

ayrıca nj de her macta süper bir hareket gorme ihtimalim cok yüksek oldugu için ozelike bu sene j.kidd,v.carter.r.jafferson bole bir3lü başka takımda yok walla.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

ehue bi Rockets'lı buldum bende tırsıyodum bi tek ben mi rocketsliyim koca forumda diye :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ewt charlotte'a sempati duyanlar çıkabilir (benim gibi) ama charlottelu biraz zor :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.

[Bu mesaj senko tarafından 22 Kasım 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...