cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 [spo1=ahanda boss][/spo] [spo2=kesicemmmm][/spo] [spo3=omg! nerde bu O_o][/spo] [spo4=ee yok bu burda ??!!??][/spo] [spo5=bi burdakilere soralım bakalım][/spo] [spo6=tekrar tekrar soruyoruz][/spo] hatırlarsanız dün de bu resmi koymuştum ama sanırım gidipte boss u kesebilen olmadı [spo7=buda dünden kalma][/spo]oldumu acaba?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu olay dünde bugünde xigenon 3 de gerçekleşti ve gerçekleşmekte acaba benden başka giden oldu mu?[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kedidir kedi[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ilginç yaklasınca kayboluo hayaletmi acaba:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ı see dead people! [Bu mesaj Bira_Muhabbeti tarafından 11 Aralık 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 o biçim[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 cimri herif, charını susuz bırakmışsın serap görüyo işte :D:D[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 buda boss bug :D..boss u uzaktan görüyosunuz ama yanına gidince puff zuahaha:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gören var mı oyuna girip x3 de oluyo bu bikaç gündür[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya boşver gaza gelme yanına gidip ex kaybetme :D[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 işte sonunda bosslara yaklaştım hatta vurdum bile ama (k2 nin dandikliği yüzünden) bosslar damage yemedi ve her vuruşumda vurduğum boss ortadan kayboldu ssler: [spo1=.][/spo] [spo2=.][/spo] [spo3=.][/spo] [spo4=.][/spo] [spo5=.][/spo] [spo6=.][/spo] [spo7=.][/spo] [spo8=.][/spo] [spo9=.][/spo] [spo10=.][/spo] [spo11=.][/spo] [spo12=.][/spo] [spo13=.][/spo] [spo14=.][/spo] biraz uzun oldu ama aldıklarımın hepsini koydum işte[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 GM gene bi serefsizlik yapıor duydugum kdrıyla onlar edit bosslarmıs bi infernoda hepsi yatarmıs arkadasları fln kessin die yaratırmıs(pek inanmadım ama kaynak guvenilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oha o tavsana benzeyen ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 orda ankara tavşanı mı var ben mi yanlış görüyom xD[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Z1d4N3 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu ne aq morodonda bosslar vuruşuyo :D bide aralarına bi tavşan karışmış ezilio zavallım :Pp[signature][hline]nick:_Zid4N3_Th3_Buff3r serwer:Beramus ırk:Karus lwl:61 np:32k cLan:şimdilik clansız takılıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Evet Evet ooo ankara tavşanı gözleri ne güzel ole nan bana bak ona vurmadın dımı :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 cz de bi zamanlar rabbit diye bir şey çıkıyodu acaba bu tavşan mı?[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 evet bu tavşan o ama bu bosslara damage vuramıyosun + provoke atınca r ile saldırınca hiçbişey olmuyo skille dalınca da saldırdığın yaratık ortadan kayboluyo kutu felan da düşmüyo[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar