Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MotoGp


Daniel

Öne çıkan mesajlar

valentino rossi ufak bi motorla 6 yaşında başlamış.sonra 8-9 yaşlarında carting vs. sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 15 yaşından falan büyüksen boşver bu hayalini.yorma kendini.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi motor sahibi olup ufak ufak yarışlara girsen? ya da türkiye motosiklet federasyonu her yıl yarış hakemliği gibi sınavlarla gençleri alıyor.hakemlikten o işlerin içine girmen lazım.
pistlere gidip girişimci olman lazım , o işlerin içinde olan kişilerle tanışman vs. bi şekilde ucundan tutman lazım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk türk motogp yarışçısı olmanın imkanı yok çünkü çok yakın bir zamanda o ünvana kenan sofuoğlu erişecek. ayrıca 15 yaşındasın bu tip sporlar için bence geç, bu yaşa kadar hiç motor tecrübesi olmayan birinin bu işi yapması imkansız

[Bu mesaj sbora tarafından 11 Aralık 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer sermayende varsa . Gidersin pist eğitimi alırsın suletman menun veriyor galiba ondan sonrası senin antremanına bakar arada balkan şampiyonalarına katırlırsın trdeki puan toplarsın eğer şansın yaver gider bir sponsor bulursanda yurtdışındaki yarışlara katılmaya başlarsın . Ondan sonrada en iisi olup motogpden bir takımın sana teklif getirmesini beklemek kaldı.[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz!
Mark Twain
Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bu son yarış, Almanyadaki... Bir yarış bu kadar mı heyecanlı, izlemesi bu akdar mı zevkli olur. F1'i de izlemeyi bıraktıktan sonra uzun zamandır bir yarışta heyecanlanmamıştım ve bu resmen beni koltuğa yapıştırdı. Bolca geçiş, yakın yarışçılar. Off tekrarı verilse yine izlerim. 30 turluk bir yarış bu kadar zevkli olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...