Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaslar benim ilerde ilk türk motogp yarıscısı olmak gibi bir hayalim var bunun için nerde nasıl ne tarz eğitim almam lazım şartlar nedir ne yapmam lazım bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 valentino rossi ufak bi motorla 6 yaşında başlamış.sonra 8-9 yaşlarında carting vs. sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 15 yaşından falan büyüksen boşver bu hayalini.yorma kendini.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 90 lıyım tam 15 aslında Fistan bunun aşamaları nedir hani şurda git egitimini al vs vs gibi seyleri yokmu ne yapmam lazım ?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bi motor sahibi olup ufak ufak yarışlara girsen? ya da türkiye motosiklet federasyonu her yıl yarış hakemliği gibi sınavlarla gençleri alıyor.hakemlikten o işlerin içine girmen lazım. pistlere gidip girişimci olman lazım , o işlerin içinde olan kişilerle tanışman vs. bi şekilde ucundan tutman lazım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sana soyle soliyim eger internete girip boyle bir soruyu sorabilecek kadar buyumussen sen bu isten gecmissindir demektir ama bellide olmaz belki buyuk bir yetenegin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben büyük bi yetenegim olduguna inanıyorum[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ilk türk motogp yarışçısı olmanın imkanı yok çünkü çok yakın bir zamanda o ünvana kenan sofuoğlu erişecek. ayrıca 15 yaşındasın bu tip sporlar için bence geç, bu yaşa kadar hiç motor tecrübesi olmayan birinin bu işi yapması imkansız [Bu mesaj sbora tarafından 11 Aralık 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 motor tecrübem var[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne kadar var? ne kullandın?[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eğer sermayende varsa . Gidersin pist eğitimi alırsın suletman menun veriyor galiba ondan sonrası senin antremanına bakar arada balkan şampiyonalarına katırlırsın trdeki puan toplarsın eğer şansın yaver gider bir sponsor bulursanda yurtdışındaki yarışlara katılmaya başlarsın . Ondan sonrada en iisi olup motogpden bir takımın sana teklif getirmesini beklemek kaldı.[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Selam, uplayalım şurayı artk, yok mu izleyen? Rossi hayvanı demin naptı öyle? Son 4 tur 4 kere kalp krizi geçirdim resmen heycandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 adam son virajda geçti yine (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bu son yarış, Almanyadaki... Bir yarış bu kadar mı heyecanlı, izlemesi bu akdar mı zevkli olur. F1'i de izlemeyi bıraktıktan sonra uzun zamandır bir yarışta heyecanlanmamıştım ve bu resmen beni koltuğa yapıştırdı. Bolca geçiş, yakın yarışçılar. Off tekrarı verilse yine izlerim. 30 turluk bir yarış bu kadar zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 aktiftablet said: Selam, uplayalım şurayı artk, yok mu izleyen? Rossi hayvanı demin naptı öyle? Son 4 tur 4 kere kalp krizi geçirdim resmen heycandan. abi topicin konusu başka, uplamışsın ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Önemli olan niyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 asıl soru acaba daniel hayallerini gerçekleştirdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar