Anelor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 dorycik bisi sorcam bilgisayar muh olunca ne oluyosun ne yapiosun iş imkanlari neler bilio musun anlatir misin bi zahmet?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben sadece rehberlik dergilerinden okudugum kadari ile biliyorum, ve okuduklarım hoşuma gitti. kasar bulurum dergiyi ama detayli bilgi istiyorsan(ki istemelisin:P) egitim bolumune dopik acmalisin cicim[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Makine mi? o_O[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Anelor, 11 Kasım 2005 15:10 tarihinde demiş ki: dorycik bisi sorcam bilgisayar muh olunca ne oluyosun ne yapiosun iş imkanlari neler bilio musun anlatir misin bi zahmet? internet cafeye çırak olmuyacagın kesin....[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hadi bakalım başarılar. oeh yeni gördüm şimdiden 280lerdeymiş, (ama yeni puanlama sistemi nasıl ki?). benim bu tarihlerde sürünüyordu puanlarım :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? [Bu mesaj metboy tarafından 11 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Senin bu yaşadığın telaşı heyecanı yaşamış ve atlatmış olanlar hissedebilir sanırım. Öss yılı hepimize kalıcı hasarlar verdi hiçbişey kafayı yastığa koyduğumuzda kurduğumuz hayaller kadar güzel olamadı ancak hiçbişey kötü değil herşeye rağmen yaşamak ve kendi ülkünün çabasını vermek bunun peşinde yıpranmak çok güzel bi şey sende bu aptal sisteme uymak ve çalışmak zorundasın başarı ve sabır diliyorum. Ha bide makinayı bi daha düşün derim 100 erkek 2 kız vardı bizde ilk yıl biraz yakışıksız bi ortam oluyo :P şaka şaka gel güsel bölüm:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [spo1=go balış][/spo][signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.[Bu mesaj thelegbra tarafından 11 Kasım 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 @ taatoo'm yerim o resimdekini ben, nasıl bakmiş hehe pis koala:P(senin gibi şişko) @metboy yeni sınav sistemi de 300 uzerinden diyebiliyorum ama? @kriztopvasel arkadasım; çiçekleri odama yollayın, beni sizler yarattınız! [signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 11 Kasım 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 afferim en doğru yol. bu[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 cevabı bayağı bi geç verdim ama:D hayırlı olsun dory ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flying_Mamut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 aa bak çalışmak şimdi aklıma geldi hem topiclere bakar hem geo çalışırm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 aferim mahmut ornek olmak guzel benim için de, hadi cık patiden geometri caliş[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 umutsuzluğa düşmeni istemem ama .."bok olcak"..... herşey aynı kalcak yaşam tecrübesi eksiğini tamamlayana kadar yani kendin değişmedikçe zihninde herşey aynı olcak.. umutsuz ama ünlü,ünsüz,güzel,çirkın,aptal,akıllı.... herkes bunu yaşıyo.. yarın güzel olcak demektense bugün çok güzeldi demek daha gerçekçi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Defol git ders çalış.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 polat bile vuruyor burdan,neyim eksik?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 başarılar ;)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 vay iyimiş hala 300 üzerindense. o zaman geriye birtek heyecansız olma zorunluluğun kalıyo. benim gibi odunsan heyecanlanma konularında kesinlikle girersin istediğin bölüme.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Razien, 03 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: Yeni yıl gazı , her sene oluyor bana senenin ortalarında doğru sönüyorsun merak etme, heves falan kalmıyor senin dediğin gaz ''aman bee hiç çalışmadım yazın da çalışmadım yeni yılda çalışırım şimdilik takla atıp ps2 oyniyim'' gazı bunun bi de ''hemen ders çalşmaya başlamak istiyorum gazı'' var bu ondan[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: dory, 11 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: polat bile vuruyor burdan,neyim eksik? Konuyu dağıtmayalın lütfen pls. ps:lol[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bosverin abi turkiye'de bu sistemle universite okunmaz, okusaniz bile ogrendiginiz hiç bir şey sizi, marka disinda birşey yapmaz. Maalesef oyle. Oss'ye girin yurtdisinda universitelere basvurun gidin, hem hayatinizi yasayin, hemde ogreniminizi gorun. Aman yandimlarla, bittimlerle gecirmeyin hayatinizi.. :)[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ps:lol oplunca bıyık altından mı gülünüyor :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 haıyr o roketten kaçmıyor sadece, lolololol diye dolnır anca, dimi zeytinim;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: fastreload, 11 Kasım 2005 23:17 tarihinde demiş ki: ps:lol oplunca bıyık altından mı gülünüyor :) Bıyık yok bende. Not olarak güldüm sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Dory seni çok takdir ettim sadece ilk sayfayı okudum inşallah iyi gider herşeyin bende bu sıralar yeni bi sayfa açma içerisindeyim umrarım ikimizde başarılı oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar