balbal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 www.turkeybride.com süper site ya. ruslar da güzel bizim abazaların profillere yazdıkları da (reklam deildir) [Bu mesaj balbal tarafından 09 Aralık 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaşları bence doğru değil[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaşlarını geç men bolumune gir,nası bir ingilizcedir bu ahaha[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 09 Aralık 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kürt - rus ilişkisi olmuş o. yoksa bizim bir ilgi ve alakamız yok. bodrumdaki amele barların içi avcı kürt dolu.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sadece bodrum mu ? heh[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 paylaşım için saol+REPUT[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 burası yonjadan daha iyi =)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 30 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 koptum[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 OHA SUPER ! önce düşündüm kendi kendime neden sex öğleri ön planda diye ? sonra cevap verdim heralde karılarla tanışmak için yada evlendirmek için işte 1000-2000$ fln ödemek gerekiyordur diye. Baktımki öle bişide yok şaşırdım. Sonra bi baktım gold üyelik mevzu war yıllık 45YTL Gayyet akıllıca içeride hiç birşey yok super para topluyorlar iki türk gençi flndır gene sadece benim teorim ama içgüdülerim hep doru cıkar böle konularda. Ayrıca teorime bir destek rusca çeviri rezalet vede sitenin rusca kısmında sorular bölümü direk tr. çok zekice hazırlanmış bir site taktir ettim. Saygılar ;)[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Gülüyorum sadece =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 www.bride.ru üstüne tanımam ilerde alcam ordan bi tane. büyük ihtimalle direk bride.ru dan copy paste falan yapmışlardır. [Bu mesaj elesso tarafından 10 Aralık 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yurdum abazasına fırsat.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yanlız şöylede bi durum var. Ruslar erkeklerine acayip derecede sadıktırlar ve çok çok iyi hizmet eder ve size bakarlar. Şahsen 4 ay bi rus hatunla birlikteliğim oldu. Banyoya girmeden önce banyoyu hazırlar. Küveti suyla doldurur, sırtımı keseler, sıcak suyun içinde masaj yapar. Banyodan çıktıktan sonra yatakta iç çamaşırları, çorap , pantolonum ve gömleği hazır katlı şekilde beklerdi. Her akşam okuldan çıkıp yanına gittiğimde televizyonun karşısında sehpada biram ve kuruyemişim hep hazır beklerdi. Birde televizyon seyrederken gelip yanıma oturur bir kedi gibi ilgi beklerdi. Hatuna bi ara sormuştum tek sen mi böylesin die? Hayır dedi bizim annelerimiz bize böyle öğretir derdi. Ve genelde bütün rus kızları böyle olurmuş. (Cidden hayatımda 3 tane rus kız tanıdım hepside böyleydi) Yani ruslardan ciddi anlamda 4/4'lük bi eş olabilir. Ama tabi bizim taksimde gezenlerden bahsetmiyorum. Rusyadan ciddi anlamda iyi aile kızı bulup evlenirsen adamın ömrüne ömür katar valla ruslar.[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana [Bu mesaj SunBird tarafından 10 Aralık 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Rus kızları cok sadık ve cana yakındır[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Efendim az önce dolanırken her şeyden habersiz sakin bir gün geçirmekte idim. Sonra sitenin linklerine falan tıklayıverdim! Varan 1: İsmail Akdemir hangisi? ve bunlar ne yahu? He Likes to Music : pop-hipap He Likes to Read : erotica, He Likes to Go out to and : sex About Him : ı am from elazığ, ı would you like cildiren, very girls and sex hadi neyse dedim, derin bir nefes alıp (almaz olaydım!) şu linke tıkladım Tıklamaz olaydım! PATLADIM ULAN! Etrafa salyalar falan sıçradı bir anda! Bu nasıl bir resim beah! bu adamın infosunu da verelim:info ...[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Aralık 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Aralık 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne bomba siteymiş bu yahu white horse Kids : 0 (maç skoru girmiş sanki!) Bir de bizimkiler bir sürü yeri Türkçe doldurmuş.. Türkçe ingilizce komik olmuş Languages Spoken : ingilizce rusça Personality Trait(s) : centilmen ve akıllıyımdır He Likes to Music : özgün ve halk birde pop He Likes to Read : hikaye He Likes to Go out to and : çok He Likes to Physical Activities : futbol About Him : l am interesting man Age Group of Partner : 18-35 Her Perception of an İdeal Relationship : same E bu da nesi yahu! About Him : sıncere and lie love şurada devamı var..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Şaka mı bu?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 haha elazığlı bir amcamın profili: Kids : yes kids Personality Trait(s) : ı am beateful sex He Likes to Music : pop-hipap He Likes to Read : erotica, He Likes to Go out to and : sex About Him : ı am from elazığ, ı would you like cildiren, very girls and sex Her Perception of an İdeal Relationship : the girls is very sex and blue eyes and smoll, en iyisi bu heralde ayrıca oyle bi yere neden boyle bi foto koyarsın [spo1=deliçapkın örtmenler][/spo][signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God![Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Aralık 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 daha neler var neler. Dile kolay 300+sayfa erkek var orada.. Bir sürü salak saçma şey yazılmış.. Ama şunun yeri ayrı: Muahahhahahaedit:resim gözükmüyordu imageshack'e aktardım ben de.. Bu ne ya!![signature][hline]MONO(b)LOG[Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Aralık 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bitanesinde şu yazıyodu güldüm baya: About Him : ım extraordinary man and marjinal. Edit:Bakmaya devam ediyorum ölücem şimdi. Aha bikaç tane: He Likes to Physical Activities : futbool sex About Him : LIGHT-BROWN, AND, *ELA, EYED, *SEKSİ, LOVE, Personality Trait(s) : i m good human He Likes to Read : i dont read book you can see me more younng about my age.ı can say my profile is sexual by womens Personality Trait(s) : öncelikle karşısındakinin duygularına önemveren [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Aralık 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ehuehueu hatunları kesin yafff bu ne güzellik bu ne asalet bu ne modayı takip etmek tanrım beni rusyaya ışınla lütfen[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 wayy anasını satam bana rusyadan teklif gelmişti. keşke gitseydim rus kızları ben hep hayat kadını sanırdım ama yanılmışım tuhh tuhh orda tam 6 ay kalacaktım herşey hazırdı nalettt olsunnnnnnnn ben nekadarrr malımmmm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yuqle.com'da yorum yapan insanlarla aynı herhalde burdakiler; http://forum.paticik.com/view.php?id=164021[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 azuahuahahauha lol roflmao :lol:[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 www.russianbrides.com[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar