Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugüne Kadar İnsanlığa Yapmış Olduğunuz Hizmetler??

SunBird

Öne çıkan mesajlar

bir taksici vardı yan tarafı çizilmişti taksisinin konuşamıyorduda doğru düzgün:( iş bankasında durmam lazım ordan sigorta için taksime para aldırıcam bekler misin dedi tamam dedim sonra adamlarla tartıştı fln alamadı üzüldü fln tabi inceğim yere geldiğimde 5 milyon civarı bişi tutmuştu çıkardım 20 liği taksin için yardım edemem ama elimden gelen bu üstü kalsın dedim çıktım gittim hatırladığım en son iyi olan iyiliğim buydu
Sosyal ağlarda paylaş

hayat kurtardim patiden birisi(isim verip arkadaslarinin önünde rencide etmek istemem) bir arkadasimizin intihari üzerine evine gidip kusturup su filan içinirip disari çikarip hayatini kurtarmisligim var

ps:hayatini kurtarmam dünyaya bir yarar sagladimi tartisilir[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 10 Aralık 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
ders calı$mıyorum.böylece kaç bin ki$iyi 1 ki$i önüne daha geçiriyorum.bundan ötesi hayvanlıktır ztn lol.

way en faydalı sen çıktın önlerini tıkamayım insanların diyosun iyi diysun walla[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi açılıcak konu muydu şimdi?İnsanlığa hiçbi katkısı olmayan ben tam kendi günümün değerlendirmesine geçecekken..Zaten yaşımla sorunluyum...Sap geldim Sap gidicem pffed...Hem aşk yok hem bi icraat...Efkarlandım...Beni ararsanız ö.m leyin kola+kabak çekirdeği ile kafa buluyorum...

Keyzar sana tek sözüm insanlığa değilde bana olan katkın benim bu uykusuz halimde salakça dakikalarca gülmeme yol açman sağol(uykusuzluktan azuhahah)
Winampı açıyorum veee....
*!Knock knock knocking on heavens door...*Birden kalbimden geldi...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 11 Aralık 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 11 Aralık 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
said:
Pyro, 10 Aralık 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
ders calı$mıyorum.böylece kaç bin ki$iyi 1 ki$i önüne daha geçiriyorum.bundan ötesi hayvanlıktır ztn lol.

way en faydalı sen çıktın önlerini tıkamayım insanların diyosun iyi diysun walla
,
ilham kaynagım sensın.senın gıbı cıkıntı olmıyayım dıye boyle yapıyorum.[signature][hline]death øwnz lìfe
Sosyal ağlarda paylaş

insanlik icin gercekten bir sey yapiyorum ve bundan haz aliyorum,insanlar icinde cok sey yapiyorum,onlarin dertlerini paylasiyorum moral veriyorum,dogru olan seyleri savunuyorum ama cogu sorunun kaynagi aile iliskisi ve burdan soylemek istedigim bir sey daha var,arkadaslar ailelerinizi sevin gecirdiginiz her dakikanin kiymetini bilin bazi seyler gittikten sonra artik geri donusu olmuyor,hep onlarin anlamasini beklemeyin birazda siz onlari anlamaya calisin.8konuyu dagittigim icin uzgunum)[signature][hline]I try to laugh about it,hiding the tears in my eyes `cause boys don`t cry...dont cry...
Sosyal ağlarda paylaş

Kafa hafiften iyiyken bir Bmw 7.40 mıdır nedir onu wc vazifesi yerine kullanmıstım.Vatandaslık vazifemiz tabi

Dipnot: Bende olmayan kimsede olmasın mantıgı da var ama orasını karıstırma[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Zephyros
Sosyal ağlarda paylaş

Turist sayısını artıyorum,sonra Kuzeyden gelen cıbır cıbır ablalarımız Türk erkeğinin iştahını kabartıyor ve Elbette Güneyden gelen Brad Pitt'ler de Türk hatununun iştahını kabartıyor,sonra bu Turistler gidiyor bizim kabarık iştahlılar birbirine kalıyor..sonrasını zaten biliyorsunuz
yani insanları mutlu ediyorum!

:-P beaoöh[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...